inzercia, predaj, predám, bazár

Robím preklady aj doučím anglicky jazyk

Kategória: Kurzy a školenia

Doučím anglicky jazyk pre deti aj dospelých. Robím aj preklady. Moja úroveň je C1.
V prípade otázok ma môžete kontaktovať:
Robím preklady aj doučím anglicky jazyk
Podobné inzeráty
Doučujem Anglický jazyk, sketchup, autocad
Ponúkam doučovanie anglického jazyka pre všetky jazykové úrovne pre deti, študentov a konverzácie. Mám ukončenú Pedagogickú školu v Londýne a aj tu na Slovensku. Robím preklady textov do AJ. Momentálne pracujem ako lektorka anglického jazyka na škole v Bratislave. Mám niekoľkoročné skúsenosti s doučovaním. V Anglicku som žila 7 rokov, kde som študovala a pracovala ako učiteľka. Používam rôzne učebné materiály, ktoré vyberám podľa požiadaviek a prispôsobujem ich úrovni. Taktiež doučujem 3D programy ako je sketchUp, photoshop, V ray. Cena doučovania 3D programov je od 10-15 eur. Výučba prostredníctvom skype je možná. Dole nižšie môžete vidieť moje 3D vizualizácie. Teším sa na Vás.
Doučovanie Ang a Nemeckého jazyka
Doučím anglicky a nemecky jazyk na profesionálnej úrovni a na všetkých úrovniach. Pripravujem aj na maturity.
Vyučujem anglický a španielsky jazyk
Volám sa Maroš, žil som 20 rokov v USA, mám vysokoškolské vzdelanie ekonomického smeru, doručujem online anglický a španielsky jazyk. Od začiatočníkov až po pokročilých, príprava na maturitné skúšky alebo primacie pohovory, výslovnosť, gramatika, konverzácia. Cena 8euro za 45min alebo 10 na hodinu. Zľava dohodou pri zaplatení 5 a lekcií vopred.
Angličtina aj ine cez Skype, preklady, tlmočenie
Dučim cez skype angličtinu Všetky stupne a vekovè kategórie, Som lektorka s dlhoročnou praxou Som zo Šale Ponúkam aj preklady a tlmočenie, takisto ponúkam doučovanie slovenčiny aj pre cudzincov. I offer lessons of slovak language for foreigners...
Anglický kurz - konverzácie-lacno 7,5Eur +certifikát
Anglický jazykový kurz as with native speaker (A1, A2, B1, B2, C1, C2 úroveň) 7,5Eur/60min – komplexná gramatika, konverzácie, materiály pre pracovnú oblasť, príprava na medzinárodnú jazykovú skúšku (Oxford Test of English), príprava na skúšku pre získanie IELTS, CAE, FCE certifikátov, príprava na maturity, príprava na štátnu jazykovú skúšku.Mám CAE Certifikát C úroveň, môj oficiálny jazyk bola dlhé roky angličtina,pracovala som v UK a chodila tam na školu.Mám pedagogickú prax ako učiteľ AJ. V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na t.č. , whatsapp alebo na
Vyučovanie angličtiny začiatočnikom a mierne pokročilým
Chystáte sa ísť pracovať do zahraničia, kde potrebujete hovoriť a rozumieť si po anglicky aspoň na základnej úrovni? Ste študentom, komu "neidú" do hlavy základy angličtiny? Radi Vám pomôžem položiť základy tohoto jazyka, alebo - keď už máte nejaké znalosti - urobiť "poriadok" vo vašej hlave, čo sa týka riadného použitia angličtiny. Po niekolkých výcvykov budete už schopný skladať jednoduché vety, spýtať sa na základné informácie a dať základné informácie o sebe, vyplniť štandardné formuláre, atd. Keď potom chcete pokračovať v štúdiách a postupovať ďalej na vyššej úrovni, budete mať k tomu skvelé základy. Keď ste už na mierne pokročilej úrovni, môžem Vám pomôcť lepšie vyjasniť a porozumieť pravidlá použivanie jazyka + nauciť niektoré specialitý + prichystať Vás k stupu do vyššých stupňov jazyka. O sebe: hoci neni som profesionálnym učitelom, každodenne aktivne použivam anglický jazyk pri mojej práce, a osobne som sa učil angličtinu riadne, od súkromnej učitelky, takže možem brať na seba plnú zodpovednosť za to, čo Vám budem učiť. ODO MŇA NEDOSTANETE PAPIER, ALE DOSTANETE POUŽIVATELNU ZNALOST ANGLICKEHO JAZYKA. Preferujem osobné stretnutie, predovšetkym z lokalitách v okrese Komárno a Nové Zámky, ale v pripade potreby môžeme vybaviť hodiny aj online, cez skype, whatsapp, etc. VYUČBA SA MÔŽE USKUTOČNIŤ PO SLOVENSKY A AJ PO MAĎARSKY, OVLÁDAM OBYDVE JAZYKY. O cenách sa dohodneme, môžem Vámn slúbiť, ze budem pracovať s priatelskými a prijatelnými cenami. Volajťe, pište s dôverou. ODO MŇA NEDOSTANETE ŽIADNE PAPIERE A CERTIFIKATY - ALE DOSTANETE SCHOPNOST POUŽIVAŤ REALNE A SLOBODNE ANGLIČTINU V KAŽDODENNOM ŽIVOTE.