inzercia, predaj, predám, bazár

Rotweiler, Rotvajler

Kategória: Psy

Ponúkam nášho miláčika výbornej povahy na krytie. Bez pp.

Rotweiler, Rotvajler
Podobné inzeráty
Krytie rotvajler / rotweiler
Ponúkam na krytie čistokrvného rotvajlera bez PP, otec s PP. Pes ma 3r , zdravý, plne očkovaný, trénovaný. Veľmi hravý, inteligentny a rýchlo učenlivy. Ma vyvazenu povahu, plne socializovany Je velmi priatelsky k dospelým ale aj k deťom a zaroven si aj plni svoju ulohu strazcu. - rotvajter - rotweiler - rotwajler - krytie PSÍKA neponukame na papierové krytie kedze ich nemá :) poprosím uvedomit si tento fakt , dakujeme pekne
Adoptujem kríženca rotvajlera
Hľadám kríženca rotweilera stredného vzrastu do 25-30 kg, ktorého by sme si radi zobrali do starostlivosti. Najlepšie keby to bol ešte mladý psík, aby si zvykol na novú rodinu. Chceme ho k domu na stráženie, ale mal by prístup aj do domu. Ak máte takehoto psíka, ponúknite prosím. Uprednostňujem mailovú komunikáciu. Ďakujem. Rotvajler, rotwailer, rotweiler.
Rotvajler,rotveiler,rotvailer,rotwailer,rotweiler na predaj.
Ponúkam na predaj šteniatka rotvajlera. Šteniatka sú krásne,zdravé,nebojácne, pravidelne odčervené a očkované. Otec šteniatok sPP. Cena dohodou Infó.
Rotvajler, rtw, rotweiler
Predam steniatka rotvika oba rodicia su doma su k videniu, Dohoda mozna Sered odber po 1.6.23 budu ockovane, odcervene
Rotvajler
Dobrý deň, predám šteniatka rodu rotvajler. Sú 4 psíky a fenka. Šteniatka sú narodené dňa 04.10.2022. Šteniatka sú komplet veterinárne ošetrené(zaočkované, odčervene, začipované). Odber je možný ihneď. Fotky matky a otca pošlem na vyžiadanie. Do inzerátu sa zmestí iba 10 fotiek. V pracovných dňoch volať po 16:00, cez víkend kedykoľvek.
Predam rotvajler
Predam rotvajler psika 1,5 rocna Zaockovana cipovana Dobry strazac Dovod predaja nemam cas sa tym zaoberat Cena 100€ dohodneme