inzercia, predaj, predám, bazár

Ring sling Lennylamb rainbow lace

Kategória: Nosiče

Predam ring sling Lennylamb, 280g Gramaz, dĺžka 2,1metra
Ring sling Lennylamb rainbow lace
Podobné inzeráty
Ring Sling Natibaby
Predám ring sling značky Natibaby, veľkosť S. Kúpila som v rámci dobročinnej akcie, avšak nevyužili sme to ani raz. Farby sú krásne, ring sling bez poškodenia.
Ring Sling satka na nosenie deti
Novy Ring Sling Yaro Nenoseny neprany. Zlozenie: 90% bavlna 10% lan Gramaz: 310 Sirka: 70cm Dlzka: 2m Pevny nosny Ring Sling vhodny na tazsie a vacsie deti. Vdaka lanu,menej pruzi ako cista bavlna a je priedusny. Je trosku tvrdsi vdaka lanu ale velmi rychlo sa zanosi :)
Ring Sling satka na nosenie deti
Novy Ring Sling Yaro Nenoseny neprany, Zlozenie: 90% bavlna 10% lan Gramaz: 310 Sirka: 70cm Dlzka: 2m Pevnejsi nosny Ring Sling vhodny aj na tazsie a vacsie deti. Vdaka lanu,menej pruzi ako cista bavlna a je priedusny. Vhodny na leto :)
Satka ring sling be lenka
Predam malo vyuzivanu (skor nevyuzivany) satku ring sling folk od be lenka. Neprana, domacnost bez zvierat, nefajciari. Kupovana 27.5.22 este v zaruke Slúži na nosenie dieťatka od narodenia, ale vďaka vyššej gramáži poslúži aj na nosenie väčšieho dieťaťa. Materiál: 100% bavlna Gramáž po opratí: cca 295 g/m2 Šírka Ring slingu: 70 cm Dĺžka Ring slingu: 2,2 m
šatka na nosenie Manduca (elasticka)
Predam veľmi málo pouzivanu (presli sme hned na nosic a šatku uz neplanujem pouzivat) elasticku šatku značky Manduca Belly Button Sling. Neposielam na dobierku. Prevzatie idealne v BA, pripadne TN, BB, Pezinok. Šatku predam v pôvodnom balení aj s navodom na pouzivanie. Šatka Belly Button Sling „Milky Stars“: Osobitá šatka na nosenie detí od 3,5 do 15 kg (cca do 1,5 rokov). Pre ideálne pohodlie do 9 kg. Šatka je ideálna pre novorodencov a malé deti, je mäkučká a ekologická. Krásne sa prispôsobí telíčku bábätka a zároveň je kvalitnou oporou jeho ešte nepevného chrbátika. Určené pre nosenie na bruchu a na boku. Vďaka špeciálnej bi-elastickej látke** je elastická a stabilná ** (úplne bez elastanu). Je priedušná a váži iba cca 0,6 kg, je vyrobená z ľahkého jersey, ktorý vykazuje ako elasticitu, tak dostatočnú oporu. Jednotná veľkosť 5,5 m dĺžka, 60 cm šírka, pasuje na všetkých rodičov. Manduca sling môže byť upevnená základnou zavinovacou technikou bez dieťaťa. Horný a spodný okraj sú lemované pružným stehom s farebným odlíšením pre ľahšiu orientáciu pri viazaní. Konce šatky sa zužujú pre ľahké viazanie. Testované, GOTS certifikát. Ďalšie informácie: Materiál: 100% bio-bavlna. Rozmery a hmotnosť výrobku: 20 × 17 × 11 cm, 575 g. (Rozmery a hmotnosť balenia: 22 × 17 × 12 cm, 0,77 kg). Údržba: prateľné na 40°, sušenie voľne.
Mei tai Wrap tai Lennylamb
Predam wrap tai Lennylamb mini glamorous lace