inzercia, predaj, predám, bazár

Rifle s vysokým pásom Mango, Stradivarius, H&M

Kategória: Džínsy

Nohavice rifľové high waisted Stradivarius bodkované vo veľkosti EUR 38-UK10, Cena 6 Eur.
Mango čierne rifle s vysokým pásom, cena: 10 Eur.
Rifle s vysokým pásom H&M vo veľkosti 28, S. Cena: 14 Eur, zdarma sukňa American Apparel s vysokým pásom vo veľkosti S. Aj na dobierku, poprosím komunikácia mailom.
Rifle s vysokým pásom Mango, Stradivarius, H&M
Podobné inzeráty
High waist rifle Mango, Stradivarius, H&M
Čierne rifle model Soho z elastického materiálu, skinny strih s vysokým pásom Mango, vo veľkosti 38, Cena: 12 Eur, zdarma košeľa Levis. Mango čierne rifle s vysokým pásom vo veľkosti 38, cena: 10 Eur zdarma nohavice rifľové high waisted Stradivarius bodkované vo veľkosti EUR 38-UK10. Rifle s vysokým pásom H&M vo veľkosti 28, S. Cena: 14 Eur, zdarma sukňa American Apparel s vysokým pásom vo veľkosti S. Aj na dobierku, poprosím komunikácia mailom.
Čierne rifle Mango
Čierne rifle Soho z elastického materiálu, skinny strih so zvyšeným pásom Mango, vo veľkosti 38, Cena: 12 Eur, zdarma košeľa Levis. Čierne rifle Mango s vysokým pásom vo veľkosti 38, Cena: 10 Eur. Aj na dobierku, poprosím komunikácia mailom.
Dámske rifle veľkosť 34
Predám dámske rifle rôznych farieb: 1. Dámske svetlomodré rifle s vyšším pásom na gombík. Konfekčná veľkosť 34. Rifle sú elastické. (Rozmery: Celková dĺžka - 103cm, Šírka pásu - 32cm, Výška zadného sedu - 32cm) CENA 7€ 2. Dámske rifle s vyšším pásom na gumičku, konfekčná veľkosť 34. Rifle sú elastické a krásne formujú postavu. (Rozmery: Celková dĺžka - 100cm, Šírka pásu - 32cm, Výška zadného sedu - 29cm) CENA 7€ 3. Dámske čierno-biele legíny s vyšším pásom. Legíny veľmi pekne sedia na postave a formujú postavu, sú vhodné k dlhšiemu topu/svetu/košieľke. Sú vyrobené veľmi kvalitného materiálu, čiže sú pevné. (Rozmery legín: Šírka pásu - 32cm, Výška zadného sedu - 32cm, Celková dĺžka - 100cm) CENA 6€ Prosím kontaktovať len na mail. Fotky na postave neposielam, keďže všetky rifle sú mi už malé. Ak bude treba doplniť info, kľudne ma kontaktujte.
Mango + Stradivarius rifle
1) 5€ - Predám Mango rifle, model Soho, veľkost 36. Nosené boli, ale stále sú v dobrom stave. 2) 5€ - Predám Stradivarius rifle vo veľkosti 34. Nosené boli, ale stále sú v dobrom stave Kontaktujte ma prostredníctvom vyššie uvedeného mailu
Rifle Mango, H&M
Mango čierne rifle s vysokým pásom vo veľkosti 38, cena: 9 Eur. Nohavice rifľové high waisted Stradivarius bodkované vo veľkosti EUR 38-UK10. Cena: 6 Eur, zdarma košeľa Levis. Aj na dobierku, poprosím komunikácia mailom.
Rifle s vysokým pásom STRADIVARIUS
Predám dvoje čierne rifle minimum nosené s vysokým pásom elastické veľkosť XS cena kus 9e