inzercia, predaj, predám, bazár

Rovus Storm VAC V2

Kategória: Vysávače

Predám vysávač Rovus storm.
Rovus Storm VAC V2
Podobné inzeráty
Rovus Storm Vac
Predám Rovus Storm Vac+2 náhradné filtre, produkt bol málo používaný. Cena za vysávač+filtre je 30€
Predam ROVUS NANO UV VAC vysavac
Predam uplne novy ani raz nepouzity vysavac ROVUS NANO UV VAC. Povovidna cena bola 79,99€ predavam za 50€ Predam uplne novy nepouzity ROVUS NANO vysavac. Balenie obsahuje: Telo vysávača Základňa Hadica Štrbinový nadstavec Čistiaca kefa Dĺžka kábla: 4,5 m
Vysávač Invictus One DC 500 Rovus
Predám nový zabalený ručný vysávač Rovus. Urýchli upratovanie a vďaka bezvreckovému dizajnu sa ľahko čistí. Zachytí prach, nečistoty aj zvieracie chlpy a zabudovaný HEPA filter sa stará o čistejší vzduch. Balenie obsahuje: x nadstavec s kefou 2x HEPA filter 1x filter z nehrdzavejúcej ocele 18/10 1x nabíjacia stanica 1x štrbinový nadstavec 1x nabíjací kábel Pôvodná cena 100 eur.
Tyčový vysávač Rovus poseidon plus
Ponúkam na predaj tyčový vysávač Rovus poseidon plus, aj s extra príslušenstvom (1. Použitý), pôvodná cena pred zľavou 250€. Kúpený pred rokom.
Predám roboticky vysavac rovus vac&mop
Predám vo výbornom stave roboticky vysavac ktorý zametá, vysáva a vytiera podlahu. Je vhodný na všetky typy podláh. Vysoký 8cm sa zmestí pod väčšinu nábytku. Mapuje domov a tak efektívne dokáže vyčistiť všetky druhý podláh. Prejde cez 1,5cm vysoké lišty a na kobercoch zvýši sací výkon. Funkcia 3v1 - zametá, vysáva a mopuje zároveň. K vysávaču aj komplet príslušenstvo vid. obrázok. Rozbalený len kvôli foto. Pri rýchlom jednaní možná zľava.
Rovus Robotic Vac&Mop
Kompletné vybavení Originál balenie