inzercia, predaj, predám, bazár

Romantická stodola blízko Búčskeho jazera

Kategória: Obchodné priestory

Stodola sa nachádza v malebnej dedinke Búč, blízko Búčského jazera a prekrásneho lesa.

Je to novšia stavba postavená na základoch starého domu, na pozemku veľkosti vyše 1900 m2. Pri prestavbe bol odstránený strop stavby, vďaka čomu vznikol veľký otvorený priestor, ktorý spolu s drevenými trámami a pôvodnými stĺpmi vytvárajú jedinečný pocit pri vstupe do týchto priestranných presvetlených miestností. V zadnej časti stavby sú menšie hospodárske miestnosti využívané ako špajza a úložné priestory. Za stodolou stojí prístrešok polkruhového tvaru, využívaného ako garáž.

Stodola stojí v prednej časti tohto slnečného pozemku, zadná časť sa využíva ako záhada, za ktorou vedie poľná cesta k jazeru a lesu.

Jazero je príjemným miestom na rybárčenie a na prechádzky prírodou. Necelých 7 km od pozemku tečie rieka Dunaj, ponúkajúca skvelé možnosti na oddych pri vode ako aj na aktívne trávenie voľného času vďaka medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6, vedúcej popri Dunaji.

Miestne podmienky sú vďaka teplým slnečným lúčom skvelé na pestovanie vína. Okolie je okrem toho, že je významná vinárska oblasť, je preslávené svojimi liečivými prameňmi, len 15 km od obce sa nachádza termálne kúpalisko a wellness Patince, a v 20 km-vej diaľke vo Vadaši v Štúrove nájdete najväčší termálny aquapark na Slovensku. Neďaleké Kováčovské kopce pohoria Burdov a okolité viničné údolia sú stvorené pre milovníkov nenáročnej turistiky. A turistami obľúbené mestá - Ostrihom a Komárno sú skvelou destináciou pre nadšencov historických pamiatok, ako aj hlavné mesto Maďarska, Budapešť, ležiace len 80 km od obce, ktoré ponúka ďalšiu kopu možností na výlety.

Obytná plocha: 200 m2
Plocha parcely: 1935 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: nie je zavedený
Odpady: -
Voda: studňa
Kúrenie: bez kúrenia
Konštrukcia objektu: zmiešaná
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: chalupa, objekt na hospodárenie
Umiestnenie: centrum obce
Rok výstavby: 1994
Romantická stodola blízko Búčskeho jazera
Podobné inzeráty
3D obhliadka : Pokoj v duši - Romantická usadlosť s 3 he
3D link: Nehnuteľnosť sa nachádza pri dobre udržiavanej hlavnej ceste a okrem vlastného, vysneného bývania ponúka aj investičnú príležitosť. Je len na budúcom majiteľovi ako pretaví svoje sny do skutočnosti. Môže uvažovať minimálne nad 4 alternatívami: 1. Nechať si všetko pre seba a svoju rodinu. 2. Prerobiť napr. na agroturistické centrum alebo farmu s ubytovaním. 3. Budovať komunitné bývanie, rodové statky. 4. Pozemok rozparcelovať a jednotlivo predať (Pozemok sa dá rozdeliť minimálne na 4 väčšie celky. Elektrina je priamo na pozemku). Krupinská planina patrí k najkrajším a najhodnotnejším častiam prírody juhu stredného Slovenska. Priamo v jej srdci Vám ponúkame romantickú lukratívnu usadlosť s  uceleným takmer 3 hektárovým rovinatým pozemkom v extraviláne mesta Krupina, len 5 km od centra, v časti Horné Kopanice. Dom bol postavený v rokoch 1950-1951 z kameňa. V roku 2017 prebehli v obytnej časti domu rekonštrukčné práce. Stavba s celkovou podlahovou plochou 467 m2 (vrátane hospodárskej časti) má vstupnú chodbu, kuchyňu, obývačku a spálňu, kúpeľňu s toaletou. Zvyšnú časť tvoria nezrekonštruované technické a hospodárske priestory vhodné na zobytnenie (vrátane priestranného krovu). Pred vstupom do domu je veľká drevená terasa, z ktorej sa ide do ďalšej samostatnej miestnosti, ktorá prešla malou rekonštrukciou – podlaha a nové drevené okno. V nezrekonštruovanej hospodársko - technickej časti sa nachádza obrovská stodola, ďalšia veľká miestnosť, ktorá slúži ako dielňa a ďalšia miestnosť, ktorá nie je momentálne využívaná. Pred domom sa robili prípravné práce na exteriérovú letnú kuchyňu s miestom na odpočinok na čerstvom vzduchu. Pod domom je veľká pivnica. V priestoroch domu je i pôvodná, veľká kamenná studňa s povrchovou vodou a s pôvodnou vodnou pumpou. V obytnej časti domu sú nové drevené podlahy, nové stropy, nové drevené okná. V kuchyni je rekonštruovaná pôvodná pec. Komíny sú nové . Pitná voda je zabezpečenéná z vlastnej vŕtanej studne hlbokej 54 m. V dome je nová vodovodná a elektrická sieť. Dom disponuje 230V a 380V elektrickou sieťou. K domu je privedený internet. Pozemky sú ucelené okolo celej nehnuteľnosti a tvoria takmer 3 hektáre mierne svahovit?
Útulná chatka blízko termálnych kúpeľov Patince
Táto útulná trojposchodová chatka sa nachádza v chatovej oblasti blízko dedinky Marcelová, v katastri obce Virt. Stojí na pozemku s rozlohou 447 m2, vzdialenom len 6km od Wellness Hotela a termálneho kúpaliska Patince. Súčasťou pozemku je dvor okolo domu s altánkom a grilom, a záhrada, na ktorej rastú vyšľachtené ovocné stromy s krásnou úrodou. Voda na polievanie sa využíva zo studne, ktorá je zavedená aj do domu. Chatka pozostáva z troch poschodí a suterénu, pod ktorým je postavená klenbová pivnica. V suteréne je priestor na vytvorenie baru s posedením. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou a kúpeľňa s WC. Prvé poschodie sa skladá z jednej veľkej miestnosti, a to obývačky s krbom. Na druhom poschodí sú dve izby, každá s dvomi posteľami, skriňou a kreslami. K jednej izbe patrí aj balkón s výhľadom na záhradu a okolie. Tretie poschodie, podkrovie je neobývané, dá sa tu však vytvoriť ďalšia izba. Miestne klimatické podmienky sú vhodné nielen pre teplomilné rastliny, ale aj pre teplomilných vodáckych nadšencov. Pre trávenie dlhých letných dní sa blízko chatky okrem kúpeľov Patince nachádzajú aj početné štrkové jazerá v Marcelovej, Virtské jazero s vodnou plochou vyše 46 hektárov a najväčšia rieka Slovenska, Dunaj so svojimi štrkovo piesočnatými plážami ponúka nespočetné možnosti na trávenie voľného času pri vode. Pre športových nadšencov sa kúsok od dediny ťahá medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, vedúca až k Čiernemu moru. Najväčšie termálne kúpalisko Vadaš, nachádzajúce sa v meste Štúrovo, je vzdialené len 19 km, ktoré susedí s historickým mestom Ostrihom. Mnohé pamiatky nájsť aj v neďalekom krásnom meste Komárno, ležiacom na hraniciach s Maďarskom. Obytná plocha: 400 m2 Plocha parcely: 447 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa Kúrenie: lokálne-tuhé palivá Konštrukcia objektu: tehlová Prístupová cesta: nespevnená Druh stavby: chata, objekt na hospodárenie, drevenica Umiestnenie: chatová osada Rok výstavby: 1980
Priestory na služby alebo obchodnú prevádzku 110 m2 blízko c
REALITY TATRY - Ponúkame na prenájom obchodné priestory blízko centra mesta Poprad. Celková výmera týchto priestorov je 110 m2. Priestory majú viacero možností využitia buď na predajňu, služby, kaderníctvo, šport prípadne aj na kancelárske účely. Momentálne sú v pôvodnom stave s možnosťou prerobenia podľa vlastnej požiadavky. V prípade uzavretia dlhodobého nájmu je zo strany vlastníka dohodou možné prerobenie na jeho náklady v závislosti na požiadavke a nárožnosti rekonštrukčných prác. V priestoroch sa nachádzajú dve umývadlá + prívod vody na dve kreslá v prípade kaderníctva. Lokalita kde sa tieto priestory nachádzajú je veľmi blízko centra mesta s množstvom potenciálnych klientov. Možnosť ktorá sa núka sú hlavne obchodné priestory, ale existujú aj iné možnosti na zriadenie prevádzky v oblasti služieb. CENA nájmu je 10,- Eur / m2 / mesiac spolu s energiami (pri nenáročnej prevádzke na energetické požiadavky). Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0903 99 30 99. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našej stránke  © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityTatry..
52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR V SENCI - CENTRUM, TURECKÁ UL.
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR – novostavba V CENTRE SENCA, Turecká ul. V tesnej blízkosti pešej zóny, 2x WC /dámske a pánske/, pl. okná, žalúzie, verejné parkovanie pri objekte, k dispozícii je ohradené súkromné detské ihrisko, podlaha: koberec a dlažba pod kobercom, okná: plastové + žalúzie.  VHODNÝ NA: služby, sídlo firmy, showroom a podobne.  VÝMERA: 52 m2.  LOKALITA: výborná, centrum mesta, v tesnej blízkosti pešej zóny. Mesto SENEC leží na juhozápade Slovenska, cca 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú SLNEČNÉ JAZERÁ a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť - Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska. V areáli Slnečných jazier sa nachádza Aquathermal, reštaurácie, bufety, možnosti športových aktivít: cykloturistika, kolieskové korčule, squasch, tenis, stolný tenis, streetball, plávanie a podobne. CENA: 550 €/mesiac/+energie 70€/ + elektrina.
 Na predaj obchodné priestory v Petržalke.
ponúka na predaj obchodné priestory v Petržalke na výbornom mieste blízko jazera Draždiak s veľkým potenciálom ďalšieho rozvoja. Nová super cena, info v RK. Priestory sú momentálne využívané ako prevádzka pizzerie, ale dajú sa ľahko prerobiť a využiť na akúkoľvek obchodnú prevádzku. Veľkosť priestoru je 246 m2 plus 57 m2 terasa. Priestor má nákladnú rampu, veľký sklad a nákladný výťah. Nejedná sa o postúpenie nájmu, ale predaj priestoru vo vlastníctve za naozaj skvelú cenu. Bližšie info a cena volajte alebo píšte na ilavsky@ Poschodie: 1 Počet poschodí: 12 Obytná plocha: 246m² Celková rozloha: 246m² Úžitková plocha: 246m²
52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR V SENCI - CENTRUM, TURECKÁ UL.
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR – novostavba V CENTRE SENCA, Turecká ul. V tesnej blízkosti pešej zóny, 2x WC /dámske a pánske/, pl. okná, žalúzie, verejné parkovanie pri objekte, k dispozícii je ohradené súkromné detské ihrisko, podlaha: koberec a dlažba pod kobercom, okná: plastové + žalúzie.  VHODNÝ NA: služby, sídlo firmy, showroom a podobne.  VÝMERA: 52 m2.  LOKALITA: výborná, centrum mesta, v tesnej blízkosti pešej zóny. Mesto SENEC leží na juhozápade Slovenska, cca 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú SLNEČNÉ JAZERÁ a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť - Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska. V areáli Slnečných jazier sa nachádza Aquathermal, reštaurácie, bufety, možnosti športových aktivít: cykloturistika, kolieskové korčule, squasch, tenis, stolný tenis, streetball, plávanie a podobne. CENA: 550,- €/mesiac/+energie 70€/ + elektrina.