inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom typ R2 - Pod Zeleným dvorom, Budimír

Kategória: Domy

Rodinný dom typu R2 je súčasťou unikátneho Developerského projektu s názvom Pod Zeleným dvorom, kde hlavným zámerom bolo vytvoriť vybalansované prostredie dostupnosti mesta a ticha prírody. Ide o architektonicky moderné prímestské bývanie s dôrazom na materiál a detail.

V tomto projekte je na predaj až 7 typov rodinných domov, či už samostatne stojacich ale aj domov v radovej zástavbe, či vila-domov i bytov. Každý z Vás si v tomto projekte nájde to, čo hľadá – Domov pre rodiny ale aj jednotlivcov. Slovo nadštandard, ktorým sa charakterizuje projekt, plní svoj význam v každom detaile. Prinášame Vám pokoj vidieka, zachovávame pritom výhody mesta. Okrem nadštandardnej výšky stropov v rodinných domoch, použitých kvalitných stavebných materiálov – komplexný stavebný systém VELOX, dôraz sa kládol aj na dispozíciu a preto niektoré rodinné domy budú disponovať až 3 kúpeľňami. Benefit, prinášajúci vyšší komfort je zriadenie komerčných priestorov, obchodov a služieb priamo v lokalite.

V mesiaci 03/2023 začala výstavba 1. etapy. kde je na predaj 22 samostatne stojacich rodinných domov. Plocha jednotlivých pozemkov sa pohybuje od 525 m2 až po 788 m2.

Naše stavby plánujeme a staviame tak, aby dlhodobo plnili svoj účel a stali sa prirodzenou súčasťou lokality, nezaťažovali životné prostredie, boli úsporné a ekologické.

Rodinný dom typu R2 - Základné informácie:
- prízemný 1 podlažný rodinný dom - v dome s označením R2 nie je potrebné prekonávať žiadne veľké vzdialenosti, bariéry a prekážky vrámci vyvýšených plôch, čo oceníte najmä v pokročilom veku.
Počet izieb: 4
Úžitková výmera domu: 161,21 m2
Výmera pozemku od: 525 m2 – 595 m2
Celková cena od: 354.900€
Stav vyhotovenia: Holodom s možnosťou dokončenia domu na kľúč po osobnej konzultácií

Aktuálne máme v ponuke na predaj už len 8 voľných domov tohto typu.

Jedinečná hodnota, ktorú za svoje peniaze dostanete, je doplnená aj o špičkové hliníkové bezpečnostné vstupné dvere a garážovú bránu s overenou kvalitou značky LOMAX. Takisto štandardom u nás je predpríprava systému exteriérového tienenia, čo Vám zaručí, že ak sa rozhodnete si doplniť svoj dom touto technológiou, nemusíte robiť žiadne zásahy do omietky ani izolácií. Nezabudli sme ani na exteriér, na ktorom budú vykonané úpravy ako zrovnanie terénu a vybudovanie funkčnej terasy pre Vaše pohodlie, oplotenie zeleným plotom do výšky 1.7 metra pre Vaše bezpečie a zatrávnenie pre úplný komfort. Doladenie komplexnej infraštruktúry je samozrejmosťou nášho projektu. Dotvorená je základnou dostupnosťou škôlky, detského ihriska, parku a oddychových zón dostupných pre široké spektrum vekových skupín. Atraktivitu bývania v tomto Developerskom projekte podčiarkuje aj napojenie všetkých rodinných domov a bytov na kanalizáciu, ČOV, ktorá bude vybudovaná pre túto lokalitu a tiež verejný vodovod, čo mnohým obciam žiaľ stále chýba. V tomto projekte Vám prinášame všetko, čo človek potrebuje.

Rodinný dom typ R2 - Pod Zeleným dvorom, Budimír
Podobné inzeráty
Rodinný dom typ C- Pod Zeleným dvorom, Budimír
Rodinný dom typu C je súčasťou unikátneho Developerského projektu s názvom Pod Zeleným dvorom, kde hlavným zámerom bolo vytvoriť vybalansované prostredie dostupnosti mesta a ticha prírody. Ide o architektonicky moderné prímestské bývanie s dôrazom na materiál a detail. V tomto projekte je na predaj až 7 typov rodinných domov, či už samostatne stojacich ale aj domov v radovej zástavbe, či vila-domov i bytov. Každý z Vás si v tomto projekte nájde to, čo hľadá – Domov pre rodiny ale aj jednotlivcov. Slovo nadštandard, ktorým sa charakterizuje projekt, plní svoj význam v každom detaile. Prinášame Vám pokoj vidieka, zachovávame pritom výhody mesta. Okrem nadštandardnej výšky stropov v rodinných domoch, použitých kvalitných stavebných materiálov – komplexný stavebný systém VELOX, dôraz sa kládol aj na dispozíciu a preto niektoré rodinné domy budú disponovať až 3 kúpeľňami. Benefit, prinášajúci vyšší komfort je zriadenie komerčných priestorov, obchodov a služieb priamo v lokalite. V mesiaci 03/2023 začala výstavba 1. etapy. kde je na predaj 22 samostatne stojacich rodinných domov. Plocha jednotlivých pozemkov sa pohybuje od 525 m2 až po 788 m2. Naše stavby plánujeme a staviame tak, aby dlhodobo plnili svoj účel a stali sa prirodzenou súčasťou lokality, nezaťažovali životné prostredie, boli úsporné a ekologické. Rodinný dom typu C - Základné informácie: - prízemný 1 podlažný rodinný dom Počet izieb: 4 Úžitková výmera domu: 163 m2 Výmera pozemku: 774 m2 Celková cena: 374.900€ Stav vyhotovenia: Holodom s možnosťou dokončenia domu na kľúč po osobnej konzultácií Aktuálne máme v ponuke na predaj posledný 1 voľný dom tohto typu. Jedinečná hodnota, ktorú za svoje peniaze dostanete, je doplnená aj o špičkové hliníkové bezpečnostné vstupné dvere a garážovú bránu s overenou kvalitou značky LOMAX. Takisto štandardom u nás je predpríprava systému exteriérového tienenia, čo Vám zaručí, že ak sa rozhodnete si doplniť svoj dom touto technológiou, nemusíte robiť žiadne zásahy do omietky ani izolácií. Nezabudli sme ani na exteriér, na ktorom budú vykonané úpravy ako zrovnanie terénu a vybudovanie funkčnej terasy pre Vaše pohodlie, oplotenie zeleným plotom do výšky 1.7 metra pre Vaše bezpečie a zatrávnenie pre úplný komfort. Doladenie komplexnej infraštruktúry je samozrejmosťou nášho projektu. Dotvorená je základnou dostupnosťou škôlky, detského ihriska, parku a oddychových zón dostupných pre široké spektrum vekových skupín. Atraktivitu bývania v tomto Developerskom projekte podčiarkuje aj napojenie všetkých rodinných domov a bytov na kanalizáciu, ČOV, ktorá bude vybudovaná pre túto lokalitu a tiež verejný vodovod, čo mnohým obciam žiaľ stále chýba. V tomto projekte Vám prinášame všetko, čo človek potrebuje k bezstarostnému bývaniu.
Rodinný dom typ B - Pod Zeleným dvorom, Budimír
Rodinný dom typu B je súčasťou unikátneho Developerského projektu s názvom Pod Zeleným dvorom, kde hlavným zámerom bolo vytvoriť vybalansované prostredie dostupnosti mesta a ticha prírody. Ide o architektonicky moderné prímestské bývanie s dôrazom na materiál a detail. V tomto projekte je na predaj až 7 typov rodinných domov, či už samostatne stojacich ale aj domov v radovej zástavbe, či vila-domov i bytov. Každý z Vás si v tomto projekte nájde to, čo hľadá – Domov pre rodiny ale aj jednotlivcov. Slovo nadštandard, ktorým sa charakterizuje projekt, plní svoj význam v každom detaile. Prinášame Vám pokoj vidieka, zachovávame pritom výhody mesta. Okrem nadštandardnej výšky stropov v rodinných domoch, použitých kvalitných stavebných materiálov – komplexný stavebný systém VELOX, dôraz sa kládol aj na dispozíciu a preto niektoré rodinné domy budú disponovať až 3 kúpeľňami. Benefit, prinášajúci vyšší komfort je zriadenie komerčných priestorov, obchodov a služieb priamo v lokalite. V mesiaci 03/2023 začala výstavba 1. etapy. kde je na predaj 22 samostatne stojacich rodinných domov. Plocha jednotlivých pozemkov sa pohybuje od 525 m2 až po 788 m2. Naše stavby plánujeme a staviame tak, aby dlhodobo plnili svoj účel a stali sa prirodzenou súčasťou lokality, nezaťažovali životné prostredie, boli úsporné a ekologické. Rodinný dom typu B - Základné informácie: - dvojpodlažný rodinný dom - úžitkovou plochou je najväčší z ponuky, ktorú projekt ponúka Počet izieb: 5 Úžitková výmera domu: 236,35 m2 Plocha balkóna, loggie: 34,84 m2 Výmera pozemku od: 744 m2 – 774 m2 Celková cena: 419.000€ Stav vyhotovenia: Holodom s možnosťou dokončenia domu na kľúč po osobnej konzultácií Aktuálne máme v ponuke na predaj už len 4 voľné domy tohto typu. Jedinečná hodnota, ktorú za svoje peniaze dostanete, je doplnená aj o špičkové hliníkové bezpečnostné vstupné dvere a garážovú bránu s overenou kvalitou značky LOMAX. Takisto štandardom u nás je predpríprava systému exteriérového tienenia, čo Vám zaručí, že ak sa rozhodnete si doplniť svoj dom touto technológiou, nemusíte robiť žiadne zásahy do omietky ani izolácií. Nezabudli sme ani na exteriér, na ktorom budú vykonané úpravy ako zrovnanie terénu a vybudovanie funkčnej terasy pre Vaše pohodlie, oplotenie zeleným plotom do výšky 1.7 metra pre Vaše bezpečie a zatrávnenie pre úplný komfort. Doladenie komplexnej infraštruktúry je samozrejmosťou nášho projektu. Dotvorená je základnou dostupnosťou škôlky, detského ihriska, parku a oddychových zón dostupných pre široké spektrum vekových skupín. Atraktivitu bývania v tomto Developerskom projekte podčiarkuje aj napojenie všetkých rodinných domov a bytov na kanalizáciu, ČOV, ktorá bude vybudovaná pre túto lokalitu a tiež verejný vodovod, čo mnohým obciam žiaľ stále chýba. V tomto projekte Vám prinášame všetko, čo človek potrebuje k bezstarostnému bývaniu.
Rodinný dom typ S - Pod Zeleným dvorom, Budimír
Rodinný dom typu S je súčasťou unikátneho Developerského projektu s názvom Pod Zeleným dvorom, kde hlavným zámerom bolo vytvoriť vybalansované prostredie dostupnosti mesta a ticha prírody. Ide o architektonicky moderné prímestské bývanie s dôrazom na materiál a detail. V tomto projekte je na predaj až 7 typov rodinných domov, či už samostatne stojacich ale aj domov v radovej zástavbe, či vila-domov i bytov. Každý z Vás si v tomto projekte nájde to, čo hľadá – Domov pre rodiny ale aj jednotlivcov. Slovo nadštandard, ktorým sa charakterizuje projekt, plní svoj význam v každom detaile. Prinášame Vám pokoj vidieka, zachovávame pritom výhody mesta. Okrem nadštandardnej výšky stropov v rodinných domoch, použitých kvalitných stavebných materiálov – komplexný stavebný systém VELOX, dôraz sa kládol aj na dispozíciu a preto niektoré rodinné domy budú disponovať až 3 kúpeľňami. Benefit, prinášajúci vyšší komfort je zriadenie komerčných priestorov, obchodov a služieb priamo v lokalite. V mesiaci 03/2023 začala výstavba 1. etapy. kde je na predaj 22 samostatne stojacich rodinných domov. Plocha jednotlivých pozemkov sa pohybuje od 525 m2 až po 788 m2. Naše stavby plánujeme a staviame tak, aby dlhodobo plnili svoj účel a stali sa prirodzenou súčasťou lokality, nezaťažovali životné prostredie, boli úsporné a ekologické. Rodinný dom typu S - Základné informácie: - dvojpodlažný rodinný dom Počet izieb: 5 Úžitková výmera domu: 200,32 m2 Plocha balkóna, loggie: 26,02 m2 Výmera pozemku: 744 m2 a 774 m2 Celková cena: 394.900€ Stav vyhotovenia: Holodom s možnosťou dokončenia domu na kľúč po osobnej konzultácií Aktuálne máme v ponuke na predaj už len 2 voľné domy tohto typu. Jedinečná hodnota, ktorú za svoje peniaze dostanete, je doplnená aj o špičkové hliníkové bezpečnostné vstupné dvere a garážovú bránu s overenou kvalitou značky LOMAX. Takisto štandardom u nás je predpríprava systému exteriérového tienenia, čo Vám zaručí, že ak sa rozhodnete si doplniť svoj dom touto technológiou, nemusíte robiť žiadne zásahy do omietky ani izolácií. Nezabudli sme ani na exteriér, na ktorom budú vykonané úpravy ako zrovnanie terénu a vybudovanie funkčnej terasy pre Vaše pohodlie, oplotenie zeleným plotom do výšky 1.7 metra pre Vaše bezpečie a zatrávnenie pre úplný komfort. Doladenie komplexnej infraštruktúry je samozrejmosťou nášho projektu. Dotvorená je základnou dostupnosťou škôlky, detského ihriska, parku a oddychových zón dostupných pre široké spektrum vekových skupín. Atraktivitu bývania v tomto Developerskom projekte podčiarkuje aj napojenie všetkých rodinných domov a bytov na kanalizáciu, ČOV, ktorá bude vybudovaná pre túto lokalitu a tiež verejný vodovod, čo mnohým obciam žiaľ stále chýba. V tomto projekte Vám prinášame všetko, čo človek potrebuje k bezstarostnému bývaniu.
Nadštandardný rodinný dom, predaj, 10 km od Košíc, Budimír
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj nadštandardný 4-izbový rodinný dom s ideálnym pozemkom vzdialený iba 10 km od Košíc v obci Budimír. Dom sa nachádza v novej časti obce a ponúka vyšší štandard bývania. Vedľa domu je postavená murovaná prístavba s prívodom vody a odpadu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Budimír Predmet: Rodinný dom (kolaudácia 2010) Materiál: Tehla Úžitková plocha domu: 252 m2 Veľkosť pozemku: 528 m2 Orientácia: V/Z/J Mesačné náklady: 150 eur Inžinierske siete: všetky siete, elektrina, plyn, obecná voda, vlastná studňa, čistička napojená na kanalizáciu Strecha: samočistiaca strecha Bramac Kúrenie: na prízemí je podlahové kúrenie + kachľova pec navrhnutá na mieru, na poschodí sú radiátory, plynový kotol Viessmann, kúpeľňa a WC podlahové kúrenie Dispozícia: 2 podlažia: - prízemie: vstupná chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou, izba, 2x šatník, kúpeľňa s WC - poschodie: 2x izba (z toho jedna s vlastným šatníkom), priestranná kúpeľňa s práčovňou v zadnej časti, samostatné WC, balkón (vstup z dvoch izieb) POPIS DOMU: - samostatne stojaci rodinný dom sa nachádza v novej časti obce Budimír v zástavbe rodinných domov - bol postavený v roku 2010 - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu (všetko zn. Bosch), kvalitné podlahy určené na podlahové kúrenie - murovaná prístavba pri dome o rozlohe cca 15 m2 (na streche solárny kolektor na ohrev vody), prístavba je napojená na elektrinu, vodu a odpad - elektrická brána na diaľkové ovládanie - kvalitné murované oplotenie zo šalovacích tvárnic, odizolované - dom je vo veľmi dobrej kondícii (minimálne známky užívania) - súčasťou domu je priestranná garáž - zabezpečovací systém - parkovanie možné pred pozemkom, na pozemku min. 2 parkovacie miesta, garáž LOKALITA A OKOLIE: - dom sa nachádza na tichej ulici v novej časti obce - vzdialenosť 10 km do Košíc, v obci sú 3 zastávky autobusu - občianska vybavenosť: škôlka, základná škola, potraviny, momentálne prebieha výstavba predajne Klas, v susednej obci Kráľovce je lekár, lekáreň - bezproblémoví susedia CENA A PLATBA: - cena 419.990 EUR
Nadštandardný rodinný dom, predaj, 10 km od Košíc, Budimír
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj nadštandardný 4 izbový rodinný dom s ideálnym pozemkom vzdialený iba 10 km od Košíc v obci Budimír. Dom sa nachádza v novej časti obce a ponúka vyšší štandard bývania. Vedľa domu je postavená murovaná prístavba s prívodom vody a odpadu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Budimír Predmet: Rodinný dom (kolaudácia 2010) Materiál: Tehla Úžitková plocha domu: 252 m2 Veľkosť pozemku: 528 m2 Orientácia: V/Z/J Mesačné náklady: 150 eur Inžinierske siete: všetky siete, elektrina, plyn, obecná voda, vlastná studňa, čistička napojená na kanalizáciu Strecha: samočistiaca strecha Bramac Kúrenie: na prízemí je podlahové kúrenie + kachľova pec navrhnutá na mieru, na poschodí sú radiátory, plynový kotol Viessmann, kúpeľňa a WC podlahové kúrenie Dispozícia: 2 podlažia: - prízemie: vstupná chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou, izba, 2x šatník, kúpeľňa s WC - poschodie: 2x izba (z toho jedna s vlastným šatníkom), priestranná kúpeľňa s práčovňou v zadnej časti, samostatné WC, balkón (vstup z dvoch izieb) POPIS DOMU: - samostatne stojaci rodinný dom sa nachádza v novej časti obce Budimír v zástavbe rodinných domov - bol postavený v roku 2010 - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu (všetko zn. Bosch), kvalitné podlahy určené na podlahové kúrenie - murovaná prístavba pri dome o rozlohe cca 15 m2 (na streche solárny kolektor na ohrev vody), prístavba je napojená na elektrinu, vodu a odpad - elektrická brána na diaľkové ovládanie - kvalitné murované oplotenie zo šalovacích tvárnic, odizolované - dom je vo veľmi dobrej kondícii (minimálne známky užívania) - súčasťou domu je priestranná garáž - zabezpečovací systém - parkovanie možné pred pozemkom, na pozemku min. 2 parkovacie miesta, garáž LOKALITA A OKOLIE: - dom sa nachádza na tichej ulici v novej časti obce - vzdialenosť 10 km do Košíc, v obci sú 3 zastávky autobusu - občianska vybavenosť: škôlka, základná škola, potraviny, momentálne prebieha výstavba predajne Klas, v susednej obci Kráľovce je lekár, lekáreň - bezproblémoví susedia CENA A PLATBA: - cena 419.990 EUR - DOHODA MOŽNÁ
Nadštandardný rodinný dom, predaj, Budimír, Košice, VIDEO
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj nadštandardný 4 izbový rodinný dom s ideálnym pozemkom vzdialený iba 10 km od Košíc v obci Budimír. Dom sa nachádza v novej časti obce a ponúka vyšší štandard bývania. Vedľa domu je postavená murovaná prístavba s prívodom vody a odpadu. LINK NA VIDEO: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Budimír Predmet: Rodinný dom (kolaudácia 2010) Materiál: Tehla Úžitková plocha domu: 252 m2 Veľkosť pozemku: 528 m2 Orientácia: V/Z/J Mesačné náklady: 150 eur Inžinierske siete: všetky siete, elektrina, plyn, obecná voda, vlastná studňa, čistička napojená na kanalizáciu Strecha: samočistiaca strecha Bramac Kúrenie: na prízemí je podlahové kúrenie + kachľova pec navrhnutá na mieru, na poschodí sú radiátory, plynový kotol Viessmann, kúpeľňa a WC podlahové kúrenie Dispozícia: 2 podlažia: -prízemie: vstupná chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou, izba, 2x šatník, kúpeľňa s WC -poschodie: 2x izba (z toho jedna s vlastným šatníkom), priestranná kúpeľňa s práčovňou v zadnej časti, samostatné WC, balkón (vstup z dvoch izieb) POPIS DOMU: - samostatne stojaci rodinný dom sa nachádza v novej časti obce Budimír v zástavbe rodinných domov - bol postavený v roku 2010 - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu (všetko zn. Bosch), kvalitné podlahy určené na podlahové kúrenie - murovaná prístavba pri dome o rozlohe cca 15 m2 (na streche solárny kolektor na ohrev vody), prístavba je napojená na elektrinu, vodu a odpad - elektrická brána na diaľkové ovládanie - kvalitné murované oplotenie zo šalovacích tvárnic, odizolované - dom je vo veľmi dobrej kondícii (minimálne známky užívania) - súčasťou domu je priestranná garáž - zabezpečovací systém - parkovanie možné pred pozemkom, na pozemku min. 2 parkovacie miesta, garáž LOKALITA A OKOLIE: - dom sa nachádza na tichej ulici v novej časti obce - vzdialenosť 10 km do Košíc, v obci sú 3 zastávky autobusu - občianska vybavenosť: škôlka, základná škola, potraviny, momentálne prebieha výstavba predajne Klas, v susednej obci Kráľovce je lekár, lekáreň - bezproblémoví susedia CENA A PLATBA: - cena 399.990 EUR - DOHODA MOŽNÁ