inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom s krásnou záhradou, Poproč

Kategória: Domy

- dvojgeneračný dom
- vhodný na rekonštrukciu
- krásny slnečný pozemok 650m2 s altánkom a garážou
- všetky IS
- 30 km od Košíc
- výborná občianska vybavenosť

Top Real Košice ponúka na predaj tehlový samostatne stojaci dom vhodný na dvojgeneračné bývanie.
Obec Poproč, v ktorej sa dom nachádza je vzdialená od Košíc cca 30km, k dispozícii je tu základná a materská škola, zdravotné stredisko, potraviny, pošta , pohostinstvo.
Dom pozostáva s dvoch samostatných obytných jednotiek, z ktorých je každá vybavená vlastnou kuchyňou, kúpeľnou a WC čím umožňuje plnohodnotné bývanie pre 2 generácie.

Dispozícia:

1. podlažie:

- predsieň
- 3 x izba
- kuchyňa
- kúpeľňa, WC
- kotolňa / technická miestnosť /
- 2 x pivnica

2.podlažie

- vstupná chodba
- kuchyňa
- kúpeľňa , WC
- komora
- 4 x izba
- výstup na podkrovie

Podkrovie je možné v prípade potreby zobytniť.
Veľkou výhodou je krásna záhrada pravidelného tvaru, s množstvom ovocných stromov. Na záhrade nájdete tiet garáž , altánok, hospodársky domček a dreváreň.
Vďaka dobrej orientácii je záhrada slnečná po celý deň.

Technické údaje:

Výmera pozemku: 650m2
Zastavaná plocha: 100 m2
Úžitková plocha dom: 200 m2
IS:
Elektrina 220,380 V
Voda: obecný vodovod
Odpad: kanalizácia
Plyn: plynová prípojka na pozemku
Orientácia: JZ
Stavebný materiál: tehla

CENA: 139 .000 € / bez poplatkov RK /

V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie.
S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti .
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne.


Ing. Kristína Benöczová -

© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Rodinný dom s krásnou záhradou, Poproč
Podobné inzeráty
REZERVOVANÝ-Predám rodinný dom v obci POPROČ
Typ: Rodinný dom Ulica: Poproč Obec: Poproč Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny zachovalý rodinný dom v lokalite neďaleko Košíc v krásnom a tichom prostredí v obci POPROČ. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita : KOŠICE-okolie, Poproč Rodinný dom je z 50-60r. Úžitková plocha: cca 140 m2 Pozemok: 637 m2 Vlastníctvo: osobné  DISPOZÍCIA:            Prízemie: ● vstupná chodba ● 2x izba ● kuchyňa ● komora ● kúpeľňa (vaňa, umývadlo) ● WC ● technická miestnosť            1NP: ● priestranná vstupná chodba ● obývacia izba ● kuchyňa ● 1x izba- spálňa ● komora POPIS DOMU: - krásny  zachovalý rodinný dom v obľúbenej lokalite POPROČ - priestranný pozemok poskytujúci dostatok súkromia a ticha a pekným výhľadom na okolie - rodinný dom je v pôvodnom no veľmi dobrom zachovalom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv a disponuje s viacerými možnosťami prerobenia - vhodný aj na VIACGENERAČNÉ BÝVANIE! Vstupy do domu sú riešené až 3, zo spodnej časti domu 2 a z vrchnej 1   TECHNICKÉ PARAMETRE: - podlahy: parkety, dyle, dlažba -okná: pôvodné - stavebný materiál: tehla/kváder, -STRECHA: sedlová, krytina: eternit/ nezateplená - VYKUROVANIE: ústredné - plynový kotol, na ohrev vody slúži plynový priamoohrevný zásobník - v obývacej miestnosti sa taktiež nachádzaJú krásne KACHĽOVÉ PECE - RD je napojený na  IS (elektrika 220/380, plyn, obecná voda, kanalizácia) . v dome je taktiež dostupný optický internet - na pozemku sa nachádza samostatná garáž , dielňa, hospodárska budova - drevárka - v záhrade sú aj ovocné stromy ako jabloň, goji, černica   CENA a PLATBA: * 114 990- EUR * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) PRI RÝCHLOM A VÁŽNOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA NA CENE!!!!! OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A OKOLIE: - potraviny - materská škola, základná škola - predajne nepotravinárskeho charakteru - telocvičňa - pošta - ambulancia praktického lekára pre deti a dospelých, stomatológ V prípade, ak vás táto nehnuteľnosť zaujala , neváhajte ma kontaktovať na t.č. – Ing.Petra Mrukviová: FINIX REAL   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 140 m2 Úžitková plocha: 140 m2 Plocha pozemku: 637 m2
Predám rodinný dom v obci POPROČ
CHM REALITY vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom v lokalite neďaleko Košíc v krásnom a tichom prostredí v obci POPROČ. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita : KOŠICE-okolie, POPROČ Rodinný dom z 60-70r. Úžitková plocha: 130 m2 Pozemok: 1523 m2 Vlastníctvo: osobné DISPOZÍCIA: prízemie ● priestranná vstupná predsieň ● 2x izba ● kuchyňa ● špajza ● kúpeľňa DISPOZÍCIA: 1NP ● priestranná vstupná predsieň ● 2x izba ● priestor pre ďalšiu kúpeľňu ● priestor pre šatník/sklad s výstupom do podkrovia POPIS DOMU: - rodinný dom v obľúbenej lokalite POPROČ - dom je v pôvodnom no veľmi dobrom zachovalom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv - rovinatý a priestranný pozemok poskytujúci dostatok súkromia a ticha - kuchyňa s kuchynskou linkou, jedálenským stolíkom a špajzou - v obývacej miestnosti sa taktiež nachádza krásna KACHĽOVÁ PEC - kúpeľňa s vaňou ,umývadlom a WC - podlahy v dome betón, linoleum -okná: pôvodné, - RD je z časti PODPIVNIČENÝ, kde sa nachádza pec a technické miestnosti - STAVEBNÝ MATERIAL: tehla, kváder -STRECHA: sedlová, nezateplená - VYKUROVANIE: plynový kotol PROTHERM - RD je napojený na IS (elektrika, plyn , kanalizácia, obecná voda) + studňa CENA a PLATBA: * 134990e * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) OBČIANSKA VYBAVENOSŤ : - potraviny - materská škola, základná škola - predajne nepotravinárskeho charakteru - telocvičňa - pošta - ambulancia praktického lekára pre deti a dospelých, stomatológ V prípade o viac informácií a obhliadku ma neváhajte kontaktovať na t.č.: -Ing.Petra Mrukviová – CHM REALITY
Rodinný dom v krásnom prostredí - Poproč
- jednopodlažný rodinný dom - ďalší menší dom na pozemku / využívaný ako dielňa / - nová strecha - 2 x nový komín - pekný pozemok 600 m2 - všetky IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn - dom je podpivničený Top Real Košice ponúka exkluzívne na predaj jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom stave v peknom prostredí Poproč. Na peknom pozemku o výmere 600 m2 sa nachádza ešte jeden menší domček momentálne využívaný ako dielňa. K pozemku je prístup z dvoch strán. Sú na ňom ovocné stromy, kôlňa , dreváreň. Dom je čiastočne podpivničený a pred dvoma rokmi bola menená strecha a nanovo vyvložkované komíny. Dispozícia domu: - vstupná chodba - kuchyňa - komora - 3 x izba - kúpeľňa s WC Vykurovanie je riešené tuhým palivom. IS: voda - obecný vodovod elektrina - áno odpad - kanalizácia plyn - áno Poproč je pekná obec s plnou občianskou vybavenosťou v nádhernom prostredí . Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. CENA: 74.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Rodinný dom v krásnom prostredí v obci Poproč, Košice
- jednopodlažný rodinný dom - ďalší menší dom na pozemku /využívaný ako dielňa/ - nová strecha - 2x nový komín - pekný pozemok 600 m2 - všetky IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn - dom je podpivničený Top Real Košice ponúka exkluzívne na predaj jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom stave v peknom prostredí v obci Poproč. Na peknom pozemku o výmere 600 m2 sa nachádza ešte jeden menší domček momentálne využívaný ako dielňa. K pozemku je prístup z dvoch strán. Sú na ňom ovocné stromy, kôlňa, dreváreň. Dom je čiastočne podpivničený, pred dvoma rokmi bola menená strecha a tiež nanovo vyvložkované komíny. Dispozícia domu: - vstupná chodba - kuchyňa - komora - 3x izba - kúpeľňa s WC Vykurovanie je riešené tuhým palivom. IS: voda - obecný vodovod elektrina - áno odpad - kanalizácia plyn - áno Poproč je pekná obec s plnou občianskou vybavenosťou v nádhernom prostredí. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. CENA: 74.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle. Mgr. Bibiána Bargerová - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Rodinný dom Košice okolie  - Poproč
- jednopodlažný rodinný dom - ďalší menší dom na pozemku / využívaný ako dielňa / - nová strecha - 2 x nový komín - pekný pozemok 600 m2 - všetky IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn - dom je podpivničený Top Real Košice ponúka exkluzívne na predaj jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom stave v peknom prostredí Poproč. Na peknom pozemku o výmere 600 m2sa nachádza ešte jeden menší domček momentálne využívaný ako dielňa. K pozemku je prístup z dvoch strán. Sú na ňom ovocné stromy, kôlňa , dreváreň. Dom je čiastočne podpivničený a pred dvoma rokmi bola menená strecha a nanovo vyvložkované komíny. Dispozícia domu: - vstupná chodba - kuchyňa - komora - 3 x izba - kúpeľňa s WC Vykurovanie je riešené tuhým palivom. IS: voda - obecný vodovod elektrina - áno odpad - kanalizácia plyn - áno Poproč je pekná obec s plnou občianskou vybavenosťou v nádhernom prostredí . Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. CENA: 74.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
Rodinný dom v krásnom prostredí - Poproč
- jednopodlažný rodinný dom - ďalší menší dom na pozemku / využívaný ako dielňa / - nová strecha - 2 x nový komín - pekný pozemok 600 m2 - všetky IS: elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn - dom je podpivničený TOP Real Košice ponúka exkluzívne na predaj jednopodlažný rodinný dom v pôvodnom stave v peknom prostredí Poproč. Na peknom pozemku o výmere 600 m2 sa nachádza ešte jeden menší domček momentálne využívaný ako dielňa. K pozemku je prístup z dvoch strán. Sú na ňom ovocné stromy, kôlňa , dreváreň. Dom je čiastočne podpivničený a pred dvoma rokmi bola menená strecha a nanovo vyvložkované komíny. Dispozícia domu: - vstupná chodba - kuchyňa - komora - 3 x izba - kúpeľňa s WC Vykurovanie je riešené tuhým palivom. IS: voda - obecný vodovod elektrina - áno odpad - kanalizácia plyn - áno Poproč je pekná obec s plnou občianskou vybavenosťou v nádhernom prostredí . Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná. CENA: 74.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Janka Lengyelová - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: