inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný dom v tichej časti na začiatku Rovinky

Kategória: Domy

Ponúkame Vám  na predaj  rodinný dom v tichej lokalite na začiatku obce Rovinka. Nehnuteľnosť je orientovaná na juh.

Tento krásny, kompletne zariadený 2 poschodový rodinný dom nachádzajúci sa v radovom rodinnom dome  ktorý je orientovaný na svetové strany sever a juh s rozlohou 133 m2 pozostáva z : 
prízemie : vstupná chodba, komora, kúpeľňa, priestranná miestnosť v ktorej sa nachádza obývacia časť. kuchynská linka, jedálenský stôl so stoličkami so vstupom na terasu, ktorá má rozlohu 48 m2. 
horné poschodie: priestranná miestnosť, šatník, spálňa so vstupom na balkón , ktorý má rozlohu 8 m2, detská izba, kúpeľňa. 

Kolaudácia rodinného domu prebehla v roku 2008. Pozemok má rozlohu 372 m2. 

Informácie k nehnuteľnosti: 
Kúrenie-plyn
Okná-plastové
Voda - BVS
Kanalizácia - BVS

Rodinný dom sa predáva so zariadením a súčasťou je:
pevná linka, internet, video vrátnik, krb, ktorý sa nachádza v obývacej miestnosti. 


Výhody: 
-tichá lokalita
-kompletne zrekonštruovaný pripravený k bývaniu novému majiteľovi
-dobrá dostupnosť do Bratislavy

Mesačné náklady: 90 € plyn, elektrina 60€, voda 20€, TV a internet 50€. 


Rovinka sa stáva čoraz populárnejšou lokalitou pre pohodlne bývanie neďaleko od Bratislavy. Kompletná občianska vybavenosť je  samozrejmosťou.
V obci sa nachádza škola, škôlka, pošta aj zdravotné strediská, obecná knižnica, City Park s obchodmi, reštaurácie a kaviarne. Popri obci vedie  hrádza, ktorá je obľúbeným miestom pre športové vyžitie obyvateľov a v blízkosti sa tiež nachádzajú Veľké Košariská vyhľadávané najmä v teplých letných dňoch na kúpanie. 


Virtuálna prehliadka:  spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov.
Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020.
Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom!

 V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0904 669 999 alebo e-mailom: dennerova@
Rodinný dom  v tichej časti na začiatku Rovinky
Podobné inzeráty
Na predaj krásny 6-izbový RD na začiatku Rovinky, 243 m²
Číslo ponuky : 180579 , Kontakt: Eduard Číž, Telefón : , E-mail : ciz@ Realitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na predaj krásny a priestranný 6-izbový rodinný dom, len 3 km od Bratislavy, hneď na začiatku Rovinky. Dom je rozložený do 4 podlaží, kde 3 podlažia sú nad zemou a sú obytné a spodné podlažie je využívané ako garáž. Má výbornú atmosféru, cítiť z neho teplo domova. Dom je výborne presvetlený. Dom sa nachádza v blízkosti hrádze, v tichej časti Rovinky. Za domov sú polia a lesy. Taktiež v pešej dostupnosti je jazero. POPIS DOMU: • Plocha domu je 243 m², má tri nadzemné podlažia, terasy, balkóny a vďaka veľkým preskleným plochám dostatok svetla a slnečných lúčov. Má 6 izieb, kuchyňu, 3 kúpeľne, komoru, šatník, garáž a priestranné pivničné priestory. Záhrada má 40 m2, plocha pozemku 181 m2. • Dom je vhodný pre mladých ľudí alebo početnejšiu rodinku, kde sa nájde dostatok miesta pre každého. Dispozičné rozdelenie podlaží • Na prvom podlaží sa nachádza vstupná hala, chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývacia izba (cca 30 m2), samostatná komora, samostatná kuchyňa (cca 15 m2), WC s kúpeľňou. • Na druhom podlaží sú 3 izby (cca 20, 15 a 14 m2), samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. • Na treťom podlaží (v podkroví) je hosťovská izba, pracovňa, samostatný šatník a kúpeľňa s WC. • Na povale sa nachádza veľký odkladací priestor, na ktorý je prístup so sklopným rebríkom. • Dom má spoločný balkón pre obe detské izby, ďalší balkón v spálni, a disponuje aj prednou a zadnou terasou. • Za domom je priestranná terasa a trávnatá plocha vhodná na relax a grilovanie. • V podzemí domu sa nachádza garáž, komora s plynovým kotlom, chodba s odkladacím priestorom, skriňa a odkladacie priestory (cca 29 m²). • V tomto krásnom dome objavíte veľkorysý a dispozične dobre riešený priestor radovej zástavby. VYBAVENIE: • Dom má sedlovitú strechu, v podkroví okná Velux, je napojený na všetky inžinierske siete (ZSE, SPP, BVS), taktiež podlahové plynové kúrenie (kotol Viessmann), bezpečnostné dvere a má aj klimatizáciu. LOKALITA: • V obci Rovinka je kompletná občianska vybavenosť, t.j. škola, materské školy, zdravotné stredisko, nákupné centrum, dobrá dostupnosť autobusom, vlakom a autom je 3 km z BA. Čo je veľkou výhodou, dokončuje sa pred obcou rýchlostná komunikácia, ktorá zabezpečí, že bude obec ešte kľudnejšia a omnoho lepšia dostupnosť do Bratislavy. • Vhodný pre aktívnych ľudí, hneď za záhradou je asfaltová hrádza pre bežcov, cyklistov, korčuliarov a 7 minút chôdze je jazero na kúpanie a oddych. PARKOVANIE: • Výhodou je vlastná garáž a možnosť ďalšieho parkovacieho miesta pred garážou a to na vlastnom pozemku. ORIENTÁCIA: • Orientácia vchodovej časti je na severovýchod a zadnej časti domu so záhradkou a terasou je orientovaný na juhozápad. Dom je situovaný v tichej lokalite, kúsok od pokoja prírody, oddychu a športového vyžitia. V tesnej blízkosti športovej hrád
Na predaj krásny 6-izbový RD na začiatku Rovinky, 243 m²
Číslo ponuky : 180686 , Kontakt: Eduard Číž, Telefón : , E-mail : ciz@ Realitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na predaj krásny a priestranný 6-izbový rodinný dom, len 3 km od Bratislavy, hneď na začiatku Rovinky. Dom je rozložený do 4 podlaží, kde 3 podlažia sú nad zemou a sú obytné a spodné podlažie je využívané ako garáž. Má výbornú atmosféru, cítiť z neho teplo domova. Dom je výborne presvetlený. Dom sa nachádza v blízkosti hrádze, v tichej časti Rovinky. Za domov sú polia a lesy. Taktiež v pešej dostupnosti je jazero. POPIS DOMU: • Plocha domu je 243 m², má tri nadzemné podlažia, terasy, balkóny a vďaka veľkým preskleným plochám dostatok svetla a slnečných lúčov. Má 6 izieb, kuchyňu, 3 kúpeľne, komoru, šatník, garáž a priestranné pivničné priestory. Záhrada má 40 m2, plocha pozemku 181 m2. • Dom je vhodný pre mladých ľudí alebo početnejšiu rodinku, kde sa nájde dostatok miesta pre každého. Dispozičné rozdelenie podlaží • Na prvom podlaží sa nachádza vstupná hala, chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývacia izba (cca 30 m2), samostatná komora, samostatná kuchyňa (cca 15 m2), WC s kúpeľňou. • Na druhom podlaží sú 3 izby (cca 20, 15 a 14 m2), samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. • Na treťom podlaží (v podkroví) je hosťovská izba, pracovňa, samostatný šatník a kúpeľňa s WC. • Na povale sa nachádza veľký odkladací priestor, na ktorý je prístup so sklopným rebríkom. • Dom má spoločný balkón pre obe detské izby, ďalší balkón v spálni, a disponuje aj prednou a zadnou terasou. • Za domom je priestranná terasa a trávnatá plocha vhodná na relax a grilovanie. • V podzemí domu sa nachádza garáž, komora s plynovým kotlom, chodba s odkladacím priestorom, skriňa a odkladacie priestory (cca 29 m²). • V tomto krásnom dome objavíte veľkorysý a dispozične dobre riešený priestor radovej zástavby. VYBAVENIE: • Dom má sedlovitú strechu, v podkroví okná Velux, je napojený na všetky inžinierske siete (ZSE, SPP, BVS), taktiež podlahové plynové kúrenie (kotol Viessmann), bezpečnostné dvere a má aj klimatizáciu. LOKALITA: • V obci Rovinka je kompletná občianska vybavenosť, t.j. škola, materské školy, zdravotné stredisko, nákupné centrum, dobrá dostupnosť autobusom, vlakom a autom je 3 km z BA. Čo je veľkou výhodou, dokončuje sa pred obcou rýchlostná komunikácia, ktorá zabezpečí, že bude obec ešte kľudnejšia a omnoho lepšia dostupnosť do Bratislavy. • Vhodný pre aktívnych ľudí, hneď za záhradou je asfaltová hrádza pre bežcov, cyklistov, korčuliarov a 7 minút chôdze je jazero na kúpanie a oddych. PARKOVANIE: • Výhodou je vlastná garáž a možnosť ďalšieho parkovacieho miesta pred garážou a to na vlastnom pozemku. ORIENTÁCIA: • Orientácia vchodovej časti je na severovýchod a zadnej časti domu so záhradkou a terasou je orientovaný na juhozápad. Dom je situovaný v tichej lokalite, kúsok od pokoja prírody, oddychu a športového vyžitia. V tesnej blízkosti športovej hrád
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
TRNAVA REALITY - NOVINKA - Novostavba 4-izbového RD Červeník
TRNAVA REALITY - Ponúka EXKLUZÍVNE na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Červeník, okres Hlohovec CENY DOMOV UŽ OD 233.900,-EUR Bližšie info na web stránke AKO KÚPIŤ DOM ? 1. SPLÁTKA 15%  z ceny domu pri podpise rzervačnej zmluvy 2. SPLÁTKA - pri podpise kúpnej zmluve, až po kolaudácii domu Ide o radovú výstavbu 12 rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite Projekt ktorý vám ponúka nasledovné: nová cesta, nové chodníky, osvetlenie, rozvody kanalyzácia, elektrina a voda. Domy su napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA ! Vybudované sú dve samostatné slepé ulice kde sa nachádzajú vedľa seba 4 domy v radovej zástavbe. Z 12tich domov majú 4 rodinné domy prístup aj zo zadnej časti na pozemok. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Rodinné domy sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici Vykurovanie je zabezpečené najmodernejšou technológiou a to tepelnými čerpadlami na elektrinu. Rodinné domy ponúkajú veľkú úžitkovú plochu až 106,6m2 s veľkou dennou časťou až 42,5m2 ! POPIS 12 RD Výmera domu Výmera pozemku Zastavaná plocha Parkovacia plocha Cena Stav Rodinný dom č. A1 106.6 m² 410 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. A2 106.6 m² 331 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A3 106.6 m² 330 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A4 106.6 m² 409 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. B1 106.6 m² 382 m² 143 m² 40 m² 243900 € voľný Rodinný dom č. B2 106.6 m² 332 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B3 106.6 m² 333 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B4 106.6 m² 416 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C1 106.6 m² 417 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C2 106.6 m² 328 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. C3 106.6 m² 335 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. C4 106.6 m² 388 m² 143 m² 40 m² 245900 €
TRNAVA REALITY - AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 € - Novostav
AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 € TRNAVA REALITY - Ponúka EXKLUZÍVNE na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Červeník, okres Hlohovec Bližšie info na web stránke AKO KÚPIŤ DOM ? 1. SPLÁTKA 15%  z ceny domu pri podpise rzervačnej zmluvy 2. SPLÁTKA - pri podpise kúpnej zmluve, až po kolaudácii domu Ide o radovú výstavbu 12 rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite Projekt ktorý vám ponúka nasledovné: nová cesta, nové chodníky, osvetlenie, rozvody kanalyzácia, elektrina a voda. Domy su napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA ! Vybudované sú dve samostatné slepé ulice kde sa nachádzajú vedľa seba 4 domy v radovej zástavbe. Z 12tich domov majú 4 rodinné domy prístup aj zo zadnej časti na pozemok. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Rodinné domy sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici Vykurovanie je zabezpečené najmodernejšou technológiou a to tepelnými čerpadlami na elektrinu. Rodinné domy ponúkajú veľkú úžitkovú plochu až 106,6m2 s veľkou dennou časťou až 42,5m2 ! POPIS 12 RD Výmera domu Výmera pozemku Zastavaná plocha Parkovacia plocha Cena Stav Rodinný dom č. A1 106.6 m² 410 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. A2 106.6 m² 331 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A3 106.6 m² 330 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A4 106.6 m² 409 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. B1 106.6 m² 382 m² 143 m² 40 m² 243900 € voľný Rodinný dom č. B2 106.6 m² 332 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B3 106.6 m² 333 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B4 106.6 m² 416 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C1 106.6 m² 417 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C2 106.6 m² 328 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. C3 106.6 m² 335 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. C4 106.6 m² 388 m² 143 m² 40 m² 245900