inzercia, predaj, predám, bazár

Roláky čiapky nohavice šál pre bábiky barbie ken - rôzne

Kategória: Hračky

Oblečenie šaty na babiku Barbie, Stefi, Ken: /vždy farba podľa vášho výberu - po dohovore, rôzne.../
Zvýhodnená cena za súpravu: rolák, nohavice a čiapka - čiapka bez brmbolca zdarma.
Pre Barbie: bielo-ružová čiapka 2€, bielo-ružový rolák 6€, červeno-biely rolák-pulóver so sobami či vločkami pre bábiky Barbie 7€, /vždy farba podľa vášho výberu/ , dlhé nohavice 5€, bermudy 4€, kraťasy 3€, original rifle pre barbie 10€, šál belasý alebo biely alebo červený - možné rôzne farby 1€.
Ken: čiapka bielo-fialová /rôzne farby podľa výberu/ 2€, rolák bielo-zelený 7€, pulóver-rolák bielo-zelený s vločami či sobmi pre bábiku Ken 8€, dlhé nohavice 7€, bermudy 6€, kraťasy 5€, šál 1€.
ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€.
Posielam pri platbe na účet vopred doporučene.
Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, ....
Pekný dník :)
Roláky čiapky nohavice šál pre bábiky barbie ken - rôzne
Podobné inzeráty
šaty oblečenie pre bábiky barbie Ken kvety lúka rôzne
Oblečenie, šaty pre všetky veľkosti originál bábik Barbie od Mattela: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko,originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA-Kelly menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea aj od Simby Evičky: - topánočky v zladených farbách 2€ pre všetky veľkosti bábik Barbie, rôzne klobúčiky či šiltovky pre všetky veľkosti - kus 2€. Vyšívaná rozkvitnutá lúka s včielkami i motýlikmi, rôzne kvietky, muchotrávky - šaty oblečenie pre : - pre malé originál bábiky Barbie LINDUŠKY-Kelly 3€, - pre CHELSEu či Simba bábiku EVI 3€, - pre bábiku STACIE 4€, - pre bábiku SKIPPER 4€, - pre bábiku Barbie a barbie moletku - 5€. ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Lúka na šatách pre všetky bábiky Barbie Mattel
Oblečenie, šaty pre všetky originál bábiky Barbie od Mattela: klasická Barbie, Barbie moletka, barbie Skipper -opatrovateľka, barbie Stacie - dcéra, Barbie Chelsea dievčatko,originál od Mattela Barbie - LINDUŠKA-Kelly menšie dievčatko - menšia od bábiky Chelsea aj od Simby Evičky. Rozkvitnutá lúka s včielkami i lienkami i motýlikmi, rôzne kvietky, muchotrávky - šaty oblečenie pre : - pre malé originál bábiky Barbie LINDUŠKY-Kelly 3€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 1,70€/ - topánočky v zladených farbách 2€ pre všetky veľkosti bábik Barbie, rôzne klobúčiky či šiltovky pre všetky veľkosti - kus 2€, - pre CHELSEu či Simba bábiku EVI 3€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 1,70€/ - pre bábiku STACIE 4€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2€/ - pre bábiku SKIPPER 4€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2€/ - pre bábiku Barbie a barbie moletku - 5€, /iba jednofarebné šaty bez výšivky 2,50€/. ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene. Teším sa už teraz na radosť, ktorú spolu s Vami vyčaríme dcérkam, vnučkám, neterkam, krstniatkam, .... Pekný dník :)
Barbie a doplnky
Babiky Barbie a Ken. Samotna Barbie/Ken 5€ Barbie na bicykli 10€ Barbie a toaletny stolik 10€ Barbie mor. panna vo vani 10€ Spiaca Barbie 7€ Barbie auto + Barbie a Ken 15€ Doplnky dohodou. Uprednostnujem osob.odber.
Barbie zabalené v krabičkách
1. Barbie Skipper Dreamhouse Adventures: Barbie sestra Skipper teenagerka. Má batoh, tablet, ďalekohľad, foťák a topánky. 35€ 2. Barbie Crimp and curl Vlny a kučery: Barbie bábika v krabici. Nehraná. Vhodné do zbierky alebo na hranie pre dieťa. Bábike sa dajú rôzne natáčať vlasy. Natočia a nakulmujú sa vďaka vode. Mattel. 40€ 3. Barbie víla Dreamtopia: Barbie s ružovými vlasmi a krídlami - tie sa jej dajú daj dolu a nasadiť na ktorúkoľvek inú barbie bábiku. 17€ 4. Barbie Tajné dvere (Barbie and the Secret Door), blond 17€. Bruneta 17€. 5. Barbie fialová víla: Originál zabalená barbie bábika - víla s krídlami. 23€ Kontaktujte ma cez formulár alebo na silprist@, prosím. Všetky bábiky sú v 100% stave, nerozbalené, nepoškodené, vhodné aj ako vianočné ddarčeky.
šaty pre bábiky Rainbow high barbie ken oblečenie
šaty rôzne oblečenie sukne roláky kabelky šiltovky nohavice čiapky topy kožúšky baretky saká nohavice kraťasy.... pre bábiky Rainbow high možné výhodnejšie ceny kompletov spolu krátke šaty ku krku bez rukávov 2€ bodkovaný klobúčik 4€ zelené sako svetrík dlhý rukáv s gombičkami 5€ skladaná suknička rôzne farby 3€ krátky top rôzne farby 2€ čiapka 3€ čiapka s veľkým brmbolcom 4€ krátke šaty s bodkami 4€ bodkovaný roláčik 4€ možné rôzne farby podľa dohody a dostupnosti vlny-komponentov prosím pýtajte sa, rada odpoviem na podrobnosti bábiky barbie ken rainbow high ZDARMA dám poštovné pri odbere z mojich inzerátov nad 111€. Posielam pri platbe na účet vopred doporučene.
Bábiky Barbie - rôzne
Predám nasledovné bábiky Barbie: 1.foto: bábika Barbie Steffi a malá Evi morská panna, obe značky Simba a k nim bicykel. Všetko minimálne hrané v peknom stave - 6.50€ 2.foto: Barbie rodinka, Ken + Barbie + malá Evi. Všetky bábiky sú značky Simba. Všetko v peknom stave, len malá Evi má hrané vlásky, ale vo vrkči vyzerajú pekne. Pridávam aj pár doplnkov - skoro všetko nové - 2 vešiačiky, šaty, čiapka a zrkadielko. Cena za všetko spolu - PREDANÉ 3.foto - bábika typu Barbie aj s dcérkou a doplnkami - stoličkou pre malú barbie, vešiakmi, priesvitnými topánkami, náhrdelníkom a náramkom - 5€ 4. foto: bábika typu Barbie - darujem k nákupu - DAROVANÁ 5. malá bábika - darujem k nákupu - DAROVANÁ Kuk aj moje ďalšie inzeráty. Pri väčšom nákupe sa na cene rada dohodnem :)