inzercia, predaj, predám, bazár

Ročná masívna stolárska hoblica (buk-čerešňa)

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám vlastnoručne vyrobenú stolársku hoblicu z masívneho bukového dreva. Čelné dosky sú čerešňové. Rozmer 190x60cm, výška 95 cm. Hmotnosť je cca 150 - 170 kg.

Hoblica má masívnu vrchnú dosku zloženú z dvoch častí. Každá časť je lepená z viacerých dosiek (americký štýl). Medzi dvomi sekciami je voľne položená polovičná doska, ktorá je vyberateľná - podobne ako sa to robí pri type hoblíc Roubo. Viete ju použiť ako odkladací priestor na nástroje (malý žľab) alebo dosku vybrať a vložiť do nej zvierky.

Predné vreteno je namontované napravo (pre ľaváka), ale dá sa prehodiť podľa potreby aj na opačnú stranu.

Na vrchu hoblice sú 19mm otvory na kolíky, resp. holdfasty (zahnuté háky, ktoré sa používajú na držanie obrobkov v Anglicku a USA). 2ks sú v cene. Takisto je v cene aj 1ks Veritas Wonder Pup, ktorý sa používa namiesto bočného vretena na uchytenie to príchytka, ktorú dáte do diery a otočnou pákou si pritlačíte obrobok medzi kolík a tento nástroj.

Hoblicu som rok používal, takže nie je už nová a má známky po práci. Predávam ju, lebo mám malú dielňu a v nej dve hoblice. Kvôli kúpe strojov sa musím jednej (nerád) zbaviť.

Iba osobný odber (okr. Prešov). Hoblica sa nedá nijako rozobrať, nohy a vrchná doska sú spojené čapom, ktorý je uchytený 12mm kolíkmi napevno.

Ročná masívna stolárska hoblica (buk-čerešňa)
Podobné inzeráty
Stolárska hoblica - dub/buk
Predám stolársku hoblicu dub/buk, 200 cm x 66 cm x 96 cm po kompletnej rekonštrukcii. Hoblica sa dá rozobrať do auta. Iba osobný odber okr. Prešov.
Masívna stolárska hoblica 190x60 cm
Predám masívnu bukovú hoblicu (čelné dosky sú z čerešne). Rozmer 190 cm x 60 cm. Výška 95 cm. Hrúbka vrchnej laminovanej dosky 85 mm. Hoblica má quick release vreteno (momentálne umiestnené na pravej strane – pre ľaváka, ale dá sa prehodiť aj na opačnú stranu). Namiesto zadného vretena má Veritas Wonder Pup (nástroj na uchytenie obrobku – viď foto). V cene sú aj 2ks hákov – holdfasts. Celková hmotnosť hoblice je cca 160 kg. Nie je rozoberateľná. Iba osobný odber – okres Prešov.
#Stolárske svorky, svierky, zvierky knechty, stahováky#
Predám stolárske svierky : Stolárska zvierka 3/4(bez trúbky) - 11 €/1ks Stolárska zvierka 3/4(+ trúbka 0,5m) - 17 €/1ks Stolárska zvierka 3/4(+ trúbka 1m) - 22 €/1ks Stolárska zvierka 3/4(+ trúbka 1,5m) - 27 €/1ks Posielam aj kurierom na dobierku Mám viac skladom. Stolárske svorky, svierky, zvierky knechty, stahováky#
Stolarske naradie .Stolárska dielna , Stolárstvo ,
Predávame kvalitne a udržiavané stroje V su zahrnuté: Martin Formátovacia píla + samostatne odsávanie Malá formátovacia píla Kombi + samostatne odsávanie Holzher Olepovací stroj (hranovacka)+ samostatne odsávanie Kolíkovací stroj – dlabačka Pántovací stroj Martin Kolíkovací stroj Kompresory, Ručne náradie a kompletne vybavenie dielne Predávame všetky stroje spolu Všetky stroje sú v skvelej kondícii a sú dobre udržiavané. Je možné pokračovať v najme - Dielňa sa nachádza v excelentnej lokalite pri Piešťanoch, v priestrannej hale (450 m2) s kancelárskymi a sociálnymi zariadeniami. Nájom haly je veľmi cenovo dostupný. Kontaktujte nás pre viac informácií a na dohodnutie termínu prehliadky. Telefonicky - Stolarská dielňa, stolárstvo, stolárske náradie, formátovacia píla, olepovačka, holzher, martin, Stolárska dielňa na predaj, Nábytkové remeslo na predaj, Drevárska výroba na predaj, Truhlárska dielňa na predaj, Drevárska dielňa na predaj, Drevárske práce na predaj, Nábytkové dizajny na predaj, Stolárstvo na predaj
Stolarske naradie, Stolarska dielna, Stolarstvo
Predávame kvalitne a udržiavané stroje : Martin Formátovacia píla + samostatne odsávanie Malá formátovacia píla Kombi + samostatne odsávanie Holzher Olepovací stroj (hranovacka)+ samostatne odsávanie Kolíkovací stroj – dlabačka Pántovací stroj Martin Kolíkovací stroj Kompresory, Ručne náradie a kompletne vybavenie dielne Predávame všetky stroje spolu Všetky stroje sú v skvelej kondícii a sú dobre udržiavané. Je možné pokračovať v najme - Dielňa sa nachádza v excelentnej lokalite pri Piešťanoch, v priestrannej hale (450 m2) s kancelárskymi a sociálnymi zariadeniami. Nájom haly je veľmi cenovo dostupný. Kontaktujte nás pre viac informácií a na dohodnutie termínu prehliadky. Telefonicky - Stolarská dielňa, stolárstvo, stolárske náradie, formátovacia píla, olepovačka, holzher, martin, Stolárska dielňa na predaj, Nábytkové remeslo na predaj, Drevárska výroba na predaj, Truhlárska dielňa na predaj, Drevárska dielňa na predaj, Drevárske práce na predaj, Nábytkové dizajny na predaj, Stolárstvo na predaj
Stolarske naradie, Stolarska dielna, Stolarstvo
Predávame kvalitne a udržiavané stroje : Martin Formátovacia píla + samostatne odsávanie Malá formátovacia píla Kombi + samostatne odsávanie Holzher Olepovací stroj (hranovacka)+ samostatne odsávanie Kolíkovací stroj – dlabačka Pántovací stroj Martin Kolíkovací stroj Kompresory, Ručne náradie a kompletne vybavenie dielne Predávame všetky stroje spolu Všetky stroje sú v skvelej kondícii a sú dobre udržiavané. Ked sa dohodneme pridáme veľa tabúľ drevo triesky a hrany Je možné pokračovať v najme - Dielňa sa nachádza v excelentnej lokalite pri Piešťanoch, v priestrannej hale (450 m2) s kancelárskymi a sociálnymi zariadeniami. Nájom haly je veľmi cenovo dostupný. Kontaktujte nás pre viac informácií a na dohodnutie termínu prehliadky. Telefonicky - Stolarská dielňa, stolárstvo, stolárske náradie, formátovacia píla, olepovačka, holzher, martin, Stolárska dielňa na predaj, Nábytkové remeslo na predaj, Drevárska výroba na predaj, Truhlárska dielňa na predaj, Drevárska dielňa na predaj, Drevárske práce na predaj, Nábytkové dizajny na predaj, Stolárstvo na predaj