inzercia, predaj, predám, bazár

Roosters Deep Ocean veľkosť 4

Kategória: Nosiče

Sestrice - Custom Roosters Deep Ocean / Petrolejove kohúty
Veľkosť 4

Zloženie 62%tencel 38%cesana bavlna
Granaz okolo 370 g/m2

Skvelý kraťas na leto.
Farba - petrolejová

Gramáž predurčuje šatku na nosenie väčších a ťažkých detičiek. Vďaka vysokému podielu tencelu je šatka skvelá na leto. Šatka má jemný chĺpok, čo je pre tencel bežné.

Druhá majiteľka - používaná veľmi málo, výnimočne -viac nám vyhovujú dlhšie šatky
Nefajčiarska domácnosť, bez domacich miláčikov. Prana v mydlových orechoch.
(Prva majteľka -kupovaná na konci nosiaceho obdobia, využívaná len jedno leto, inak len žehlena.
Pred 1.použitim oprana, používaný prostriedok Ecover Zero.
Domácnosť nefajčiarska s malým psom.)

TOP stav.

V prípade rýchleho seriózneho jednania darček.
Roosters Deep Ocean veľkosť 4
Podobné inzeráty
Nosic farba ocean
Dětské nosítko CYBEX 2.GO uspokojí veškerou potřebu dítěte po přirozeném fyzickém kontaktu a zároveň je z ortopedického hlediska ideálním společníkem prvních měsíců života dítěte. Nosítko může být individuálně přizpůsobeno, což umožní pohodlné sezení dítěte. Navíc má nosítko dostatečnou podporu hlavičky. Dětské nosítko CYBEX 2.GO se perfektně přizpůsobí dětskému tělíčku, což zvyšuje pohodlí a bezpečnost dítěte i dospělého. Inovativní design CYBEX 2.GO spojuje ortopedické výhody s praktickým užíváním a funkčním designem. Klokanka je opatřena 2 zipy, které slouží k většímu pohodlí Vašeho miminka. Splňuje EN13209. Látkové potahy lze prát v pračce při 30 °C. Od 3. měsíců - 5 let až do 18 kg, má 5 odlišných poloh nošení.
Zumbucca XXL
Predám ergonomický nosič Zumbucca XXL Beloved ocean vhodný od 1 roka do cca 3-4 rokov - Max 20kg. V cene je aj platená taška na nosič. Som prvá majiteľka. Nosič je bez poškodení
Stokke MyCarrier back n front
Predam nosic Stokke My carrier back n front vo farbe Deep blue. Velmi malo pouzivany, takmer ako novy.Preferujem osobny odber v Ke.
Šatka Be Lenka modrý Folk, veľkosť 7, 5,2m
Predám používanú šatku na nosenie detí Be Lenka Folk modrý. Som druhá majiteľka, šatka bola praná v gély bez optických rozjasňovačov. U prvej majiteľky používaná minimálne, u nás len na pooobedné uspávanie. Gramáž šatky je cca 295g/m2, 100% bavlna, veľkosť 7 - dĺžka 5,2 m, odporúčaná na konfekčnú veľkosť maminy 44 a viac. Ja nosím 38/40 a uviažem do nej väščie dieťa v KSK a zostanú mi pekné dlhé cípy. Šatka je opraná, ožehlená, pripravená pre ďalšie dieťatko. Na šatke je šikmý prúžok akoby pretlačený. Nie je to sklad, už som ju takú kúpila, pri nosení to nie je vidieť. Kontrolovali to poradkyne nosenia, malo by to používaním, žehlením zmiznúť, ja som však šatku tak intenzívne nepoužívala, aby to zmizlo.
Šatka na nosenie detí Sestrice veľkosť 5
Šatka na nosenie detí Sestrice - Clouds Petrol (modrá, hoci na fotke vyzerá do siva), veľkosť 5 (4,2metra), 100% bavlna, 235g/m2 - šatka je nová, použitá 4krát, zakúpená koncom novembra 2022, avšak nesadla veľkosť, bez poškodenia, opratá.
Moyo Cross Tiny size Diamond Magic - zelený
Značka: Moyo Veľkosť: od 2 mesiacov (5 kg/veľkosť 62 cm) do 1,5 až dvoch rokov (veľkosť 92 cm) Varianta: Cross s krížením ramenných popruhov Zloženie: 100 % bavlna Gramáž: 280 g/m² Majiteľka: druhá Poškodenia: bez poškodení, TOP stav Doplnky: slintáčiky, obal na nosič Domácnosť: nefajčiarska, bez zvierat