inzercia, predaj, predám, bazár

Rotoped magnetický Kettler AXOS line CYCLE P

Kategória: Fitness, jogging

Magnetický rotoped s programami.

Rotoped KETTLER CYCLE P radu KETTLER Axos je vybavený elektronicky riadeným magnetickým brzdným systémom a množstvom praktických prvkov, vďaka ktorým sa trenažér dokonale prispôsobí potrebám trénujúceho. Komfortné sedlo s výškovým aj horizontálnym posuvom, dlaňové senzory pre snímanie pulzu, nastaviteľná ergonomická riadidlá, to všetko predurčuje tento cenovo dostupný rotoped pre plnohodnotný tréning celej rodiny. S 12 tréningovými programami, vrátane nastaviteľných kardiozón.

Parametre rotopedu KETTLER CYCLE P:

Tréningový počítač. Veľký a prehľadný LCD displej meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť, pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie (v závislosti na brzdnom stupni). Optická a akustická varovná signalizácia pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6.
Výber zo 4 typov tréningov (manual, program, personal a HRC).
Programové vybavenie. Celkom 12 programov so záťažovým profilom a pulzom riadené programy (Fat / Fit). Možnosť predvoľby cieľových hodnôt pre čas, vzdialenosť, spotrebu energie a kardiozóny (Fat / Fit). Programy Count-up/Count-down.
Možnosť zadania osobných údajov pre 4 osoby.
Displej a klávesnica počítača potiahnuté fóliou. Ochrana zariadenia pred agresívnym potom.
Magnetický brzdný systém riadený počítačom. Plynulá regulácia brzdného odporu servomotorom, brzdný systém s tichým chodom. Digitálny údaj o záťaži v rozmedzí 1-16 stupňov sa zobrazuje priamo na displeji.
Tichý prevodový systém. Šliapací stred je osadený priemyselnými ložiskami SKF, energia vynaložená na šliapanie sa prevádza do zotrvačníka pomocou plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 9 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8.
Vybavenie trenažéru. Komfortné s možnosťou výškového a horizontálneho posunu, ergonomická riadidlá s možnosťou nastavenia sklonu v rozpätí 360 stupňov, kolieska pre manipuláciu (umiestnená vpredu), mechanizmus vyrovnávania nerovností podlahy (vzadu).
Elektronické meranie pulzu. Prostredníctvom dlaňových senzorov, ušnou úpinkou (oboje súčasťou) alebo bezdrôtovým hrudným pásom, ktorý meria s presnosťou EKG (ako voliteľné príslušenstvo). Integrovaný prijímač signálu z Cardio Puls Setu.
Napájanie trenažéru. Sieťová prípojka: 230 V / 50 Hz.
Minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 90 × 60 × 146 cm.

Použité technológie:

magnetický brzdný systém ovládaný servomotorom
dlaňové senzory pre meranie tepu
nastaviteľné remienkové pedále
Rotoped magnetický Kettler AXOS line CYCLE P
Podobné inzeráty
Kettler AXOS Nova M
Predám úplne nový , len bol poskladaný eliptický trenažér Kettler AXOS NOVA M cena 450€ + dohoda
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M. Rok výroby 2016. Magnetický trenažér KETTLER CROSS M v modernom dizajne umožňuje plynulý eliptický pohyb, ktorý je šetrný ku kĺbom. Trenažér atraktívny najmä pre ženy (alebo mužov pod 100 kg). Zachovanie priaznivého pomeru cena/výkon navyše robí z trenažéra široko dostupný nástroj pre domáci tréning. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER CROSS M vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre aktívnych športovcov. Má minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 115 × 62 × 160 cm. Hmotnosť stroja: 52 kg, nosnosť 110 kg. Výbava trenažéra: Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej so 6 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km), pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Akustický varovný signál pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1-8 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže. Tichý prevodový systém. Všetky kĺbové spoje sú osadené ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvačníka za pomoci plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 12 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8,75. Elektronické meranie pulzu. Dodatočné držadlo umiestnené u displeja je vybavené dlaňovými senzory pre snímanie pulzu. Ergonomické prvky. Ergonomicky tvarované kyvné páky, úzky rozostup nášľapov pre prirodzený pohyb, nášľapy je možné polohovať podľa postavy. Bezpečnostné prvky. Nastaviteľné protišmykové nášľapné plochy. Vysoká stabilita. Vyrovnanie nerovností podlahy. Vysoká stabilita vďaka výškovému vyrovnanie nerovností podlahy (umiestnené vzadu). Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Jednoduchá manipulácia. Pevné kolieska (umiestnená vpredu) zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie trenažéra. Napájanie trenažéru. Tužkové batérie (2 × AA - 1,5 V). Dôvod predaj: Veľmi málo používaný. Ako bonus ZDARMA posilňovacia lavica:
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M. Rok výroby 2016. Magnetický trenažér KETTLER CROSS M v modernom dizajne umožňuje plynulý eliptický pohyb, ktorý je šetrný ku kĺbom. Trenažér atraktívny najmä pre ženy (alebo mužov pod 100 kg). Zachovanie priaznivého pomeru cena/výkon navyše robí z trenažéra široko dostupný nástroj pre domáci tréning. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER CROSS M vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre aktívnych športovcov. Má minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 115 × 62 × 160 cm. Hmotnosť stroja: 52 kg, nosnosť 110 kg. Výbava trenažéra: Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej so 6 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km), pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Akustický varovný signál pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1-8 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže. Tichý prevodový systém. Všetky kĺbové spoje sú osadené ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvačníka za pomoci plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 12 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8,75. Elektronické meranie pulzu. Dodatočné držadlo umiestnené u displeja je vybavené dlaňovými senzory pre snímanie pulzu. Ergonomické prvky. Ergonomicky tvarované kyvné páky, úzky rozostup nášľapov pre prirodzený pohyb, nášľapy je možné polohovať podľa postavy. Bezpečnostné prvky. Nastaviteľné protišmykové nášľapné plochy. Vysoká stabilita. Vyrovnanie nerovností podlahy. Vysoká stabilita vďaka výškovému vyrovnanie nerovností podlahy (umiestnené vzadu). Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Jednoduchá manipulácia. Pevné kolieska (umiestnená vpredu) zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie trenažéra. Napájanie trenažéru. Tužkové batérie (2 × AA - 1,5 V). Dôvod predaja: Veľmi málo používaný.
Magnetický rotoped
Predám magnetický rotoped malo používaný kupovaný 14.5.22 je ešte v záruke pozri foto pôvodná cena152eur Magnetický rotopéd podporuje zlepšovanie fyzickej kondície, posilňuje činnosť srdca, spaľuje veľké množstvo kalórií a tiež posilňuje svaly dolných končatín. Magnetický rotopéd pre domáci kardio tréning Magnetický rotopéd HMS je ideálnym nástrojom pre domáci kardio tréning. Jazdou na rotopéde dochádza k zlepšovaniu fyzickej kondície, k posilneniu srdca a k spaľovaniu veľkého množstva kalórií. Systém záťaže tvorí trojkilogramové záťažové koleso, ktoré je brzdené permanentným magnetom, ktorého poloha je nastavovaná pomocou mechanického, otočného voliča nie stĺpika riadidiel. Záťaž je nastaviteľná v ôsmich stupňoch. Počítač je vybavený displejom, ktorý zobrazuje všetky potrebné údaje - čas tréningu, rýchlosť, vzdialenosť, spálené kalórie, celková vzdialenosť a tepová frekvencia. Pod displejom sa nachádza stojanček pre mobilné zariadenia, na ktorom môžete sledovať napríklad obľúbený seriál. Pod stojanom ešte nájdete tlačidlo pre prechádzanie jednotlivých dát, alebo pre funkciu SCAN, ktorá postupne zobrazuje všetky hodnoty. Tepová frekvencia je meraná pomocou elektród umiestnených v madlách. Sedlo je výškovo nastaviteľné do 5-tich úrovní a jeho vzdialenosť od pedálu sa pohybuje v rozmedzí od 58 do 70 centimetrov. Pre maximálnu stabilitu je zadná "noha" trenažéra osadená otočnými pätkami pre vyrovnanie stroja do roviny. Premiestňovanie trenažéra uľahčujú transportné kolieska na prednom stabilizátory. Výhody: zlepšuje celkovú výkonnosť a zdravie celého tela zlepšuje kardiovaskulárnu kondíciu zlepšuje účinnosť respiračného systému posilňuje svaly dolných končatín silná a stabilná konštrukcia transportné kolieska naklápanie riadidiel Technické parametre: odpor: magnetický regulácia: 8 stupňov, manuálna záťažové koleso: 3 kg regulácia sedadla: vertikálne rozsah nastavenia sedadla: od zeme: 70 - 82 cm od pedálov: 59 - 70 cm - rozmer stroja: dĺžka: 88 cm šírka: 45 cm výška: 114 cm - váha: 15 kg - maximálne zaťaženie: 110 kg Funkcie počítača: - počítač: čas vzdialenosť celková vzdialenosť rýchlosť kalórie pulz scan - merani rozsah nastavenia sedadla: od zeme: 70 - 82 cm od pedálov: 59 - 70 cm rozmer stroja: dĺžka: 88 cm šírka: 45 cm výška: 114 cm váha: 15 kg maximálne zaťaženie: 110 kg Funkcie počítača: - počítač: čas vzdialenosť celková vzdialenosť rýchlosť kalórie pulz scan - meranie pulzu: dotykovými senzormi
Magnetický rotoped
Malo používaný magnetický rotoped. Popis: Magnetický rotoped Sapphire SG-922B ULTIMATE II- zlatý. Elektromagnetický rotoped Sapphire SG-922B ULTIMATE II je ideálny pre každého, kto dbá o svoju kondíciu, zdravie aj vzhľad. Cvičiť môžete v pohodlí domova a za každého počasia, pričom rotoped je vhodný aj na rehabilitačné cvičenia. Tréning prospeje nie len vašej postave, ale aj psychike, pretože sa dokonale odreagujete.Elektromagnetický rotoped Sapphire SG-922B ULTIMATE II je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých, pretože umožňuje presné nastavenie intenzity tréningu. Bude teda vyhovovať individuálnym potrebám každého užívateľa. Cvičiť môžete počas dňa aj v noci bez toho, aby ste hlukom rušili ostatných obyvateľov domu. Sedadlo je nastaviteľné vo vertikálnom aj horizontálnom smere, takže si viete nastaviť najpohodlnejšiu pozíciu.Model SG - 922B ULTIMATE II je kvalitné a funkčné zariadenie, ktoré môžete ľahko premiestňovať vďaka valčekom na spodnej časti. Pedále sú protišmykové, majú nastaviteľné popruhy, takže sa nemusíte obávať o svoju bezpečnosť počas intenzívneho tréningu. Cvičenie si môžete spríjemňovať aj mobilom alebo tabletom, ktorý umiestnite do držiaka a nechýba ani veľký LCD displej a 23 tréningových programov. Na displeji môžete sledovať čas, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie, rýchlosť a pulz.Technický popis:.stabilná konštrukcia.magnetický brzdný systém.7 kg záťažové koleso.23 tréningovych programov.4 manuálne programy.merače tepovej frekvencie zabudované v rukovätiach.maximálne tichý chod.vertikálne i horizontálne nastaviteľné sedlo.nastaviteľný sklon riadidiel.komfortné pedále s nastaviteľným popruhom.prehľadný LCD displej.computer zobrazuje: čas cvičenia, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, tepová frekvencia, recovery, scan.maximálna nosnosť: 150 kg.maximálna výška používateľa: 190 cm.hmotnosť: 25,5 kg.rozmery po zostavení: d70cm x š43,5cm x v127cm.vzdialenosť sedadla od pedálov: 62-78cm.vhodné pre domáce využitie.napájanie 230V.
Orbitrek Kettler
Predám úplne nový orbitrek Kettler AXOS NOVA M Ani raz použitý , len zložený. Cena 450 .