inzercia, predaj, predám, bazár

Roller ski

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám kolečkove bežky skike v7 určené na tréning na ceste i mimo nej. Systém upínanie na topánku.
Roller ski
Podobné inzeráty
KWASÖBOARDS X - Balanceboard (doska+roller)
Predám ručne vyrobené balanceboardy (balančné dosky) ako komplet (doska+roller). Vyrobené s z kvalitných materiálov a lásky k balanceboardingu. Možný je osobný odber v rámci Žiliny, prípadne pošlem poštou alebo na dobierku. KWASÖBOARDS X V poradí už 10. séria (jubilejná) je charakteristická vysokou odolnosťou voči opotrebeniu, minimalizmom a precíznymi detailmi od balanceboardu až po roller. Konštrukcia dosky pozostáva z celobrezovej preglejky s povrchovou úpravou fenolovými fóliami, čo zabezpečuje jej vodeodolnosť. Má rozmery 82 x 30 cm a hrúbku poctivých 18 mm. Doska je balansovateľná z oboch strán (hladká/protišmyková), podľa požadovaného trenia dosky o roller. Má nulový flex, pričom jej efektívna nosnosť je do testovaných 120+ kg. V strede dosky sa nachádza precízne gravírované logo KWASÖBOARDS a X symbolizujúce 10tu sériu, hrany sú ošetrené lazúrou s ľanovým olejom, čím doska odolá aj vlhkosti a vode. Novinkou je roller, ktorý je vyrobený z prvotriedneho Portugalského korku z dubových stromov. S dĺžkou až 45 cm a priemerom 15 cm poskytuje nadpriemerný komfort a skvelé protišmykové vlastnosti. Pri použití tohto typu rolleru sa čiastočne eliminuje potreba podložky. Mimo balansovania je roller možné použiť aj ako fasciálny, či masážny fitness valec. Je vyrobený v prevádzke zameranej na udržateľnú, ekologicky orientovanú produkciu s takmer nulovou emisnou stopou - na solárny a vodný pohon, ktorá zamestnáva aj hendikepovaných ľudí. Jedná sa o prírodný produkt, vypestovaný a spracovaný v Portugalsku, dokonca vegan.
Dvojradove korcule v.41 roller skates
Predám tieto krásne roller quad skates dvojradove korcule zo Sport direct. Top stav, jazdené asi 10. Osobne v BA Dúbravka.
Predám Rio Roller korčule
Predám úplne nové, nenosené originál Rio Roller korčule pôvodná cena 110€, veľkosť 39,5 čierno-zlaté
Kolieskové korčule
Predám kolieskové korčule Roller Blade nastaviteľné veľkosť 26-29...pridám chrániče roller blade..
Detské kolieskové korčule 35-38 Oxelo Roller Fit 3 Junior
Ponúkam veľmi málo používané detské kolieskové korčule Oxelo Roller Fit 3 Junior Black. Vhodné pre chlapcov aj dievčatá. Nové stoja 45€. Nastaviteľné 4 veľkosti 35-38 Max hmotnosť 60kg Osobný odber v Bratislave
Impala roller skates 41
Predám korčule roller quad skates Impala, veľkosť 41, ako nové, jazdené indoor 2x. Osobne BA Dúbravka