inzercia, predaj, predám, bazár

Rozkladacia minisedačka do detskej izby

Kategória: Postele

Rozkladacia minisedačka do detskej izby v ružovej farbe s úložným priestorom a s vankúšmi.
Hľadáte praktický doplnok do detskej izby? Tak potom je tu pre Vás super minisedačka v podobe rozkladacej detskej pohovky, ktorá nie len, že perfektne doplní izbičku Vášho dieťaťa ale poslúži aj v prípade, že si Vaše dieťa pozve k sebe niekoho na prespanie
Rozkladacia minisedačka do detskej izby
Podobné inzeráty
Zasúvacia posteľ do detskej izby
Predam časť detskej izby so zasúvacou posteľou. Je možné kúpiť aj zvyšnú časť detskej izby. Výhodou sú veľké zasúvacie kolieska. Posteľ sa dá vysúvať aj po koberci s vysokým vlasom.
Rozkladacia posteľ
Posteľ vhodná do detskej izby,je rozkladacia s uloznym priestorom,bez poškodení.
Rozkladacie trojlôžko Fenix
Rozkladacia pohovka FENIX lakovaná v prevedení masív borovica je rozložiteľná na dve alebo tri lôžka. Lamelové rošty sú súčasťou. Rozkladacia pohovka FENIX lak vo vyhotovení masív borovica bude skvelým riešením aj do malého bytu či garsónky. Najlepšie ju však využijete v detskej izbe. Stohovateľná posteľ vám ušetrí priestor v izbe. Vyuzivana prilezitostne pre navstevy, ako nova.
Posteľ do detskej izby s úložným priestorom
Predám posteľ do detskej izby 90x200cm s úložným priestorom , stav postele je ako nový.
Nábytok do detskej izby
Predám nábytok do detskej izby, multifunkčná posteľ.( Skrine, tri postele aj s matracmi). Veľa úložného priestoru, polica na stenu. Dĺžka 343cm, výška 243 cm. Talianska výroba. Cena 600€ , v prípade vážneho záujmu dohoda možná. Iba osobný odber.
Postel do detskej izby
Predám posteľ do detskej izby