inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom novostavba Kláštor, možnosť bývať už na Vianoce

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj Rodinný dom novostavba v prevedení holodom v obci Kláštor pod Znievom.
Dom je postavený z ytongu mimo hlavnej cesty v tichej bočnej uličke na pozemku 566 m2, zastavaná plocha 132 m2, okná sú plastové, vchodové dvere hliníkové, komín, vykurovanie podlahové kotol na plyn.
V blízkosti domu sa nachádza občianska vybavenosť, obchody, autobus, škola a škôlka.

Dispozičné riešenie: pozri pôdorys medzi foto
kuchyňa
špajza
jedáleň
obývačka
3 x izba
kúpeľňa s WC
samostatné WC
chodba

Nehnuteľnosť:

Dom je postavený z ytongu 37,5 cm, predáva sa v prevedení HOLODOM.
Dom má zastavanú plochu 132 m2, úžitková plocha je 110 m2,
Pozemok na má plochu 566 m2

Je už urobené predávajúcim:
-zaizolovaná základná platňa,
-nosné obvodové steny,
-vnútorné steny,
-strop ,
-šikmá strecha pokrytá škridľou,
-strešný presah, žľaby,
-plastové okná,
-vchodové dvere hliníkové,
-povrchová úprava vonkajších aj vnútorných stien,
-strop,
-podlahové kúrenie
-zateplenie je systém baumit, polystyrén 12 cm
-kompletná elektroinštalácia, bleskozvod, rozvod vody, kúrenia, kanalizácia,
-komín.
-kompletné inžinierske siete - elektrika, voda, kanalizácia a plyn zavedené do domu
- elektrika, už sa dá svietiť, namontované vypínače a zásuvky
- zámková dlažba okolo domu a prístupový chodník - dokončuje predávajúci

Je potrebné dokončiť - dokončuje si kupujúci
- kuchynskú linku
- vnútorné dvere a zárubne
- sanitu
- podlahy
- svetlá

Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný realitný a právny servis vrátane poplatkov.


Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 132m²
Obytná plocha: 110m²
Celková rozloha: 132m²
Rozloha pozemku: 566m²
Úžitková plocha: 110m²
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - plyn
Terasa: áno
Parkovanie: vnútorné
Postavené z: Ytong
Zateplený objekt: áno
Predzáhradka: neuvedené
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom novostavba Kláštor, možnosť bývať už na Vianoce
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj rodinný dom v obci Červený Kláštor, okr. Kežmarok
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Červený Kláštor v okrese Kežmarok. Popri obci preteká rieka Dunajec, ktorá tečie smerom do Poľska. Obec sa nachádza pri hraniciach s Poľskom. Dom pozostáva z hlavnej budovy so zastavanou plochou 140 m2 a zo samostatne stojacej vedľajšej ubytovacej časti so zastavanou plochou 35 m2. Budovy sú postavené na pozemku o rozlohe 877 m2. Úžitková plocha domu: 260 m2. Z domu je pekný výhľad na Tri koruny. Dispozícia domu: prízemie – pivnica, technická miestnosť, komora, poschodie – chodba, 3 x izba, kúpeľňa, kuchyňa s WC, špajza, podkrovie - 3 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, Dispozícia samostatnej ubytovacej časti izba s kuchynskou linkou a s krbom kúpeľňa samostatné WC vonkajší altánok 3D prezentáciu k ponúkanej nehnuteľnosti si môžete pozrieť ak skopírujete tento link do svojho prekliadača: podlahy: plávajúca, drevená a PVC podlaha, strešná krytina: plech stavebný materiál: kombinácia tehla, kváder zateplenie: 5 cm polystyrén, kúrenie: elektrický kotol aj kotol na tuhé palivo, doteraz sa väčšinou používal kotol na tuhé palivo. voda: vlastná výdatná studňa (vody vždy bolo dosť), v prípade výpadku elektriny sa využíva verejný vodovod. teplá voda: 150 litrový bojler na elektrinu aj tuhé palivo, elektroinštalácia: 220V, 380V medené káble. odpad: betónová žumpa objem 15m3, na tento rok je naplánovaná výstavba čističky odpadových vôd v rámci obce plyn: je privedený do domu Obec Červený Kláštor sa nachádza v Pieninskom národnom parku. Červený Kláštor je kúpeľná obec, v ktorej sa nachádza kláštor, slúžiaci ako turistická atrakcia. Okrem neho je z obce možné splavovanie Dunajca na drevených pltiach, rafting a prechádzka po turistických chodníčkoch, cykloturistika, rybolov a člnkovanie. V tomto malebnom regióne nájdeme zachovanú ľudovú architektúru, historické i kultúrne pamiatky, liečivé pramene a kúpele, jedinečné a vzácne druhy fauny a flóry, mnoho možností turistiky, cykloturistiky a aktívneho trávenia voľného času. Oblasť má ideálne podmienky na rozvoj cestovného ruchu a agroturistiky, ponúka dostatok služieb. Cena nehnuteľnosti je 225.000,-eur. V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis vrátane vypracovania autorizovanej kúpnej zmluvy, katastrálne poplatky a tiež provízia realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu prosím kontaktujte Ing. Vladimíra koscelanského na tel. alebo na mail:
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Kláštor pod Znievo
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom, typu bungalov v obci Kláštor pod Znievom, ktorý sa nachádza 17 km od Martina a 15 km od Turčianských Teplíc. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: materskou škôlkou, základnou školou ( 1- 9 ročník ), miestnou knižnicou, poštou, obchodmi a zdravotným strediskom. Rodinný dom je postavený na začiatku obce na pozemku s výmerou 484 m2. Zastavaná plocha je 126 m2. Dom pozostáva z troch obytných miestností, chodby, špajze, kúpeľne oddelenej od wc. Izby sú nepriechodné. Kuchyňa je prepojená s obývačkou z ktorej je prístup na terasu. Kupeľňa je oddelená od WC a disponuje vaňou aj sprchovým kútom. Dom je zateplený, je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením a disponuje krbom. Ohrev vody je zabezpečený 150L so zásobníkom. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia. Dom sa predáva so zariadením. Cena je 255 000 €. Majiteľ je dohode otvorený. Cena zahŕňa kompletný realitný servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a služby makléra.. V prípade financovania Vášho bývania cez hypotekárny úver Vám vieme zastrešiť celý proces vybavovania úveru. Energetický certifikát nebol predložený. Obec Kláštor pod Znievom je momentálne druhou najväčšou obcou v Turci (po Sučanoch). Kláštor je známy aj pre svoju nezameniteľnú prírodu Kláštorských lúk, kalváriu a zrúcaninu hradu Zniev. Nájdete tu aj strelnicu a rybníky. Z obce je blízko aj na turistiku na Kľak, Ostrú, Tlstú, Maguru alebo aj na Martinské hole.
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Kláštor pod Znievo
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom, typu bungalov v obci Kláštor pod Znievom, ktorý sa nachádza 17 km od Martina a 15 km od Turčianských Teplíc. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou: materskou škôlkou, základnou školou ( 1- 9 ročník ), miestnou knižnicou, poštou, obchodmi a zdravotným strediskom. Rodinný dom je postavený na začiatku obce na pozemku s výmerou 484 m2. Zastavaná plocha je 126 m2. Dom pozostáva z troch obytných miestností, chodby, špajze, kúpeľne oddelenej od wc. Izby sú nepriechodné. Kuchyňa je prepojená s obývačkou z ktorej je prístup na terasu. Kupeľňa je oddelená od WC a disponuje vaňou aj sprchovým kútom. Dom je zateplený, je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením a disponuje krbom. Ohrev vody je zabezpečený 150L kotlom so zásobníkom. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia. Dom sa predáva so zariadením. Cena je 245 000 €. Majiteľ je dohode otvorený. Cena zahŕňa kompletný realitný servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a služby makléra.. V prípade financovania Vášho bývania cez hypotekárny úver Vám vieme zastrešiť celý proces vybavovania úveru. Energetický certifikát nebol predložený. Obec Kláštor pod Znievom je momentálne druhou najväčšou obcou v Turci (po Sučanoch). Kláštor je známy aj pre svoju nezameniteľnú prírodu Kláštorských lúk, kalváriu a zrúcaninu hradu Zniev. Nájdete tu aj strelnicu a rybníky. Z obce je blízko aj na turistiku na Kľak, Ostrú, Tlstú, Maguru alebo aj na Martinské hole.