inzercia, predaj, predám, bazár

Ringlotka - jemná a zadumaná princeznička

Kategória: Mačky

Nádherná mladá princezná Ringlotka, mimoriadne zamilovaná do ľudí. Každého víta s chvostíkom hore, máva ním do všetkých strán a snaží sa, aby ste ju videli. Na rodinu čaká dlho, pomaličky sa začína vzdávať. Začínajú miznúť jej základné črty. Vždy nám od lásky okusovala prsty, olizovala ruky. Teraz sa len smutne díva a čaká, ako prebehne ďalší tuctový deň… Stráca sa jej iskra z očí. A verte, mala ju naozaj žiarivú. Bola ako závan vetra v horúcom lete, vždy príjemné osvieženie a potešenie pre každého, kto k nej prišiel. Je nádherná, tenučká a drobná, srsť má jemnú ako hodváb. Ale do očí sa jej vkráda smútok…nekonečný smútok. Nájde sa niekde človek aj pre ňu? Pre obyčajnú, tigrobielu mačičku? Nech sa z nej nestane neviditeľný tieň a ďalšia zabudnutá duša v útulku.
Ringlotka je kastrovaná, vakcinovaná, odčervovaná, testovaná, čipovaná.
V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@
Viac info:
Ringlotka - jemná a zadumaná princeznička
Podobné inzeráty
kapsičky pre mačky
Ponukam kapsičky pre mačky - našej vyberavej nechutia , ona iba Shebu ... Tak posuvame dalej . - Zmiešané balenie My Star (jemna pena) 4ks ostali x 90 g):kuracie, telacie, losos a kuracia pecen - zmiešane balenie My Star (maso v omáčke) 7ks x 85g : kuracie, pecen & srdce, hovadzie, losos - Catessy kusky zele so zeleninou 11 ks x 100g s hovädzím mäsom v paradajkovom želé: Výdatné hovädzie mäso preliate chutným, paradajkovým želé s kačacím mäsom v mrkvovom želé: Delikátna kačica vylepšená lahodným mrkvovým želé s lososom a špenátovým želé: Lahodný losos jemne pripravený so špenátovým želé s kuracím vo vaječnom želé - Cattesy kusky v omačke 9 ks / 100g Hydinové mäso & králik: extra ľahké, s dôležitými minerálmi a vitamínmi Teľacie & morčacie mäso: jemné mäso, s dôležitými vitamínmi a minerálmi Losos & pstruh: jemná a zdravá morská delikatesa, ktorá obsahuje dôležité vitamíny a minerály Hovädzie & morčacie mäso: ľahké a dobre stráviteľné, s dôležitými vitamínmi a minerálmi Posuvam iba vsetko dokopy. Cena 11 eur + posta poprosim email .
jemná zvedavá Ariana
Ponúkam k adopcii mačiatko (nar. máj 2022), ktoré bolo vzaté z ulice aj so súrodencami, pretože boli na rozdiel od svojej pouličnej mamy prítulné a najmä prechladnuté. Prevzalo ich OZ MačkySOS a vyliečili sme ich :) Mačiatka sú 4, inzerujem ich po jendom. Ariana je tigrinka (black tabby), mačička. Zo súrodencov bola najmenšia, temer polovičná, akoby ani ich sestra nebola. V dospelosti to bude teda menšia mačička. Arianka je jemná mačička, ktorá sa pomalšie socializuje. Najskôr sa bude báť a skrývať, treba jej dať čas, aby zistila, že človek neublíži :) Zatiaľ je taká, že keď ju niekto neznámy vezme na ruky, schúli sa do klbka a čaká, čo sa s ňou stane. Treba byť k nej iniciatívny a často ju brať na ruky a prihovárať sa jej. Keď si však na Vás zvykne, prejaví sa jej prítulná a hravá povaha. Táto slečna bude potrebovať mačacieho parťáka, nejakého pokojnejšieho, ktorý s ňou bude odpočívať, o ktorého sa bude môcť oprieť a hrávať sa s ňou. V dočasnej opatere je s inými mačkami veľmi spokojná, aj keď spí, musí sa aspoň troška dotýkať inej mačky. Inak je to veľmi zvedavá micka, ktorá Vám bude pri všetkom asistovať, pozorovať, čo robíte a kontrolovať Vás. Taká parťáčka do života ;) Odčervená, fiv/felv negatívna, kastrovaná, začipovaná a zaočkovaná. 100% hyg. návyk a používa škrabadlo. Časom bude veľmi spoločenská a určite vhodná k (rozumným) deťom. Adopčná zmluva so symbolickým poplatkom (45€). Len interiér, je príliš dôverčivá na potulky po záhradách, ľahko by sa jej niečo stalo. Okno treba mať pri chove mačky zabezpečené sieťkou (proti pádu/strate). Nezáväzná návšteva vítaná! Bratislava - Vrakuňa Kontakt: ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM. whatsapp: messenger: Sandra Sendi Kabátová e-mail: sendi.coco@
jemná zvedavá Ariana
Ponúkam k adopcii mačiatko (nar. máj 2022), ktoré bolo vzaté z ulice aj so súrodencami, pretože boli na rozdiel od svojej pouličnej mamy prítulné a najmä prechladnuté. Prevzalo ich OZ MačkySOS a vyliečili sme ich :) Mačiatka sú 4, všetci už domovy našli, ale Arianku mi vrátili, pretože ju začal napádať domáci kocúrik, ktorý zrejme chce byť samotárom. Ariana je tigrinka (black tabby), mačička. Zo súrodencov bola najmenšia, temer polovičná, akoby ani ich sestra nebola. V dospelosti to bude teda menšia mačička. Arianka je jemná mačička, ktorá sa pomalšie socializuje. Najskôr sa bude báť a skrývať, treba jej dať čas, aby zistila, že človek neublíži :) Zatiaľ je taká, že keď ju niekto neznámy vezme na ruky, schúli sa do klbka a čaká, čo sa s ňou stane. Treba byť k nej iniciatívny a často ju brať na ruky a prihovárať sa jej. Keď si však na Vás zvykne, prejaví sa jej prítulná a hravá povaha. Táto slečna bude potrebovať mačacieho parťáka, nejakého pokojnejšieho, ktorý s ňou bude odpočívať, o ktorého sa bude môcť oprieť a hrávať sa s ňou. V dočasnej opatere bola s inými mačkami veľmi spokojná, aj keď spí, musí sa aspoň troška dotýkať inej mačky. Inak je to veľmi zvedavá micka, ktorá Vám bude pri všetkom asistovať, pozorovať, čo robíte a kontrolovať Vás. Taká parťáčka do života ;) Odčervená, fiv/felv negatívna, kastrovaná, začipovaná a zaočkovaná. 100% hyg. návyk a používa škrabadlo. Časom bude veľmi spoločenská a určite vhodná k (rozumným) deťom. Adopčná zmluva so symbolickým poplatkom (45€). Len interiér, je príliš dôverčivá na potulky po záhradách, ľahko by sa jej niečo stalo. Okno treba mať pri chove mačky zabezpečené sieťkou (proti pádu/strate). Nezáväzná návšteva vítaná! Bratislava - Vrakuňa Kontakt: ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM. whatsapp: messenger: Sandra Sendi Kabátová e-mail: sendi.coco@
Ellory - Pokojná nádhera s jantárovým pohľadom
Čierna šarmantná krásavica k nám prišla v rámci kastračného programu. Prvý deň ako divý dostresovaný plašan, no po prebudení z narkózy a po prvotnom rozhliadnutí sa si milá Ellory ľahla na deku a oznámila úplne jasne – ostávam, chcem iný život. A tak sa jej to snažíme splniť. Je to jemná a dobrá duša, pôvodné prostredie bol pre ňu neustály stresor. Nevidíme dôvod neskúsiť pohľadať pre ňu lepší život, keď tak veľmi chce a o svoje miesto urputne bojuje. Hádzala na nás oči, maznala sa do odpadnutia, nevedela sa nabažiť deky a krmiva. Momentálne čaká na svoj finálny domov v dočasnej opatere, kde nabrala všetky potrebné návyky bytovej mačky. Všetko vie, krásne v rodine funguje. Má tam niekoľko mačacích kamošov, čiže takúto spoločnosť isto uvíta. Je to skôr kľudná dáma, jemná osôbka. Potrebuje parťáka na gauč, program v telke si môžete vyberať sám. Nebude vám do ničoho kecať a aj pukance si vraj nebude nárokovať :) No zlaté to stvorenie, nemyslíte? Pozdravuje a teší sa na ponuky. V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@ Viac info:
Čakanka - Okatá, milá a veľmi snaživá slečna
Jemná dušička Čakanka bola pravdepodobne vyhodená do záhradkárskej osady, medzi ostatné tamojšie mačky. Celú kolóniu tam dali záhradkári vykastrovať a prikrmujú ich, Čakanka ako nový prišelec však mala veľký problém, so všetkým. Evidentne nezvyknutá na život vonku sa nevedela nikde ukryť a usalašiť, mačky ju bili a vyháňali, nedostala sa ku krmivu. My sme sľúbili aspoň pomôcť s kastráciou, ale keď sme videli tie jej oči a des v nich… každému bolo jasné, ako tam dopadne. Meno prišlo samé – bola odsúdená len na čakanie. Vyhodená na záhradky, kde čakala na neveselý koniec. A tak sa Čakanka dočkala a prischla do našej rozvetvenej partie. Trvalo dlhšie, kým v sebe našla odvahu, stále je opatrná. Ale má rada mačky, v depozite medzi nimi lieta ako šarkan. Zbožňuje aj ľudí, len ku všetkému pristupuje opatrne. Nedobehne hneď a zaraz na kolená, ale pomaličky nenápadne a je zrazu pri vás. Keď sa už začne hladkať, je nezastaviteľná. Tými obrovskými okálikmi na vás hľadí a chvostíkom máva do luftu. Potrebuje svoje miesto, určite aj s kúskom trpezlivosti. Bude sa okukávať a bude si hľadať cestičku k vám. Ale je prezlatá, krásna, jemná. Absolútne nie mačka na život vonku, je stále ako malé dôverčivé mačiatko, ktoré si samé nejak nevie rady. Nie je vhodná k deťom, utekala by pred nimi. Veríme, že aj Čakanka sa dočká toho poriadneho happy endu ? V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@ Viac info:
Jemná Ria
Ria je 1,5 ročná mačička, ktorá bola zachránená z ulice ešte ako mačiatko a odvtedy si hľadá nový domov. Je veľmi milá, vhodnejšia do pokojnejšej domácnosti, bez iných mačiek. Má hygienické návyky, je zdravá, veterinárne ošetrená, FIV/FELV negatívna, kastrovaná. Darujeme ju za dobrovoľný adopčný poplatok. Lokalita: Trnava. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte len mailom: TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ.