inzercia, predaj, predám, bazár

Rgb set 140mm 120mm corsair icue

Kategória: Chladiče

Predám set na chladenie, respektíve osvetlenie celého pc.
Jedná sa o 2 kusy 140mm ventilatorov corsair QL140 pwm .
1 kus corsair QL120 rgb pwm.
2 kusy 30cm rgb led pásiek corsair , takzvaný Corsair RGB LED Lighting PRO
Expansion Kit.
Plus celý ovládač Corsair iCUE
Commander CORE XT.
Všetko ešte v záruke.
Povodna cena bola cez 200eur.
Všetko v top stave samozrejme.
Vetráky tiché a v 100percentnom stave.
Pripojenie možné na akúkolvek zakladnu dosku bez nutnosti argb, ci rgb headerov.
Rgb set 140mm 120mm corsair icue
Podobné inzeráty
Uplne nove a nepozite ventilatory Corsair QL140 RGB
Corsair iCUE QL140 RGB PWM 140mm (2ks) + iCUE Core Controller / PWM ventilátor / 140mm / 1250RPM / 26 dBA / černo-bílá a Corsair iCUE QL140 RGB PWM 140mm / PWM ventilátor / 140mm / 1250RPM / 26 dBA / Adresovatelné RGB LED / černo-bílá
Corsair iCUE H115i RGB PRO XT
Predám vodni chladič Corsair iCUE H115i RGB PRO. Nový nepouzity. Osobný odber alebo Pošta
SilentiumPC Fera 3 RGB (chladič na CPU)
Predám málo používaný RGB chladič na procesor značky SilentiumPC. - Tenký profil a asymetrický chladič pre maximálnu kompatibilitu s ostatnými komponentmi - Nastaviteľné RGB osvetlenie - Štyri heatpipe trubice - Určené pre procesory s TDP až 180W - 120mm RGB tichý ventilátor (iba 15 dBA) - Jednoduchá inštalácia Chladič využíva štyri 6mm vysoko výkonné heatpipe trubice, ktoré boli špeciálne upravené pre vysoký výkon. Fera 3 RGB je celkovo väčší, avšak rozmery nijako neohrozujú jeho prednosti. V spojení s výškou iba 155 mm sa vojde takmer do každej Midi case. Aby bol nový chladič Fera 3 RGB tichý a efektívny, rozhodol sa ho výrobca vybaviť 120mm RGB ventilátorom s PWM. Optimalizovaný tvar lopatiek umožňuje zníženie hlučnosti a zároveň poskytuje dostatočné prúdenie vzduchu k chladiču. Samozrejmosťou je široká škála príslušenstva na inštaláciu pre rôzne pätice AMD aj Intel. Samotná montáž na procesor je veľmi jednoduchá a rýchla, navyše nevyžaduje špeciálne náradie. Dodávam s originálnou pastou SilentiumPC a iba s montážou na Intel procesory, na AMD treba dokúpiť. Taktiež mám k dispozícii aj iné komponenty do PC... ... Možnosť kúpy: Osobný odber v BA alebo PK Pošta/Packeta - Dobierka (cena + poštovné) Pošta/Packeta - Platba vopred (cena + poštovné)
Thermaltake Pure +12 RGB TT Premium Edition Fan 3x- 120mm
Thermaltake Pure +12 RGB TT Premium Edition Fan 3x- 120mm. Predám komplet Thermaltake Pure Plus 12 RGB TT Premium Edition Fan - 120mm 3x set, 3ks RGB ventilátory. Veľmi málo používaný, 100% stav.
NZXT Kraken X63 RGB
Čaute. Predám vodné chladenie AIO set NZXT Kraken X63 RGB 280mm. Chladenie bolo veľmi málo používané mám komplet balenie aj Intel aj AMD so všetkými šróbami. Jediná vec čo mi chýbalo v balení od kúpy je malý káblik na prepojenie RGB ventilátorov (Není s tým žiadny problém len treba nastaviť obidva ventilátory osobitne myslím.. Ja som RGB nepoužíval.) Keď chcete aby vám fungovalo RGB potrebujete RGB Hub od NZXT alebo nejaký obyčajný by tiež mal fungovať. Ten k tomu nemám to sa predáva osobitne alebo treba mať rgb hub v bedni. Dôvod predaja : Očakával som viac od chladiča s cenovkou 200€ :D Cena : 90€ Pošlem aj na dobierku poštou. Písať iba email. Foto ilustračná z internetu v prípade záujmu pošlem foto.
Corsair iCUE H150i ELITE LCD ✅ Nový nevybalený ✅
Predám Nový ešte nevybalený chladič Corsair iCUE H150i ELITE LCD, 360mm Dostal som ho ako výmenu v záruke a zatiaľ som si kúpil iný, tak nemám preň využitie. Pôvodná cena 299eur, teraz 249eur + dohoda.