inzercia, predaj, predám, bazár

Rezervované_BEBA Comfort 1 dojčenské mlieko

Kategória: Kojenecké potreby

Rezervované_Predám nové a neotvorené dojčenské mlieka:

BEBA Comfort 1 (od narodenia do 6 mesiacov veku dieťaťa), 800g, 2ks - 08/2023.
Cena 14,- EUR/1 kus.
V ponuke mám aj SAB Simplex a Paralen 100mg čapíky pre deti, viď foto.
Akcia: Ak si kúpite BEBA Comfort 1 1ks dojčenské mlieko, dostanete zadarmo 1ks dupačiek Sergent major z môjho ďalšieho inzerátu, ktoré inak ponúkam za 5,- €.

Osobný odber Bratislava. Vieme sa dohodnúť kde.

Rezervované_BEBA Comfort 1 dojčenské mlieko
Podobné inzeráty
BEBA Comfort 1 dojčenské mlieko
Predám nové a neotvorené dojčenské mlieka: BEBA Comfort 1 (od narodenia do 6 mesiacov veku dieťaťa), 800g, 2ks - 08/2023. Cena 14,- EUR/1 kus. V ponuke mám aj SAB Simplex a Paralen 100mg čapíky pre deti, viď foto. Akcia: Ak si kúpite BEBA Comfort 1 1ks dojčenské mlieko, dostanete zadarmo 1ks dupačiek Sergent major z môjho ďalšieho inzerátu, ktoré inak ponúkam za 5,- €. Osobný odber Bratislava. Vieme sa dohodnúť kde.
BEBA Comfort 2 dojčenské mlieko
Ponúkam dojčenské mlieko: BEBA Comfort 2 (od 6 mesiacov veku dieťaťa), 800g, 1ks - dátum spotreby 05/2024, otvorené, z balenia chýba 10 odmeriek. Mlieko nám nesadlo. Kúpené za 16,- EUR. Cena dohodou. Ponúknite. Osobný odber Bratislava. Vieme sa dohodnúť kde.
BEBA Comfort 2 dojčenské mlieko
Ponúkam dojčenské mlieko: BEBA Comfort 2 (od 6 mesiacov veku dieťaťa), 800g, 1ks - dátum spotreby 05/2024, otvorené, z balenia chýba 10 odmeriek. Mlieko nám nesadlo. Kúpené za 16,- EUR. Cena ponúknite prosím. Ďakujem. Osobný odber Bratislava. Vieme sa dohodnúť kde.
Dojčenské Mlieko
Predám dojčenské mlieko Milupa pre. Je to prvé mlieko pre dieťa do pol roka . Dátum spotreby 8.9.2023 viď foto . Cena balenia v obchode 15.74€ ja predávam balenie za 9€. Mám 32 balení pri odbere všetkých kusov dohodneme cenu .Dôvod predaja je že sú to zásoby ktoré boli nakúpené ale moje dieťa má alergiu na mlieko takže musí piť antialergicke.
Dojcenske mlieko BEBA Comfort 4
Predame dojcenske mlieko BEBA Comfort 4, neotvorene, zaruka 8/2023
Ohrievač fliaš Babymoov Nutri Smart
Predám ohrievač dojčenských fliaš Babymoov Nutri Smart, kúpený dňa 04.07.2022 za 50 € na . Záruka platí do 07/2024. Ohrievač je nový, nepoužitý, len rozbalený, v perfektnom stave, bez akýchkoľvek vád. Ohrievač nebol použitý, nakoľko sme používali ohrievač zn. Beurer. Je k nemu adaptér 230V, adaptér do auta 12V, príslušenstvo na ponor fľaše, originál krabica, dokumenty, doklad z (záručný list). Parametre: intuitívny ohrievač - zadaním množstva mlieka alebo príkrmu na ohriatie a jeho východiskovej teploty (izbová teplota, chladené alebo mrazené) Nutri Smart automaticky ponúkne správnu dobu ohrevu uchováva živiny materského mlieka - režim "vodnej kúpeľe" (pri max. teplote 65°C) šetrne ohreje materské mlieko, aby sa zachovali jeho nutričné ​​hodnoty veľmi rýchly - ohreje 65ml vody na 37°C za iba 80 sekúnd prenosný - môžete si ohrievač vziať kamkoľvek, môžete ho používať nielen doma, ale aj v aute programovateľný - spustenie ihneď alebo s odloženým štartom (15 minút až 12 hodín) - ideálny spoločník na noc, rovnako ako pre prípravu fľaštičky hneď ráno viacúčelový a univerzálny ohrieva dojčenské mlieko, dojčenské fľaštičky a príkrmy udržuje teplo rozmrazuje vhodný pre všetky typy dojčenských fliaš, pohárov s príkrmami aj sáčkov na materské mlieko s maximálnym priemerom 8cm materiál - polypropylén bez ABS / BPA rozmer - 12cm x 13cm x 16,5cm Viac info: Inzerát je aktuálny do zmazania! Cena je pevná. Dôvod predaja: Nové a nevyužité. V prípade záujmu ma kontaktuje e-mailom alebo volajte. Preferujem osobný odber podľa dohody, resp. zaslanie cez Packetu alebo Slovenskou poštou!