inzercia, predaj, predám, bazár

Rody skakaci konik

Kategória: Hračky

Predam Rody skakacinkonik
Rody skakaci konik
Podobné inzeráty
Detska fitlopta konik Rody - hopsadlo
Ponukam na predaj detsku fitloptu v tvare konika Rody, modrej farby. Konik je plne funkcny, neposkodeny, bezne znamky pouzivania dietatom-flak na konikovom stehne. Nosnost 45 kg,u nas bola pouzivana cca od 1.5 roka.
Skákaci koník
Predám aj skrabicku malo asi 3x použitý skakaci koník
Detský skakací koník
Detský skakací koník
Požičiavam na celý deň skákací hrad...
Požičiavam na celý deň skákací hrad (rozmery 6m x 2m) len pre Humenné a okolité okresy. Cena 1-dňového požičania je 50 e plus náklady za dovoz 5-10 e (podľa km). Skákací hrad Vám priveziem, predvediem a vyzdvihnem si ho osobne. Je vhodný pre max. 5 detí do 10 rokov na narodeninovú party alebo rodinnú oslavu. Urobte radosť svojim deťom a podporte u nich pohyb a vynaliezavosť. So skákacím hradom bude deň pre Vaše deti nezabudnuteľný...
Skàkací hrad
Ponukam na prenajom skakaci hrad Zirafa. Rozmer 3,4m x3,4m vhodny pre 6-7 deti. Skakaci hrad Klokan je rozmerovo o nieco mensi, vhodny pre deti od 2rokov. Cena prenajmu na den je 50€. Dovoz okolie Galanty zadarmo.
Požičiavam na celý deň skákací hrad
So skákacím hradom bude deň pre Vaše deti nezabudnuteľný... Požičiavam na celý deň skákací hrad (rozmery 6m x 2m) len pre Humenné a okolité okresy. Cena 1-dňového požičania je 50 e plus náklady za dovoz 5-10 e (podľa km). Skákací hrad Vám priveziem, predvediem a vyzdvihnem si ho osobne. Je vhodný pre max. 5 detí do 10 rokov na narodeninovú party alebo rodinnú oslavu. Urobte radosť svojim deťom a podporte u nich pohyb a vynaliezavosť.