inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉExkluzívny 14 ročný 2izb byt v centre s…

Kategória: Byty

2-izb., Hollého, Žilina, Žilina - REZERVOVANÉ!!!Exkluzívny 14 ročný 2izb. byt v centre s vlastným parkovaním a balkónom.


Popis: Predáme, Directreal ponúka exkluzívne na predaj moderný,zateplený, 2izb. byt - zaliaty slnkom, v novostavbe v Žiline na 4 poschodí o výmere 64m2,nová nadstavba bytového domu. Ideálny štartovací byt podľa návrhu architekta s nábytkom na mieru, s použitím kvalitných materiálov a doplnením dizajnových interiérových prvkov a s účelne využitým priestorom a pekným výhľadom. V byte boli použité kvalitné materiály, vykurovanie bytu je samostatné - plynové.Bytík sa predáva skoro komplet zariadený. K príslušenstvu bytu patrí priestranný balkón, francúzky balkón,pivnica a vlastné parkovacie státie pred obytným domom. Obytný dom má samostatný výťah pre nadstavbu.Ideálny štartovací byt.Odporúčam.Kontakt:
Radi Vás prevedieme celým procesom od obhliadky,prefinancovania až k nadobudnutiu vysnívaného bývania.Ponúkame 14 ročné skúsenosti v oblasti realitného a hypotekárneho obchodu. Kontakt:
Podlahová plocha m2: 64
Loggia: Balkón 2x
Výťah: Áno 1x
Stav: Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie --/--: 4
Konštrukcia bytu: Porobeton

Zálohový predpis / mesiac EUR: 160
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra
Kúpelňa: Po rekonštrukcii
WC: Po rekonštrukcii
Podlahy: Linoleum
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: S, JZ
Kúrenie: Lokálne
Zdroj tepla: Zemný plyn
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné


Viac informácií: a ďalšie informácie: Alena Sojčáková - Matysová
a.sojcakova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Dynamic
Adresa: ul.Republiky 19
010 01 Žilina


Telefón:
REZERVOVANÉExkluzívny 14 ročný 2izb byt v centre s…
Podobné inzeráty
2IZB NAJLACNEJŠÍ TEHLA  CENTRUM NOVUM NIZKÉ NÁJOMNE
VÝHODNÁ PONUKA!!! Predáme 2izb BYT S NÍZKIM NÁJOMNÝM! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI OC NOVUM!!! V TEHLOVÓM DOME NEBÝVAJU neprispôsobiví občania!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite na bývanie, na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 1min. NOVUM, a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke...Byt je vzhľadom na polohu a nízke mesačné náklady na bývanie aj výbornou investíciou na prenajímanie! Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 2izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA pri OC NOVUM na Zapotockého. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 55m2+12m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ. Pre získanie reálnej predstavy o priestrannosti bytu odporúčame osobnú obhliadku. VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
Ponúkame na predaj pekný - tehlový 2izb.byt v Trenčíne
Ponúkame na predaj pekný - tehlový 2izb.byt v Trenčíne - časť Sihoť I. Exkluzívne ponúkame na predaj pekný – útulný 2izb.byt na ulici Gen.Goliana v Trenčíne. Byt o rozlohe 49m2 sa nachádza na prízemí 3poschodového tehlového bytového domu. Dispozične pozostáva z chodby/ vstavané skrine/, kúpeľne/ sprchový kút/ s WC, kuchyňa a izba. Byt je po kompletnej rekonštrukcií s možnosťou bezbariérového vstupu. K bytu patrí pivnica a taktiež podiel na predzáhradke pred bytovým domom. Nakoľko byt má vlastný kotol náklady na bývanie sú veľmi nízke. Lokalita v ktorej sa byt nachádza patrí medzi najvyhľadávanejšie v Trenčíne. Bližšie informácie na tel.č.: .
TRNAVA REALITY - 2izb. byt v EMERALD RESIDENCE v Dunajskej S
TRNAVA REALITY Vám ponúka na predaj 16 bytov nachádzajúcich sa v obytnom parku EMERALD RESIDENCE v srdci mesta Dunajskej Stredy. Byty si viete zakúpiť v stave holobyt a dokončiť podľa vlastných predstáv, alebo za príplatok so štandardným vybavením. Bytový dom bude pozostávať z prízemia a dvoch nadzemných podlaží. Prízemie bude slúžiť pre obchodné priestory v ktorých budú aj potraviny. Začiatok výstavby 10/2022 Predpokladaný termín dokončenia výstavby 5/2023 BYT DELUXE – 2NP, 3NP • Úžitková plocha v rozlohe od 29,07m² - 69,43m2 • Vlastný balkón (od 2,87m² - 6,13m2) • LCD videovrátnik • Vlastný bojler • Elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi (v každej izbe je samostatný termostat) • Farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom • Sadrokartón • Prípojka na vysokorýchlostný internet, TV • Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák • Predpríprava na alarm • Predpríprava fotovoltické panely (Fotovoltické panely sú základom systému pre výrobu elektriny) Cenník za vybavenie bytu : 8.500 € • Plávajúca podlaha s vlastného výberu s montážou • Kompletné vybavenie kúpeľne - s vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou • Interiérové dvere so zárubňou, hladké plné - fólia s vlastného výberu s montážou • Maľovanie na bielo Ku každému bytu je možné dokúpiť vlastné parkovacie miesto za 5.000€ 2NP Obytná plocha Kúpna cena Byt č. 1 (2 izbový) 64,34m2 +2,87m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,42m2 + 6,04m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 69,43m2 + 3,62m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 65,90m2 + 3,57m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,71m2 + 5,40m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 8 (2 izbový) 47,68m2 + 2,87m2 balkón 123.500€ 3NP Byt č. 1 (2 izbový) 64,50m2 + 5,13m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,37m2 + 6,13m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 68,56m2 + 3,68m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 67,49m2 + 3,64m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,84m2 + 5,47m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) 56,80m2 + 5,17m2 balkón 140.500€ Byt č. 8 (2 izbový) 47,03m2 + 5,13m2 balkón 123.500€ Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečíme právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra. Radi Vám zabezpečíme znalecký posudok + zdarma hypo.špecialistu, ktorý zariadi Vašu hypotéku za výhodnejšie podmienky ako klient sám. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky poprípade mailom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti TRNAVA REALITY, s.r.o. – Mgr. Aneta Štefanovská
2izb. byt v centre mesta  Matúškova- prerobený
PREDAJ -eľký 2izb. byt Matúškova 60,50m2 . EXKLUZÍVNE:Hľadáte výmerou veľký 2izbový byt v blízkosti CENTRA MESTA – kde je naozaj celá infraštruktúra blízko, kúpite si čerstvý chlieb a rožky ešte teplé – blízkosť pekárne. Orientácia bytu na juhovýchod až juh. Byt je vhodný aj ako INVESTIĆNÝ BYT, keďže ponuka bytov v Dolnom Kubíne je v tomto období a hlavne v tejto lokalite veľmi obmedzená. Máme na predaj takýto byt , ktorý bude patriť novému majiteľovi po zaplatení celej kúpnej ceny. Ide o LUKRATÍVNU LOKALITU na ul. Matúškovej. kde sa dá parkovať a rýchlo napojiť na cestu smerom na Ružomberok. Byt je novšie zrekonštruovaný / okrem pôvodných drevených dubových podláh v izbách/ , výmera bytu a pivnice je 60,50 m2, Ku bytu patrí aj pivnica v suteréne obytného domu. Bytový dom je zateplený a má výťah . V byte je zrekonštruované jadro, kúpeľňa s WC , v kúpeľni je vaňa, práčka. Novšia pomerne veľká obojstranná kuchynská linka, elektrický sporák, digestor, chladnička. Dostatok priestoru v kuchyni a tiež dostatok miesta na sedenie a ležanie. Z kuchyne sa vchádza do jednej z izieb. Izba, ktorá je orientovaná na juhovýchod je priestranná a plná svetla. Táto izba je využívaná majiteľom ako nepriechodná izba. Je možnosť ju spriechodniť a vojsť do ďalšej z izieb, aj táto izba je výmerou veľká a poskytuje dostatok priestoru a možnosť využitia ako obývacia izba. V priestrannej chodbe je dostatok úložného priestoru a tiež miesto na kabáty a topánky. Z chodby sa priamo vchádza do obývacej izby a tiež do kúpeľne s WC. V chodbe a v kuchyni je plávajúca podlaha a v izbách drevené parkety. V byte nie je balkón. Byt zaujme na prvý dojem, je útulný a priestranný, má zavedený internet. Byt nie je zaťažený žiadnou ťarchou. Dá sa kúpiť na úver alebo v hotovosti, prípadne kombináciou týchto spôsobov. V byte sú pomerne nízke náklady na bývanie a to 2 osoby 120 EUR plus elektrina. Bytovka je panelová, zateplená, v bytovke sú vymenené stupačky, vymenené rozvody odpadu a vody, nová elektrina v kuchyni a v kúpeľni.. V bytovke je výťah. Vstup do bytovky je zabezpečený uzamykateľným vrátnikom na čip. Dostatok parkovacích miest pri obytnom dome, výborná poloha, na rovinke, v blízkosti škola, kostol , Mestský úrad, obchody. Blízkosť miest na športovanie, oddych. Je to lukratívna časť Dolného Kubína. Byt je voľný a po kúpe je k dispozícii.
Vymením 3izb.byt za 2izb.byt
Vymením 3izb.byt za 2izb.byt vo Veľkom Krtíši, 3izb.byt,ul.Venevská,3.posch. v pôvodnom stave,okná plastove,lodžia zasklená(hliník-sklo),na medziposchodí murovaná špajza,na prízemí murovaná veľká pivnica,bližšie info emailom,sms,volania len po dohode(email,sms) a serioznych ponukach kvoli pracovnemu času, 2izb.byt - vo Veľkom Krtíši,prerobeny,do 6.posch.,logia-alebo balkón,ul.Venevská,Lučenská,Ľ.Štúra,P.O.Hviezdoslava,Novohradská,B.Nemcovej(vchody 2-28,37-67), Poľná
Predaj,2izb.byt v obci Cinobana,časť Katarínska Huta
Exkluzívne!!! Ponúkam na predaj 2izb.byt v obci Cinobana,časť Katarínska Huta.K bytu prislúcha záhradka a ešte jeden priestor,ktorý sa nachádza priamo pod bytom na prízemí.Zatiaľ je využívaný ako sklad,ale je možné ho prerobiť na plnohodnotný 2izb.byt.čiže ze jednu cenu máte dva 2izbové byty Spomínaný byt je v pôvodnom,ale v zachovalom stave.Pre nenáročného človeka,hned obývatelný Dispozícia -kuchyna -kúpelna+wc -2izby Byt je napojený na obecnú vodu a odpad je riešený septikom.Vykurovanie je pieckou na pevné palivo Spomínaný vrchný byt má rozlohu 53m2 a prízemný,ktorý je zatial využívaný ako sklad má 49m2.Na nehnutelnosti neviazne žiadna tarcha ani záložné právo CENA 18200e+dohoda Obhliadku a bližšie informácie vám poskytne Michal Vantruba