inzercia, predaj, predám, bazár

Rotel RB-1070 + RC-1070

Kategória: Zosilňovače

Prodám sestavu předzesilovače a koncového zesilovače Rotel.
Oba přístroje v top stavu, bez škrábanců, jako nové.
Vše samozřejmě plně funkční.
Technická specifikace: osobního převzetí s vyzkoušením v Ostravě, případně se lze domluvit a mohu dovézt či poslat.

Podívejte se i na mé další nabídky.
Rotel RB-1070 + RC-1070
Podobné inzeráty
ROTEL A11 Tribute
Ponúkam na predaj este v záruke High-End zosilňovač Rotel A11 Tribute.Na zosik mám zapojené stĺpy FOCAL CHORA. Rotel A11 je vyvinutý v spolupráci s legendou audiotechniky Kenom Ishiwatom ako pocta jeho odkazu.Zosilňovač Rotel A11 Tribute je jedným z posledných projektov, na ktorých táto zvuková legenda pracovala, a zároveň je skutočnou poctou jednému z velikánov hi-fi. Vďaka celkovej úprave, nevynímajúc vylepšenia kondenzátorov, predzosilňovača a hlasitosti, poskytuje A11 Tribute prvotriednu presnosť. Zosilňovač je poháňaný nadrozmerným toroidným transformátorom vlastnej výroby od spoločnosti Rotel. Výsledný akustický výkon hovorí sám za seba. Excelentný zvukový prednes s veľkým priestorovým podaním. Zosilňovač vďaka prijímaču Bluetooth umožní bezdrôtovo streamovať hudbu zo smartfónu, tabletu alebo iného kompatibilného zariadenia v relatívnom pohodlí. Vďaka kompatibilite s aptX a AAC ide o špičkové zariadenie, ktoré umožňuje streamovanie hudby vo vysokej kvalite. Okrem Bluetooth má A11 Tribute aj široký výber káblových pripojení. K dispozícii je gramofónový vstup pre gramofón s kazetou MM (Moving Magnet), štyri linkové vstupy a pre-out pre pripojenie väčšieho výkonového zosilňovača. Zosilňovač zakúpený v BIS audio je v bezchybnom stave,bez jediného škrabanca. Pôvodná cena 649€.Technické parametre:Výkon na kanál (W) 2x 50W,Frekvenčná odozva od (Hz)10,Frekvenčná odozva do (Hz) 100000,Odstup signál/šum (dB)100 THD+N (%),Podpora impedancie repro. (Ω) 8 Predné repro. terminály A + B (2 páry) Analogový vstup RCA Analogový výstup RCA (Pre-out) Phono predzosilňovač MM D/A prevodník Burr-Brown Lokálne streamovanie Bluetooth Nadstandardny BT kodek AAC, aptX™
Predam zostavu Rotel RB 1080 a RC 1070
Rotel zostava sa sklada z koncoveho stereo zosilovaca: RB 1080 - vysoky vykon 200W na 8ohm a perfektne pasujucemu predzosilovacu RC 1070 + dialkove ovladanie. Zostava je vo velmi peknom kozmetickom stave a samozrejme aj po muzikalnej stranke. Ostatne foto a info sa daju najst na internete. Poprosim kontaktovat ma sms, alebo volat. Cena za komplet - 930€, mozna dohoda. ( popripade cenu navrhnite, ale rozumnu ) Poznamka: predava sa iba Rotel zostava nie elektronika okolo.
Predam zostavu Rotel RB 1080 a RC 1070
Rotel zostava sa sklada z koncoveho stereo zosilovaca: RB 1080 - vysoky vykon 200W na 8ohm a perfektne pasujucemu predzosilovacu RC 1070 + dialkove ovladanie. Zostava je vo velmi peknom kozmetickom stave a samozrejme aj po muzikalnej stranke. Ostatne foto a info sa daju najst na internete. Poprosim kontaktovat ma sms, alebo volat. Cena za komplet - 930€. Poznamka: predava sa iba Rotel zostava nie elektronika okolo.
Rotel A11 Tribute
Predám nový Rotel A11 Tribute , kupený v oktobri 2022 , v bezchybnom stave , hraný z reproduktormi Mission - 20 ročnými a Cantonmi - rok starými .Zahrá aj s novými a aj staršími bednami . Vie rozohrať aj velké stlpy. A aj regálovky ktoré su v spodnom pásme od 8O HZ . Otestované z cd playerom Marantz a tiež yamaha . Ak zvolíte spravne kable a prepajacie kable viete v priestore identifikovať nástroje čo sa maloktorému zosilovaču v tejto cenovej triede podarí , otestovane vlastnými ušami a nie recenziami v časopisoch čo si môžte prečítať. Je to proste ROTEL.Originál balenie komplet + faktúra z bis audia .Preferujem osobný odber
ROTEL RB-1070 BI-COLOR - (1 KUS UŽ PREDANÝ)
Predám stereo výkonový zosilňovač japonskej značky ROTEL RB-1070 v prevedení bi-color v stave nového kusu! K DISPOZÍCII UŽ LEN 1 KUS. ŠPECIFIKÁCIE: Výstupný výkon: 130 wattov na kanál do 8Ω (stereo), 330 wattov do 4Ω (mono) Frekvenčná odozva: 4Hz až 100kHz Celkové harmonické skreslenie: 0,03 % Faktor tlmenia: 500 Vstupná citlivosť: 1V Odstup signálu od šumu: 120dB Impedancia záťaže reproduktora: 4Ω (minimálne) Rozmery: 430 x 121 x 350 mm Hmotnosť: 11,9 kg Možnosť vypočutia na reproduktoroch Xavian, Bowers & Wilkins, Technics alebo samozrejme Vašich reproduktoroch. Prosím len o seriózny záujem, nemám záujem o žiadnu výmenu, len čistý predaj. Inzerát platí do zmazania.
ROTEL RB-1070 BI-COLOR - výkonový zosilňovač
Predám stereo výkonový zosilňovač japonskej značky ROTEL RB-1070 v prevedení bi-color v stave nového kusu! ŠPECIFIKÁCIE: Výstupný výkon: 130 wattov na kanál do 8Ω (stereo), 330 wattov do 4Ω (mono) Frekvenčná odozva: 4Hz až 100kHz Celkové harmonické skreslenie: 0,03 % Faktor tlmenia: 500 Vstupná citlivosť: 1V Odstup signálu od šumu: 120dB Impedancia záťaže reproduktora: 4Ω (minimálne) Rozmery: 430 x 121 x 350 mm Hmotnosť: 11,9 kg Možnosť vypočutia na reproduktoroch Xavian, Bowers & Wilkins, Technics alebo samozrejme Vašich reproduktoroch. Prosím len o seriózny záujem, nemám záujem o žiadnu výmenu, len čistý predaj. Inzerát platí do zmazania.