inzercia, predaj, predám, bazár

Rotačná kulma Bellissima

Kategória: Fény, Kulmy

Táto inovatívna kulma je vybavená automatickým rotačným systémom, ktorý pramienok jemne zabalí, zahreje a vytvaruje v priebehu niekoľkých sekúnd: stačí vložiť prameň, stlačiť tlačidlo a po pípnutí vyberte valec, aby ste získali bezchybné kučery.
Keramický povrch valca umožňuje rovnomerné rozloženie tepla a chráni pramene vlasov, ktoré sú jemné a lesklé ako hodváb, zatiaľ čo Thermo Control umožňuje elektronickú reguláciu teploty medzi 190 °C a 220 °C pre získanie rôznych typov kučier. .
Automatická kulma Bellissima od IMETEC je pripravená na použitie v priebehu niekoľkých sekúnd vďaka systému rýchleho ohrevu, je vybavená aj akustickým signálom, ktorý upozorní, keď produkt dosiahne ideálnu teplotu pre styling.
Bellissima Revolution RICCI&CURL pre jednoduché a dokonalé kučery v okamihu.
Rotačná kulma Bellissima
Podobné inzeráty
Parwin Pro Beauty kulma otočná/Nano titánová kulma
Parwin Pro Beauty kulma otočná o 360 ° 25 mm Nano titánová kulma na vlasy s LCD displejom 120-210 ° C Rotačná kulma: s inovatívnou technológiou rotácie je možné kulmu otáčať v oboch smeroch stlačením tlačidla. Nechajte vlasy automaticky ovinúť okolo kulmy. Bez zložitej obsluhy si s touto rotačnou kulmou ľahko vytvoria svoje ideálne lokne a vlny každý. Digitálna regulácia teploty: rotačná kulma s 10 nastaviteľnými úrovňami teploty od 120 °C do 210 °C, pre všetky typy a textúry vlasov. Digitálna technológia regulácie teploty na dosiahnutie konštantného a stabilného tepla, zabraňuje nadmernému tepelnému poškodeniu vlasov. Titánový nano povlak: kulma využíva titánový nano materiál, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť a odolnosť proti korózii, vďaka čomu je zahrievanie efektívnejšie, rozloženie tepla je rovnomernejšie, takže kučeravé vlasy sa zahrievajú rovnomernejšie. A produkuje záporné ióny, ktoré sú prospešné pre vlasy, takže kučeravé vlasy vyzerajú lesklé a mäkké. Pokročilá funkcia: 3 ovládateľné režimy rotácie, flexibilné pre vytvorenie kučeravých vlasov. ② Rýchle zahriatie za 30 sekúnd. Konštantná a stabilná teplota. ③ Automatické vypnutie po 60 minútach zaisťuje vašu bezpečnosť. ④ Univerzálne dvojité napätie (110-240V), kulmu na vlasy možno použiť v akejkoľvek krajine. Profesionálny design: 1 s LCD displejom. Clip on design, upnite koniec vlasov, aby sa vlasy lepšie zahriali. ③ Kábel otočný o 360° pre styling bez námahy. ④Skvelý tip Vynikajúce balenie s rôznymi kaderníckymi doplnkami je ideálnym darčekom na vyjadrenie lásky k vašej milovanej osobe
NOVÁ Kulma ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL
Predám úplne novú ionizačnú automatickú kulmu ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL v originál balení spolu s krásnym ružovým vreckom. Bola len otvorená a vyskúšaná, funguje na 100%. Dôvod predaja je že ju nevyužijem, zbytočne by mi zavadzala v skrini. Cena je pevná, na dobierku neposielam, odosielam POŠTOU len po zaplatení. Osobný odber možný v obci v okolí BB. Prosím, kontaktujte ma cez sms, Viber alebo Whatsapp. Automatická loknovacia kulma na vlasy Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0 vám zvládne vytvoriť bohaté vlny doslova za pár okamihov. Vlasy navyše nielen sama navíja, ale ich aj patrične ošetruje. Vďaka výkonnému ionizátoru a povrchu napustenému kašmírovým keratínom a arganovým olejom budete mať vlasy nielen krásne natočené, ale aj hydratované, vyživené a úžasne lesklé. KW: ionizačná kulma, automatická kulma, nová kulma, kulma rowenta, kulma na vlasy, nová kulma na vlasy.
Rotačná kulma Parwin Pro
3 režimy otáčania 3 rôzne režimy kulmovania (ľavý, pravý, automatický) poskytujú rôzny styling. Stlačením tlačidla ovládate smer otáčania tyče. Klip na dizajn 5 cm dlhá krátka spona pre lepšie nahriatie vlasov. Používa sa na zafixovanie konca vlasov, keď sa kulma krúti, vlasy môžu lepšie priliehať k nahrievacej tyči, lepšie sa nahrievať. Rotačná kulma na vlasy s 10 nastaviteľnými úrovňami teploty od 120 °C do 210 °C pre všetky typy vlasov a textúry. S technológiou PTC sa kulma zahreje za menej ako 30 sekúnd. Digitálna technológia regulácie teploty na dosiahnutie konštantného a stabilného tepla, čím sa zabráni nadmernému poškodeniu vlasov. Kulma využíva titánový nanomateriál, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť a odolnosť proti korózii, zefektívňuje zahrievanie, rovnomernejšie rozloženie tepla, takže kučeravé vlasy sa zahrievajú rovnomernejšie. A vytvára záporné ióny, ktoré sú prospešné pre vlasy, vďaka čomu sú kučeravé vlasy lesklé a jemné. 3 rôzne režimy zvlnenia (ľavý, pravý, automatický) zaisťujú rôzny styling. Stlačením tlačidla nastavíte smer otáčania vykurovacej tyče. Plne funkčná ako nová. 100 percentný stav.
Kulma na vlasy - Remington Ci76 - nepouzivane
Link: Stav: nepouzivane, nevhodny darcek Poprosim spravu - cislo je vymyslene. :) Špeciálne kulma pre špirálové lokne, s ktorou docielite veľmi ženské a sexy lokne. Nový žhavý trend praje práve lokniam, ktoré sú zase v móde, či už to sú vývrtkové alebo jemné prstienky.Kulma sa môže pochváliť unikátnou kombináciou vrstvy nepriľnavého teflónu, keramiky a turmalínu, hneď pre trojakú ochranu:perfektne dokonalé rozloženie teploty, hladší styling bez pripaľovaniu stylingových výrobkov a zabránilo nepríjemnému krepateniu vlasov vďaka ionizačným vlastnostiam.Kulma, ktorá vám zaručuje ľahký pohyb po vlasoch s rovnomerným rozložením tepla pre jemné lesklé kučery. Kulma šetrí Váš čas, na použitie je pripravená už počas 60-tich sekúnd.Ďalšie maličkosti kulmy, ktorých nevyhnutnosť plne využijete:chladná špička, vypínač, kotrolka pripravenosti, žiaruvzdorný obal, žiaruvzdorný stojan.Remington kulma na vlasy Vám vykúzli pevné lokne a vlny ako zo salóna, a to počas chvíľky. Technické p arametry a špecifikácie: Materiál nadstavcov: Teflón/keramika/turmalín Maximálna teplota: 180 ° C Maximálny príkon: 32 W Funkcia: Automatická voľba napätia 120 - 240V Automatické vypnutie po 1 hod Vypínač Kontrolka pripravenosti Chladná špička Žiaruvzdorný stojan 1,8 m otočný kábel Doba nahrievania: 60 sekúnd
Rotačná kulma na vlasy Ultron Revolv´it - 32 mm
Predám novú rotačnú kulmu na vlasy Ultron Revolv´it-32cm. Ručná rotačná kulma na vlasy Ultron Revolv'it. Vďaka novej revolučnej patentovanej rotačnej technológii môžete teraz vytvárať perfektné lokne ešte rýchlejšie a ľahšie. Rotačný kulma má turmalínovo-keramickú hlaveň s odrazom iónov a silikónové kliešte pre pohodlnejšie držanie pri natáčaní vlasov. Lokne budú lesklejšie a zdravšie.Cena 70€+poštovné.
Rotačná kulma na vlasy Ultron Revolv´it - 32 mm
Predám novú rotačnú kulmu na vlasy Ultron Revolv´it-32cm. Ručná rotačná kulma na vlasy Ultron Revolv'it. Vďaka novej revolučnej patentovanej rotačnej technológii môžete teraz vytvárať perfektné lokne ešte rýchlejšie a ľahšie. Rotačný kulma má turmalínovo-keramickú hlaveň s odrazom iónov a silikónové kliešte pre pohodlnejšie držanie pri natáčaní vlasov. Lokne budú lesklejšie a zdravšie.Cena 60€+poštovné.