inzercia, predaj, predám, bazár

Rozkladacia pohovka s uloznym priestorom

Kategória: Sedacie súpravy

Predam pohovku s moznostou rozlozenia na plnohodnotne lozko a s integrovanym uloznym priestorom. Boky pohovky su polohovatelne.
Farba zelena (petrolejova).

Pohovka bola minimalne pouzivana, nikdy sa na nej nespalo - je v podstate ako nova.

Rozmery:
šírka 208cm
výška 102cm
hĺbka 98cm
dĺžka ložnej plochy 208cm
šírka ložnej plochy 134cm
výška sedu 40cm

Link pre dalsie info: cena 629 EUR
Rozkladacia pohovka s uloznym priestorom
Podobné inzeráty
Rohová pohovka so zamatovým poťahom Windsor & Co Sofas Astre
Predám krásnu rozkladaciu rohovú pohovku so zamatovým poťahom Windsor & Co Sofas Astre (pravý roh). Pohovka bola kupovaná v máji 2020, je k nej faktúra. Bola kupovaná z BONAMI ( Všetky detaily aj s rozmermi nájdete tu: Dôvod predaja je predaj bytu, v ktorom sme posledné mesiace nebývali. Noví majitelia sedačku nechceli (mali novú - vlastnú). Pohovka je veľmi zachovalá, čerstvo vytepovaná, zabalená v celofáne, rozobratá a pripravená na odvoz. Reálne bola využívaná 1rok. - Hĺbka sedadla: 72 cm - Šírka sedadla: 260 cm - Výška podrúčky: 54 cm - Výška zadnej opierky: 42 cm - Šírka podrúčky: 30 cm - Hĺbka sedu leňošky: 176 cm - Veľkosť priestoru na spanie: 137x248 cm - Roh: Pravý roh - Funkcia: Rozkladacia, S úložným priestorom Aktuálna cena na BONAMI: 1890eur
Rohová pohovka s podnožkou model Tribeca-Westwing
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka aj taburetka sú v 100% stave, bez akýchkoľvek poškodení. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. K sedačke sme zladili aj jedálenské stoličky značky Marie Claire Home (viď posledné 3 foto), ktoré sú pol metra od pohovky. Nakoľko ideme meniť pohovku za rozkladaciu, po dohode je možné odkúpiť aj nikdy nepoužité jedálenské stoličky (poťah je rovnaký ako na pohovke). Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie. Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks.
Rohová pohovka s podnožkou z Westwing, model Tribeca
Predám rohovú pohovku s podnožkou model Tribeca, zakupená na eshope Westwing v odtieni béžová. Zakúpené boli pred cca 2 rokmi, ale pohovka rozbalená a teda reálne používaná iba 1 rok (90% času len jednou osobou). Pohovka má prateľný poťah na zips. Podnožka nebola používaná vôbec a kvôli úspore miesta bola skladovaná v prázdnej izbe v našom dome. Sme domácnosť bez detí a zvierat, nefajčiari. Pohovka bola pravidelne vysávaná. Rozmery sú uvedené na fotkách priamo zo stránky Westwing. Dôvod predaja: Westwing má na stránke chybne uvedené, že táto pohovka je rozkladacia, a keďže pohovku sme rozbalili až po cca roku od kúpy, už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Po dohode (za príplatok na benzín) možno priviezť (nie vyniesť) v rámci BA, PK, SC, TT. Aktuálna cena pohovka+podnožka: 3.742,99€ Moja cena (50% zľava): 1.870€ Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.
Rozkladacia pohovka s úložným priestorom
Rozkladacia pohovka s úložným priestorom, ložná plocha 77x200cm,po rozložení 150x200cm, plus 2x vankúš... pozrite aj ostatné moje inzeráty
Pohovka rozkladacia s úložným priestorom
Pohovka rozkladacia s úložným priestorom Stav veľmi dobrý Rozmery Šírka 225cm Dĺžka 125cm
Moderná rozkladacia pohovka s úložným priestorom
Moderná rozkladacia pohovka s úložným priestorom je vyrobená z kvalitných materiálov. operadla – s polohovateľnou funkciou (nastavenie ľubovoľnej polohy – opierky zaistí komfortné opretie hornej časti chrbta a vďaka možnosti nastavenia ich sklonu si tak môžete prispôsobiť štýl sedenie podľa Vašej individuálnej potreby) Rozmery: : dĺžka 254 cm : šírka 180 cm Rozmery na spanie: : 200 x 120 cm Zrušenie prevádzky Nábytok bol vystavený na predajni nepoužívaný/neopotrebovaný, len do vypredania zásob. Pozri aj ostatné inzeráty.