inzercia, predaj, predám, bazár

Rovnanie alu diskov,zváranie,prezuvanie

Kategória: Opravy a servis

Ponúkam rovnanie,zváranie,alu diskov a služby pneuservisu prezuvanie,vyvažovanie.v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať nonstop na tel.č.
Na Slovensku nám zákon ukladá povinnosť používať zimné pneumatiky v období od 15. novembra do 31. marca
Rovnanie alu diskov,zváranie,prezuvanie
Podobné inzeráty
Rovnanie alu diskov,zváranie,lakovanie
Ponúkam rovnanie,zváranie, lakovanie alu diskov a služby pneuservisu prezuvanie,vyvažovanie.v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel.č.
rovnanie ramov
- rovnanie rámov nákladných vozidiel - zameranie rámov geometriou - geometria vozidiel - zváranie rámov
Pneuservis-Prezúvanie-Vyvažovanie
Pneuservis-prezúvanie-vyvažovanie,osobné vozidlá,suv,dodávky.Všetky stroje a zariadenia v servise sú pravidelne kalibrované.Tel: Čaňa (pri škole)
Pneuservis-Prezúvanie-Vyvažovanie
Pneuservis-Prezúvanie-Vyvažovanie osobné vozidlá, SUV, Dodávky,Oprava čelneho skla.Všetky stroje a zariadenia su pravidelne kalibrované ako aj momentový kľúč na záverečnú kontrolu kolies. Tel: Čaňa,Pionierska 2 (pri škole)
Zváranie Hliník,Nerez,Oceľ
Ponúkam zváranie ,opravy-úpravy hliníka alebo hliníkových zliatin metódou TIG taktiež zváranie nerezovej ocele 304/316 Možnosť opráv hliníkových diskov ,olejových vaní ,prírub ,mnohých súčiastok, komponentov v automobiloch , poľnohospodárskej , stavebnej technike a mnohých iných zariadeniach
oprava prevodovky ACTROS,AXOR,ATEGO
Opravujeme prevodovky značky Mercedes na každú opravenú prevodovku poskytujeme záruku 6 mesiacov. Cena opravy je v závislosti od rozsahu poškodenia. Pracujeme s originálnymi náhradnými dielmi nakoľko sme autorizovaný servis MERCEDES BENZ so sídlom v MARTINE. - záručný a po záručný servis značky MERCEDES - geometria nákladných vozidiel a aj návesov - rovnanie rámov po dopravných nehodách - rovnanie kabín po dopravných nehodách - opravy motorov a prevodoviek - CPC jednotky skladom