inzercia, predaj, predám, bazár

Rovnošata ŽSR

Kategória: Zberateľstvo

Predám bezrukávový sveter (vestu) a bundokošeľu z rovnošaty ŽSR, nejde o pôvodný komplet, používané na prelome 90. a 00. rokov.

Sveter v dobrom stave, používaný na nostalgické akcie, pred tým ho nafasoval výpravca ŽSR, nemá trhliny, diery, nevyžratý, dlhšie bol v skrini, treba vyčistiť, veľkosť cca M, vie sa aj trochu roztiahnuť, logo ŽSR vyšívané, pekné. Pekný praktický doplnok pokojne aj ku rovnošate ČSD, pod sako (zberatielia by možno namietali, ale tí, čo robia nostalgické akcie v zime určite pochopia :-D).

Bundokošeľa v priemernom stave, bez trhlín, vnútro nepoškodené, všetky gombíky, ale už si niečo odslúžila na akciách, zopár fľakov sa na nej teda nájde, aj keď sa vyperie. Každopádne, dá sa reálne nosiť, napríklad aj pod ten sveter, veľkosť cca M, alebo môže ísť ako podklad na figurínu, napr. pod sako.

Predávam z dôvodu prebytku v mojej zbierke.

Predávam len na zberateľské účely!

Cena 20 € / sveter (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR).

Cena 10 € / bundokošeľa (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR).

Cena 25 € / všetko spolu (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR).

Platba vopred na účet.

Dobierka nie.

Odoslanie do 24 h. od prijatia platby.

Kontaktujte ma, prosím, len cez formulár.
Rovnošata ŽSR
Podobné inzeráty
Telovýchovná Jednota SOKOL - ženská rovnošata
SOKOL - ženská rovnošata Cena za komplet 100eur + pošta KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
Lístky žsr
Ponúkam dohodou zberaťelovi žsr česť. lístky aj z koncertov či futbalový ch zapasov je toho veľa
Odznaky ČSD a ŽSR
Odznaky ČSD a ŽSR. 2€/kus Pošlem len na dobierku.
Zimný kabát ŽSR
Ponukam na predaj nenosený zimný kabát ŽSR,Veľkosť:182-108-100,NOVODEV Nové Zámky. Pošlem len na dobierku.
Retro rovnošata pre zdravotnú sestru
Predám uniformu. Pošlem aj na dobierku.
Rovnošata ČSD
Predám kompletnú, avšak vyskladanú, rovnošatu ČSD, konkrétne kabát 1x, sako 1x, nohavice 2x. Ide o novšie modely (úpravy) nosené na prelome '80. a '90. rokov. Kabát je vo veľmi dobrom stave, bez odnímateľej zateplenej vložky, nemá trhliny, diery, nevyžratý, dlhšie bol v skrini, treba vyčistiť. Opasok nepoškodený, gombíky má všetky, a ten jeden odtrhnutý prikladám do vrecka. ;-) Materiál je stále klasika od Otavanu, ale už je o trochu tenší a keby to náhodou z fotky nebolo zrejmé, znak "okrídlené koleso" už je "nažehlovačka", nie "výšivka" ako pri starších modeloch. Na postavu približne 180 cm / 90 kg. Sako podobne vo veľmi dobrom stave, pôvodne uloženka zo skladu ČSD, bez trhlín, vnútro nepoškodené, náhradné gombíky vo vnútri, znak "okrídlené koleso" je rovnako "nažehlovačka", nie "výšivka", vrecká nepotrhané, nikdy nemalo prišitú hodnosť, ani žlté "náčelnícke" lemovanie, pôvodne uloženka zo skladu ČSD. Nohavice nie sú pôvodnou súčasťou kompletu, ale určite sa môžu niekomu hodiť. Nohavice s tmavými gombíkmi sú pôvodné nohavice k rovnošate ČSD, od výroby bez zlatých gombíkov, nepoškodené, opotrebované, nosiť sa dajú príležitostne, materiál oroginál ešte z prelomu 70. a 80. rokov, mierne "hryzie", výroba Odevné závody Prešov. Odslúžili asi tri nostalgické akcie, dlhšie odložené v skrini, treba vyčistiť. Nohavice so svetlými prskanými gombíkmi nie sú pôvodne k rovnošate ČSD, aj keď sa z diaľky podobajú. Tiež boli na pár akciách, sú z ľahkého vzdušného materiálu, treba vyčistiť, sú zúžené, dajú sa rozšíriť. K rovnošate sa určite dajú pužiť napr. na figurínu, či na nostalgickú akciu. Všetky odevy sa určite dajú reálne nosiť (vyskúšané), prípadne môžu byť vystavené na figuríne. Predávam z dôvodu prebytku v mojej zbierke. Cena 40 € / kabát (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 30 € / sako (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 20 € / nohavice 1 x (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 35 € / nohavice 2 x (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Cena 50 € / všetko spolu (cena zahŕňa poštovné a balné v rámci SR). Platba vopred na účet. Dobierka nie. Odoslanie do 24 h. od prijatia platby. Kontaktujte ma, prosím, len cez formulár.