inzercia, predaj, predám, bazár

Router Archer c 6

Kategória: Zosilňovače

Nový Router Archer C 6 , bez krabice.
Router Archer c 6
Podobné inzeráty
Wifi zosilovač SILVERCREST WLAN repeater
Predám nový, ešte nepoužitý wifi zosilovač SILVERCREST WiFi Boosters: WiFi zosilňovač, známy tiež ako zosilňovač, premení váš domov na vysokorýchlostné širokopásmové potešenie so signálom v každom bode. Tento WiFi zosilovač odstraňuje všetky mŕtve zóny, ktoré môžete mať vo svojom dome, a rozširujú dosah vášho existujúceho WiFi routera vysielaním signálu do akejkoľvek časti vášho domu alebo záhrady. Bol to nevhodný dar (krabica nebola ani otvorená), tak to posúvam niekomu, komu pomôže. Doklad o kúpe - áno. Popis: - Rýchlo a jednoducho zvýši dosah WLAN siete - Rýchla prenosová technológia podľa najnovšieho AC štandardu až so 733 Mbitmi/s - Jednoduché zariadenie: automaticky pomocou WPS tlačidla alebo manuálne pomocou asistenta sieťovým káblom - Voliteľné 2 režimy - Zosilňovač: Zvýšenie dosahu sieťových systémov WLAN - Access point: Prístupový bod do Vašej domácej siete, mimoriadne vhodný pre routre, ktoré doteraz nepodporujú WLAN - Funkcia wireless-router – prístroj sa môže pomocou WAN pripojenia použiť tiež ako plnohodnotný router - 1 sieťová prípojka RJ45 (1x LAN/WAN vstup; 10/100 Mbit/s) - Indikácia intenzity signálu WLAN - Obsah: WLAN zosilňovač, sieťový kábel, návod na obsluhu (v slovenčine) - Rozmery: Rýchlo a jednoducho zvýši dosah WLAN siete Rýchla prenosová technológia podľa najnovšieho AC štandardu až so 733 Mbitmi/s Jednoduché zariadenie: automaticky pomocou WPS tlačidla alebo manuálne pomocou asistenta sieťovým káblom Voliteľné 2 režimy Zosilňovač: Zvýšenie dosahu sieťových systémov WLAN Access point: Prístupový bod do Vašej domácej siete, mimoriadne vhodný pre routre, ktoré doteraz nepodporujú WLAN Funkcia wireless-router – prístroj sa môže pomocou WAN pripojenia použiť tiež ako plnohodnotný router 1 sieťová prípojka RJ45 (1x LAN/WAN vstup; 10/100 Mbit/s) Indikácia intenzity signálu WLAN Obsah: WLAN zosilňovač, sieťový kábel, návod na obsluhu (v slovenčine) - rozmery: cca 9,7 x 5,8 x 8,2 cm - hmotnosť: cca 92 g - cena: 15 (pôvodná 29) Ideálne osobný odber v KE, prípadne po dohode doveziem - veľa cestujem po celej SVK. Poštou posielam len po uhradení poštovného vopred.
TP-Link Archer C6
TP-Link Archer C6 v2.0
Repeater wifi 300M
Bezdrôtový wifi repeater/router 300M emGo. Repeater prijme WiFi signál, ktorý spracuje a ďalej vysiela bezdrôtovo s rovnakým názvom siete. Výhody produktu Zosilňovač (opakovač) WiFi signálu emGo sa postará o rozšírenie pokrytia a zosilnenie sily aj kvality signálu už existujúcej bezdrôtovej Wi-Fi siete a minimalizuje tak miesta vo Vašej domácnosti, alebo kancelárii, bez pokrytia WiFi signálom. Pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovači sa pripojíte k repeateru emGo a pomocou jednoduchého nastavenia rozšírite dosah vašej bezdrôtovej siete. Pre pripojenie nových WiFi zariadení do vašej siete si ani nepotrebujete pamätať žiadne heslá! Pre pripojenie nového notebooku, alebo tabletu stačí stlačiť tlačidlo WPS a budete do vašej siete pripojený automaticky pomocou šifrovaného pripojenia. Repeater dokáže pracovať v módoch REPEATER, REPEATER WISP, ACCESS POINT, ROUTER, CLIENT a CLIENT WISP. V móde ROUTER zabezpečí plnohodnotný NAT preklad IP adries a pracuje ako plnohodnotná domáca brána. Miniatúrne rozmery a dizajn určený pre priame zapojenie do zásuvky 230 V dodáva opakovaču potrebnú flexibilitu pre časté premiestňovanie podľa potreby. Opakovač stačí raz nastaviť pre pripojenie k vybranému Wi-Fi routeru a podľa potreby ho môžete vypnúť a zapnúť, prípadne premiestniť do inej miestnosti, alebo napríklad na terasu, alebo záhradu. S opakovačom emGo nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj ľahko vďaka indikátoru intenzity Wi-Fi siete. Prehľadný grafický indikátor sily signálu vám pomôže zvoliť ideálne miesto pre umiestnenie repeateru. Repeater emGo je naviac vybavený ethernetovým portom na pripojenie zariadení pomocou kábla. Poštovné doporučene 2,50€, obyčajne 1,50€, na dobierku neposielam. Toho možno využiť pre pripojenie multimediálnych zariadení bez podpory Wi-Fi, ako TV, satelitný prijímač. Blu-ray prehrávače, herné konzoly, DVD prehrávače či smart televízie s podporou internetu sa tak ľahko pripoja k internetu aj do vašej domácej siete. Pevný ethernetový port pracuje v móde WAN, alebo LAN v závislosti na aktuálne zvolenom móde zariadenia.
Repeater wifi 300M
Bezdrôtový wifi repeater/router 300M emGo. Repeater prijme WiFi signál, ktorý spracuje a ďalej vysiela bezdrôtovo s rovnakým názvom siete. Výhody produktu Zosilňovač (opakovač) WiFi signálu emGo sa postará o rozšírenie pokrytia a zosilnenie sily aj kvality signálu už existujúcej bezdrôtovej Wi-Fi siete a minimalizuje tak miesta vo Vašej domácnosti, alebo kancelárii, bez pokrytia WiFi signálom. Pomocou stlačenia jediného tlačidla WPS na opakovači sa pripojíte k repeateru emGo a pomocou jednoduchého nastavenia rozšírite dosah vašej bezdrôtovej siete. Pre pripojenie nových WiFi zariadení do vašej siete si ani nepotrebujete pamätať žiadne heslá! Pre pripojenie nového notebooku, alebo tabletu stačí stlačiť tlačidlo WPS a budete do vašej siete pripojený automaticky pomocou šifrovaného pripojenia. Repeater dokáže pracovať v módoch REPEATER, REPEATER WISP, ACCESS POINT, ROUTER, CLIENT a CLIENT WISP. V móde ROUTER zabezpečí plnohodnotný NAT preklad IP adries a pracuje ako plnohodnotná domáca brána. Miniatúrne rozmery a dizajn určený pre priame zapojenie do zásuvky 230 V dodáva opakovaču potrebnú flexibilitu pre časté premiestňovanie podľa potreby. Opakovač stačí raz nastaviť pre pripojenie k vybranému Wi-Fi routeru a podľa potreby ho môžete vypnúť a zapnúť, prípadne premiestniť do inej miestnosti, alebo napríklad na terasu, alebo záhradu. S opakovačom emGo nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj ľahko vďaka indikátoru intenzity Wi-Fi siete. Prehľadný grafický indikátor sily signálu vám pomôže zvoliť ideálne miesto pre umiestnenie repeateru. Repeater emGo je naviac vybavený ethernetovým portom na pripojenie zariadení pomocou kábla. Poštovné doporučene 2,50€, obyčajne 1,50€, na dobierku neposielam. Toho možno využiť pre pripojenie multimediálnych zariadení bez podpory Wi-Fi, ako TV, satelitný prijímač. Blu-ray prehrávače, herné konzoly, DVD prehrávače či smart televízie s podporou internetu sa tak ľahko pripoja k internetu aj do vašej domácej siete. Pevný ethernetový port pracuje v móde WAN, alebo LAN v závislosti na aktuálne zvolenom móde zariadenia.
Router
Roter Model Archer c 6 .