inzercia, predaj, predám, bazár

Rodinný domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1696 m2

Kategória: Domy

Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Popis lokality

V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku.

Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii.

V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn.


Popis nehnuteľnosti a pozemku:


Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu.

Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia).

Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2.

Záhrada je na ploche: 1025m2

Dom je postavený z kvalitnej tehly
Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022
Úplne nové plastové okná
Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022
Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022
Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov
2x garáž
Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu
Kvalitný altánok s grilom
Dispozičné riešenie domu:

4x izba
1x kuchyňa
1x kúpeľňa
1x jedáleň
1x špajza
1x technická miestnosť
1x terasa
PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ?

možný ihneď k používaniu
vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi
skvelá dostupnosť do mesta Veľkých Kapušian a Michaloviec
možnosti turistiky
kompletná občianska vybavenosť
príjemná komunita na spolužitie
bezproblemový susedia

Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!
Rodinný domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1696 m2
Podobné inzeráty
Domček s pekným pozemkom v obci Hatalov, 2500 m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. EXKLUZÍVNE ponúka na predaj starší rodinný historický domček v lukratívnej lokalite obce Hatalov do 15 minút pohodovej jazdy autom z Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality Obec Hatalov je stredne veľká obec, ležiaca 10 km na juh od okresného mesta Michalovce. Obec je súčasťou Zemplínskeho regiónu s umiestnením chotára uprostred Východoslovenskej nížiny. Obec leží v nadmorskej výške okolo 103 m. Prvá písomná správa o Hatalove je z roku 1326. V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Obec disponuje praktickým lekárom, poštou, materskou škôlkou a základnou školou, ihriskom, multifunkčným ihriskom, pohostinstvom, potravinami a kostolom, rybníkom. Autobusové spojenie s mestom Michalovce je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Obec Hatalov je historicky jedinečnou a progresívnou komunitou so sľubnou budúcnosťou. V obci dochádza k výstavbe nových rodinných domov a táto vynimočná komunita obyvateľov sa snaží o zabezpečenie zdravého životného prostredia v kombinácii s moderným životným štýlom. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu na chalupu, rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Domček sa nachádza do budúcna v tichej lukratívnej oblasti obce s kvalitnou príjazdovou cestou. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche 665 m2. Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z hliny a tzv. valkov ( v dnešnej dome sa to využíva, ako alternatívny izolačný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť, verejný plynovod, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku- po vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi skvelá dostupnosť do mesta MIchalovce možnosti turistiky kompletná občianska vybavenosť kvalitná materská a základná škola príjemná komunita na spolužitie množstvo spoločenských a kultúrnych podujatí bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnu
Domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1679m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu. Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia). Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2. Záhrada je na ploche: 1025m2 Dom je postavený z kvalitnej tehly Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022 Úplne nové plastové okná Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022 Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022 Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov 2x garáž Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu Kvalitný altánok s grilom Dispozičné riešenie domu: 4x izba 1x kuchyňa 1x kúpeľňa 1x jedáleň 1x špajza 1x technická miestnosť 1x terasa PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? možný ihneď k používaniu vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi skvelá dostupnosť do mesta Veľkých Kapušian a Michaloviec možnosti turistiky kompletná občianska vybavenosť príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať! Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás z naším odborníkom na financie !! Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.
Domček na predaj (obec Veľké Slemence), 3436m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj starší rodinný historický domček s veľkým pozemkom v obci Veľké Slemence v okrese Michalovce do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian. Popis lokality kde sa nachádza nehnuteľnosť: Obec Veľké Slemence je menšia pokojná obec ležiaca do 10 km od mesta Veľké Kapušany. Obec leží vo východnej časti Východoslovenskej nížiny v nadmorskej výške okolo 102 metrov, na Slovensko Ukrajinskej hranici. Súčasná rozloha obce je cca 1 100 ha, počet obyvateľov je 616. V tomto počte je 529 obyvateľov maďarskej národnosti, 26 obyvateľov slovenskej národnosti, 40 obyvateľov rómskej národnosti. V dedine žije 324 žien a 292 mužov vo veku 0 až +85 rokov. Priemerný vek v dedine je 39,01 rokov. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecií. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s veľkým pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu domček na chalupu, dom na rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku s potrebnými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrika, voda, plyn). V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 1076m2 Záhrada je na ploche: 2360m2 Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z tehly (kvalitný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať! Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás z naším odborníkom na financie !! Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.
Dom v pôvodnom stave (obec Veľké Slemence), 3436m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj starší rodinný historický domček s veľkým pozemkom v obci Veľké Slemence v okrese Michalovce do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian. Popis lokality kde sa nachádza nehnuteľnosť: Obec Veľké Slemence je menšia pokojná obec ležiaca do 10 km od mesta Veľké Kapušany. Obec leží vo východnej časti Východoslovenskej nížiny v nadmorskej výške okolo 102 metrov, na Slovensko Ukrajinskej hranici. Súčasná rozloha obce je cca 1 100 ha, počet obyvateľov je 616. V tomto počte je 529 obyvateľov maďarskej národnosti, 26 obyvateľov slovenskej národnosti, 40 obyvateľov rómskej národnosti. V dedine žije 324 žien a 292 mužov vo veku 0 až +85 rokov. Priemerný vek v dedine je 39,01 rokov. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecií. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s veľkým pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu domček na chalupu, dom na rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku s potrebnými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrika, voda, plyn). V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 1076m2 Záhrada je na ploche: 2360m2 Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z tehly (kvalitný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!
Na predaj rodinný domček (obec Drahňov), 1679m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu. Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia). Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2. Záhrada je na ploche: 1025m2 Dom je postavený z kvalitnej tehly Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022 Úplne nové plastové okná Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022 Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022 Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov 2x garáž Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu Kvalitná altánok s grilom
Na predaj domček v pôvodnom stave (obec Veľké Slemence), 343
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj starší rodinný historický domček s veľkým pozemkom v obci Veľké Slemence v okrese MIchalovce do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s veľkým pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu domček na chalupu, dom na rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku s potrebnými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrika, voda, plyn). V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 1076m2 Záhrada je na ploche: 2360m2 Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z tehly (kvalitný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. )