inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom Pusté Úľany, dvojgeneračný.

Kategória: Domy

Realitná kancelária REMAX Vám exkluzívne ponúka na predaj tento veľký, pekný, tichý, priestranný dvojgeneračný Rodinný dom s vynikajúcou orientáciou na juho-západ v obci Pusté Úľany.

Ak hľadáte pekné bývanie pre viacčlennú rodinu, máte radi priestor a ste milovník záhrady, jazierka s rybami a máte radi kľudné a pokojné bývanie, tak tento dom je práve pre Vás.

V dome sa nachádza až 7 izieb, 2 kuchyne vyrobené na mieru kompletne zariadené, dve kúpeľne, 2 toalety, 2 techn. miestnosti, no a za mňa najväčší bonus ... že dom je podpivničený!

Dom je postavený na veľkom pozemku s rozlohou až 1256 m2 s vlastným jazierkom, má vlastnú vŕtanú studňu, tri terasy na sedenie, altánok, automatickú bránu na diaľkové ovládanie, parkovanie pre 4 autá plus 2 na ulici.

Na dlhé zimné večery a romantiku, tu máme krásny dizajnový krb ktorý samozrejme slúži aj na vykurovanie domu.

Dom má dva samostatné krásne byty s dvomi kuchyňami, dvomi kúpeľňami, dvomi toaletami a tiež sú tu dva samostatné kotle.

V obci sa nachádza novovybudované zdravotné stredisko, lekáreň, kostol, veľkoobchod s potravinami, škola, škôlka, pošta, obchod so stavebninami, bankomat a v blízkej dobe tu budú dva domy seniorov, ktoré sú momentálne vo výstavbe.

Taktiež sú tu autobusové spoje a vlaková stanica.

Priamo v obci ale aj okolí je množstvo voľnočasových aktivít v každom ročnom období, no najme rybárčenie nakoľko sa tu nachádza množstvo rybníkov a jazier.

Od Bratislavy je obec vzdialená do 30min. autom, do Trnavy, Seredi a Galanty sa dostaneme približne za 15 min. a Nitra je vzdialená tiež iba 35 min. cesty autom.

Dom má tiež bezpečnostný kamerový systém!

Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom najvýhodnejšieho HÚ a to priamo v našej realitnej kancelárii.

Ak Vás tento dom zaujal a mali by ste akékoľvek otázky, tak ma neváhajte kontaktovať pretože ja si myslím že má veľký potenciál.

Preto neváhajte a dohodnite si obhliadku, aby ste to všetko videli naživo. Rád Vám tento dom prevediem.

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Centrum

Jozef Valentín

Energetický certifikát nie je k dispozícii.
Rodinný dom Pusté Úľany, dvojgeneračný.
Podobné inzeráty
Rodinný dom - Úľany nad Žitavou - okr. NZ
Ponúkame Vám na predaj 7 - izbový dvojpodlažný rodinný dom v obci Úľany nad Žitavou okres Nové Zámky. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 1106m2 (17x66). DISPOZÍCIA RD Prízemie - vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom spojená s toaletou a bidetom, detská izba a špajza so schodiskom Prístavba RD (r. 2014) I. NP - obývacia izba spojená s kuchyňou (príprava pre kuchynskú linku) - vstup na presklennú terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, technická miestnosť v ktorej je vŕtaná studňa s čerpadlom a sklad. II.NP (r. 2014) - 2 priestranné podkrovné izby, otvorená izba nad schodiskom, samostatná toaleta, chodba a vstup na krov TECHNICKÝ STAV Rodinný dom s valbovou strechou bol postavený v r. 1956 a v r. 2010 prebehla kompletná rekonštrukcia, v rámci ktorej bolo menené: - plechová strecha, nové latovanie - plastové okná s vnútornými žalúziami a roletami - laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou - elektroinštalácia - vodoinštalácia - stierky, omietky, sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením - kuchynská linka - obklady a sanita - vchodové a interiérové dvere V r. 2014 bola postavená prístavba k rodinnému domu, ktorú je možné využívať za účelom prenájmu rekreantom v Podhájskej. Súčasťou predaja nehnuteľnosti je aj prístrešok pre auto, voliéra pre psa, záhradné sedenie a trampolína. Nehnuteľnosť bola zateplená 10 cm polystyrénom zo všetkých strán v r. 2017. Železná brána s predným plotom bola zrealizovaná v r. 2018. Rodinný dom je napojený na kamerový systém. IS - elektrina, plyn, obecný vodovod, studňa v dome aj s 2 vývodmi na polievanie záhrady. Odpad je riešený žumpou. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a v obývacej miestnosti v prístavbe aj krbovými kachľami na peletky. Ohrev vody v kúpeľni je zabezpečený aj ďalším ohrievačom. Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom technickom stave. Priemerné mesačné náklady na bývanie pre 4 - člennú rodinu sú cca 250 €. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa a je k dispozícii ihneď. Rodinný dom sa predáva so zariadením, avšak s určitými výnimkami, ktoré budú upresnené počas osobnej prehliadky, ktorú určite odporúčam. Ak hľadáte rodinný dom pre viacčlennú rodinu, táto nehnuteľnosť s bezproblémovými susedmi je určite tou správnou voľbou. Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie. Obec Úľany nad Žitavou ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od mesta Nové Zámky 14 km, Šurian 6 km a Podhájskej 10 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Dvojpodlažná novostavba rodinného domu v obci Pusté Úľany
Ponúkame na predaj modernú zabývanú novostavbu rodinného domu v obci Pusté Úľany. Dom stojí na rovinatom pozemku s rozlohou 791 m2 a má úžitkovú plochu 167 m2. Dom bol kolaudovaný v roku 2019. Jeho obvodové múry sú postavené z tvárnic (300 mm) a zateplené polystyrénovou tepelnou izoláciou. Okná sú plastové trojsklá v kombinácii antracitovej farby v exteriéri a bielej farby v interiéri domu. Okná na prízemí majú vonkajšie elektrické žalúzie. Moderný vzhľad domu dopĺňa biela a šedá vonkajšia omietka zladená so štýlovým dreveným obkladom z fínskej borovice, ktorý dotvára celkový vzhľad domu. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením. Dom je napojený na kanalizáciu a obecný vodovod. Plynová prípojka sa nachádza pred pozemkom. Na pozemku je tiež studňa napojená na elektrickú závlahu v záhrade. Dom je zabezpečený alarmom. Dom má dve podlažia a výborné dispozičné riešenie. Na prízemí sa nachádza otvorená denná časť domu, kde nájdete zádverie, jedáleň, kuchyňu, priestrannú obývaciu izbu, toaletu s kvalitnými kamennými obkladmi, práčovňu a elegantné drevené schody, ktoré vedú na poschodie domu. Z obývacej izby je prechod priamo do zasklenej zimnej záhrady a tiež do výrivky z bočnej strany domu. Toto podlažie Vás ihneď zaujme stropmi s masívnym dreveným obkladom, ktoré dopĺňajú drevené trámy a kvalitné podlahy. Na poschodí domu sa nachádza nočná časť s troma nepriechodnými spálňami, modernou kúpeľňou so samostatne stojacou vaňou a oddelenou toaletou s možnosťou dobudovania vlastnej sauny. Dom sa predáva čiastočne zariadený s kvalitným vstavaným nábytkom. Kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so vstavanými spotrebičmi Siemens, drezmi Bianco a umývačkou Beko. Taktiež je možné v dome ponechať väčšinu nábytku (jedálenský stôl, sedačku, kreslo, postele, vybavenie v detskej izbe, práčku a sušičku). Pozemok so šírkou 18 m a dĺžkou 44 m je kompletne oplotený a upravený. Dom je postavený ďalej od ulice vďaka čomu vznikol pekný priestor s dvoma parkovacími miestami, udržiavanou výsadbou a upravenými plochami. Zadná časť záhrady je prevažne trávnatá. Nájdete tu menšie detské ihrisko a tiež záhradný domček na náradie. Orientácia záhrady je na západ. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce v príjemnom tichom prostredí. Obec Pusté Úľany je obľúbená vďaka dobrej dostupnosti do Bratislavy, Senca, Galanty a Trnavy. Nájdete tu materskú aj základnú školu, zdravotné stredisko, poštu aj obchody. V blízkosti domu je množstvo možností na prechádzky. V pešej dostupnosti sú rybníky a háje. V letných mesiacoch určite oceníte aj blízke kúpalisko Vincov les či obľúbené Slnečné jazerá. Dom bude voľný v auguste 2023. Ak hľadáte štýlový priestranný dom bez ďalších potrebných úprav, radi Vám dohodneme osobnú obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 390 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny s
Dvojpodlažná novostavba rodinného domu v obci Pusté Úľany
Ponúkame na predaj modernú zabývanú novostavbu rodinného domu v obci Pusté Úľany. Dom stojí na rovinatom pozemku s rozlohou 791 m2 a má úžitkovú plochu 167 m2. Dom bol kolaudovaný v roku 2019. Jeho obvodové múry sú postavené z tvárnic (300 mm) a zateplené polystyrénovou tepelnou izoláciou. Okná sú plastové trojsklá v kombinácii antracitovej farby v exteriéri a bielej farby v interiéri domu. Okná na prízemí majú vonkajšie elektrické žalúzie. Moderný vzhľad domu dopĺňa biela a šedá vonkajšia omietka zladená so štýlovým dreveným obkladom z fínskej borovice, ktorý dotvára celkový vzhľad domu. Vykurovanie domu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením. Dom je napojený na kanalizáciu a obecný vodovod. Plynová prípojka sa nachádza pred pozemkom. Na pozemku je tiež studňa napojená na elektrickú závlahu v záhrade. Dom je zabezpečený alarmom. Dom má dve podlažia a výborné dispozičné riešenie. Na prízemí sa nachádza otvorená denná časť domu, kde nájdete zádverie, jedáleň, kuchyňu, priestrannú obývaciu izbu, toaletu s kvalitnými kamennými obkladmi, práčovňu a elegantné drevené schody, ktoré vedú na poschodie domu. Z obývacej izby je prechod priamo do zasklenej zimnej záhrady a tiež do vírivky z bočnej strany domu. Toto podlažie Vás ihneď zaujme stropmi s masívnym dreveným obkladom, ktoré dopĺňajú drevené trámy a kvalitné podlahy. Na poschodí domu sa nachádza nočná časť s troma nepriechodnými spálňami, modernou kúpeľňou so samostatne stojacou vaňou a oddelenou toaletou s možnosťou dobudovania vlastnej sauny. Dom sa predáva čiastočne zariadený s kvalitným vstavaným nábytkom. Kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so vstavanými spotrebičmi Siemens, drezmi Bianco a umývačkou Beko. Taktiež je možné v dome ponechať väčšinu nábytku (jedálenský stôl, sedačku, kreslo, postele, vybavenie v detskej izbe, práčku a sušičku). Pozemok so šírkou 18 m a dĺžkou 44 m je kompletne oplotený a upravený. Dom je postavený ďalej od ulice vďaka čomu vznikol pekný priestor s dvoma parkovacími miestami, udržiavanou výsadbou a upravenými plochami. Zadná časť záhrady je prevažne trávnatá. Nájdete tu menšie detské ihrisko a tiež záhradný domček na náradie. Orientácia záhrady je na západ. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce v príjemnom tichom prostredí. Obec Pusté Úľany je obľúbená vďaka dobrej dostupnosti do Bratislavy, Senca, Galanty a Trnavy. Nájdete tu materskú aj základnú školu, zdravotné stredisko, poštu aj obchody. V blízkosti domu je množstvo možností na prechádzky. V pešej dostupnosti sú rybníky a háje. V letných mesiacoch určite oceníte aj blízke kúpalisko Vincov les či obľúbené Slnečné jazerá. Dom bude voľný v auguste 2023. Ak hľadáte štýlový priestranný dom bez ďalších potrebných úprav, radi Vám dohodneme osobnú obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 390 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny s
Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnicou a záhradou vo …
rodinný dom, Mlynská, Veľké Úľany, Galanta - Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnicou a záhradou vo Veľkých Úľanoch Popis: Ponúkame Vám na predaj zachovalý rodinný dom v obci Veľké Úľany nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Rodinný dom je v pôvodnom stave s podlahovou plochou 102 m2 a podpivničením s podlahovou plochou približne 40 m2. Do pivnice je vstup aj z exteriéru aj interiéru RD. Pozemok s rozlohou 1021 m2 je upravený so spevnenými plochami, parkovacím státim a oplotením. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1987. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: Vstupná chodba rozdeľujúca rodinný dom na obytnú a úžitkovú časť. Obytnú časť tvoria tri priestranné obytné izby s oknami na južnú stranu. Úžitkovú časť domu tvoria priestranná kuchyňa s jedálňou a špajzou, kúpeľňa, samostatné WC a chodba so schodiskom do pivnice a možnosťou výstupu na povalu. Konštrukčne je rodinný dom riešený nasledovne: - Stavebný materiál stien je tehla+kváder. - Stropná doska je zložená z keramického stropu doplnená betónom. - Okná sú drevené s vonkajšími roletami. - Kúrenie je v celom dome prostredníctvom plynových gamatiek. - Povalu je možné využiť ako ukladací priestor. Výstup na ňu je možný priamo z rodinného domu. - Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete: pitná voda, kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza ešte altánok a jeden menší priestor využívaný ako záhradný ukladací priestor. Na záhrade sa nachádza tiež studňa na polievanie záhrady. Vo dvore je parkovacie státie pre tri autá. Pred objektom je takisto bezproblémové parkovanie. Ďalšou obrovskou výhodou je poloha. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite. Obec Veľké Úľany je vzdialená len 7 km od mesta Sládkovičovo, 15km od Galanty, 15km od Senca, 42km od Bratislavy. Rodinný dom je ihneď voľný. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky. S jej vybavením vám radi pomôžeme. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať ohľadom ďalších informácií a dohodnúť si obhliadku. Obhliadky možné aj cez víkend. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 142 Plocha obytnej časti m2: 102 Výmera pozemku m2: 1021 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 23m x 44,5m Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1987 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Stanová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Patrik Ruman p.ruman@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnicou a záhradou vo …
rodinný dom, Mlynská, Veľké Úľany, Galanta - Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnicou a záhradou vo Veľkých Úľanoch, dohoda možná Popis: Ponúkame Vám na predaj zachovalý rodinný dom v obci Veľké Úľany nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Rodinný dom je v pôvodnom stave s podlahovou plochou 102 m2 a podpivničením s podlahovou plochou približne 40 m2. Do pivnice je vstup aj z exteriéru aj interiéru RD. Pozemok s rozlohou 1021 m2 je upravený so spevnenými plochami, parkovacím státím a oplotením. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1987. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: Vstupná chodba rozdeľujúca rodinný dom na obytnú a úžitkovú časť. Obytnú časť tvoria tri priestranné obytné izby s oknami na južnú stranu. Úžitkovú časť domu tvoria priestranná kuchyňa s jedálňou a špajzou, kúpeľňa, samostatné WC a chodba so schodiskom do pivnice a možnosťou výstupu na povalu. Konštrukčne je rodinný dom riešený nasledovne: - Stavebný materiál stien je tehla+kváder. - Stropná doska je zložená z keramického stropu doplnená betónom. - Okná sú drevené s vonkajšími roletami. - Kúrenie je v celom dome prostredníctvom plynových gamatiek. - Povalu je možné využiť ako ukladací priestor. Výstup na ňu je možný priamo z rodinného domu. - Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete: pitná voda, kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza ešte altánok a jeden menší priestor využívaný ako záhradný ukladací priestor. Na záhrade sa nachádza tiež studňa na polievanie záhrady. Vo dvore je parkovacie státie pre tri autá. Pred objektom je takisto bezproblémové parkovanie. Ďalšou obrovskou výhodou je poloha. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite. Obec Veľké Úľany je vzdialená len 7 km od mesta Sládkovičovo, 15km od Galanty, 15km od Senca, 42km od Bratislavy. Rodinný dom je ihneď voľný. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky. S jej vybavením vám radi pomôžeme. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať ohľadom ďalších informácií a dohodnúť si obhliadku. Obhliadky možné aj cez víkend. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 142 Plocha obytnej časti m2: 102 Výmera pozemku m2: 1021 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 23m x 44,5m Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1987 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Stanová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Patrik Ruman p.ruman@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
Rodinný dom Pusté Úľany, dvojgeneračný.
Realitná kancelária REMAX Vám exkluzívne ponúka na predaj tento veľký, pekný, tichý, priestranný dvojgeneračný Rodinný dom s vynikajúcou orientáciou na juho-západ v obci Pusté Úľany. Ak hľadáte pekné bývanie pre viacčlennú rodinu, máte radi priestor a ste milovník záhrady, tak tento dom je práve pre Vás. V dome sa nachádza až 7 izieb, 2 kuchyne vyrobené na mieru kompletne zariadené, dve kúpeľne, 2 toalety, 2 techn. miestnosti, no a za mňa najväčší bonus ... že dom je podpivničený! Dom je postavený na veľkom pozemku s rozlohou až 1256 m2 s vlastným jazierkom, má vlastnú vŕtanú studňu, tri terasy na sedenie, altánok, automatickú bránu na diaľkové ovládanie, parkovanie pre 4 autá plus 2 na ulici. Na dlhé zimné večery a romantiku, tu máme krásny dizajnový krb ktorý samozrejme slúži aj na vykurovanie domu. V obci sa nachádza novovybudované zdravotné stredisko, lekáreň, kostol, veľkoobchod s potravinami, škola, škôlka, pošta, obchod so stavebninami, bankomat a v blízkej dobe tu budú dva domy seniorov, ktoré sú momentálne vo výstavbe. Taktiež sú tu autobusové spoje a vlaková stanica. Od Bratislavy je obec vzdialená do 30min autom, do Trnavy, Seredi a Galanty sa dostaneme približne za 15 min. a Nitra je vzdialená tiež iba 35 min. cesty autom. Dom má tiež bezpečnostný kamerový systém! Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom najvýhodnejšieho HÚ a to priamo v našej realitnej kancelárii. Ak Vás tento dom zaujal a mali by ste akékoľvek otázky, tak ma neváhajte kontaktovať pretože ja si myslím že má veľký potenciál. Energetický certifikát nie je k dispozícii.