inzercia, predaj, predám, bazár

Rozkladací gauč s úložným priestorom

Kategória: Kreslá a gauče

Predám rozkladací gauč s úložným priestorom, šírka 230 cm, plocha na spanie 140x200. Gauč je nový, kupovaný pred pol rokom v Jysk, nepoužívaný.
Rozkladací gauč s úložným priestorom
Podobné inzeráty
Rozkladací gauč s úložným priestorom a 2 kreslá
Gauč je v dobrom stave, niektore časti sú opoužívané a ošúchane, všetko je odfotené na fotkách. Gauč je rozkladací s veľkým množstvom úložného priestoru. Ku gauču sú aj 2 kreslá. Kreslá sú mierne vysedené a trošku ošúchané operadlá, ale inak je gauč aj kreslá vo výbornom stave. Šírka gauča je 2m 20 Šírka kresla je 85cm Gauč cena : 300€ Kreslo cena: 100€ Dokopy za gauč a 2 kreslá : 500€
Rozkladací gauč s úložným priestorom
Predám rozkladací gauč s úložným priestorom. Gauč ma 6 rokov a ma znaky pouzivania. Ulozny priestor ma poškodenú jednu otvaraciu pruzinu, ktorá sa ale dá opraviť. Sedenie ma mäkký molitan. Gauč treba vytepovat. Odvoz nevieme zabezpečiť. V prípade záujmu koberec grátis.
Gauč s úložným priestorom
Predám gauč s úložným priestorom Predám tento pekný zachovalý gauč v peknej bledohnedej vzorovej farbe, ktorý je rozkladací a s úložným priestorom. Rozmery sú 208 x 78. Gauče je v zachovalom stave so stopami použitia.
Rozkladací gauč a úložným priestorom
Rozkladací gauč s úložným priestorom. Gauč je s malým poškodeným trošku oškrabanie kože na jednej strane.Vidno na fotke. Rozmery dĺžka 244cm,šírka 88cm,šírka druhej strany 155cm.
Rozkladaci gauč s úložným priestorom
Predám minimälne používaný rozkladací gauč s úložným priestorom.. Umývateľná látka, gauč bez poškodenia. Rozmer:hĺbka sedu 73 cm Celková hĺbka 90 cm Dĺžka 197 cm Výška 71 cm Výška sedu 42 cm Šírka v rozložení 144
Moderný rozkladací gauč / sedačka s uložným priestorom
Predám velký červeno/oranžový rozkladací gauč s veľkorysým úložným priestorom, rozmery 225 cm x 105 cm. Gauč je vo veľmi dobrom stave, nepoškodený, ako nový. Pôv. cena 529 Eur. Iba vlastný odvoz z MT - Priekopa (03608)