inzercia, predaj, predám, bazár

Rossignol snowboard 153cm

Kategória: Snowboarding

stav vidno na fotkách + v predku je lepeny no na funkčnosti to nič nemení a jazdiť sa na ňom normálne dá. Pre viac info píšte volajte
Rossignol snowboard 153cm
Podobné inzeráty
Snowboard Rossignol Templar 56WD s viazaním Viper 153cm
Predám snowboard Rossignol Templar dlźky 153cm vrátane viazania Viper. Snowboard je nový, nepoužitý, doklad o kúpe.
Snowboard Rossignol Templar 56WD s viazaním Viper 153cm
Predám snowboard Rossignol Templar dlźky 153cm vrátane viazania Viper. Snowboard je nový, nepoužitý.
Snowboard Rossignol
Predám jazdený snowboard komplet Rossignol. Snowboard je v dobrom stave. Dĺžka snowboardu je 148cm. Na snowboarde sa nachádza aj rýchloupínacie originálne viazanie Rossignol. Topánky Rossignol veľkosť 42,5. !!!!!!!!Cena kompletu 90€!!!!!!!!!!! Zvlášť snowboard+viazanie 80€ topánky 20€. Uprednostňujem osobný odber. Po dohode pošlem aj na dobierku. Dohoda na cene možná.
BURTON snowboard
Predám snowboard zn. BURTON aj s komplet vybavením: snowboard (153cm); viazanie; DC snow. topánky, veľkosť: 39EUR (veľkosť sedí 37,5 aj 38); snow. oblečenie - bunda, nohavice zn. COLUMBIA, veľkosť S; prilba zn. BOLÉ; snow. okuliare, snow. rukavice (palčáky) zn. BURTON. Snowboard ako aj všetko vybavenie bolo málo jazdené, nosené. Celkovo sa snowboard využil asi 10krát…Snowboard bol však kupovaný ako nový, aj s ostatnými vecami. Na snowboarde je jediná kozmetičká chyba, škrabanec na hrane viď foto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda a poslanie foto ostatného vybavenia.
SNOWBOARD VIAZANIE ROSSIGNOL  CUDA 2021
SNOWBOARD VIAZANIE ROSSIGNOL CUDA 2021 Ponúkam na predaj freeride/all mountain snowboard viazanie značky Rossignol, model CUDA 2021, veľkosť M/L, s komplet príslušenstvom. Použité 1x, nevhodný dar. Záruka 1 rok, doklad o kúpe. Viazanie je v stave nového! PC 280 eur. špecifikácia:
Snowboard rossignol
Predám snowboard rossignol 149 cm aj s viazaním rossignol, jazdený asi 3 sezóny, ma mierne znamky používania ale stále dobrý kvalitný snowboard vhodný pre začiatočníka alebo dievča kvôli dĺžke snowboardu rossignol Burton lib tech viazanie doska volcom oakley quiksilver