inzercia, predaj, predám, bazár

Rôzne bezpečnostné detské poistky

Kategória: Nábytok pre deti

Predám rôzne bezpečnostné detské poistky proti neželanému otvoreniu skriniek či privrznutiu ručičiek, všetko nové originál balenia, magnetické zámky len rozbalené. Predávame, čo nám zvýšilo a už nepoužijeme..

magneticke zámky 8e balenie (povodna cena15.90e), vsetky ostatne poistky do skriniek, na chladničku 2eur za kus
Osobny odber BA Ruzinov
Rôzne bezpečnostné detské poistky
Podobné inzeráty
Detské bezpečnostné poistky na dvierka skríň či na šuplíky
Detské bezpečnostné poistky na dvierka skríň či na šuplíky 4 ks 2 € 10 ks 5 € P.S. V iných inzerátoch ponúkam aj - šuplík rámik Dual Bay caddy na 2 disky Sata III + 2x sloty USB.3 - ruksak zo summitu G7 v zámku Elmau - Ring Chime Pro (Gen 2) - Dual Bay SATA QuickPort - PC s windows 10 a windows 11: 40 € - Obal na Apple iPhone - Opletené káble Redukcia konektor ATX sada k mainboardu Prosím, kontaktujte ma najprv písomne (mail, sms, iMessage) Neznáme tel. čísla mám totiž zablokované.
Cestovná detská postieľka Hauck - modrá
Predám málo používanú cestovnú detskú postieľku Hauck Dream-N-Play Plus v tmavomodrej farbe. - nosnosť 15 kg, plocha na ležanie 120 x 60 cm - váha 11 kg, rozmery zloženej postieľky 75 x 20 x 20 cm - veľmi rýchle a jednoduché rozloženie a zloženie - bezpečnostné poistky proti náhodnému zloženiu - sieťované bočnice, prielez na zips - vrátane tašky na jednoduché prenášanie a matracu 1,5 cm - plne funkčná bez poškodenia Viac info: Prevzatie osobne v Bratislave alebo Pošta/Packeta (+poštovné).
Prebaľovacia komoda
Predám krásnu prebaľovacia komodu, prebalovacia časť sa vie odstrániť a používala ako normálna komoda. Na komode sú detské poistky z Ikei, keby ich tam mat nechcete/nepotrebujete viem ich dat dolu. Používali sme teraz samotku komodu už len a ked som teraz vytiahla tú hornú časť je niaka trošku žltá na kúsku hornej strany (viď. 4 obrázok) no niak to nevadi, to je len detajl☺️. K podložke na prebaľovanie mám aj látkovú návliečku.
Predam detske poistky 2ks
Detska bezpecnostna poistka brani nechcenemu otvaraniu skriniek, dveri ci chladnicky. Jedoducha montaz - staci nalepit na vratka. Cena 1e za 2ks. Kontakt mozny mailom alebo telefonicky. SMS prosim nepisat.
Detske kresielko
Detske hojdacie kresielko, dokaze vibrovat aj hrat melodie, rozne zvuky a sum, da sa nastavit aj na pevno bez hojdania. Bezpecnostne pasy na uchytenie dietata, vrchna rucka s hrackami odnimatelna. Pevna konstrukcia, vhodne aj pre vacsie deti. Vyborny stav, nepotrhane, bez flakov. K nemu darujem hraciu penovu podlozku (jeden dielik zo slona chyba, vid obrazok).
Detská stolička na jedenie - Viac farieb - polohovateľná
Predám úplne nové polohovateľné detské stoličky českej značky New Baby resp. Baby Mix. Výber z viacerých farbieb viď foto. Všetky nové originál zabalené v krabici. Všetky stoličky sú polohovateľné a prakticky skladateľné aby nezaberali priestor keď sa stolička nevyužíva. Farby na výber viď foto. Akciová cena: 60 € Lorelli ružová s mackom. Skvelá cena: 70 € NewBaby (hviezdičky, Mint) Posledné 3 foto: Baby Mix Infant s Mackom: 75 € Možnosť zaslania aj kuriérom na dobierku. Popis: Luxusná detská jedálenská stolička New Baby je veľmi pohodlná a spája bezpečí, praktické využitie a vysokú variabilitu. Poťah stoličky, ktorý je vyrobený z vysoko kvalitnej ekokože, je mäkký a príjemný na dotyk a potlačený krásnym vzorom. Bezpečnostné pásy sú vybavené chráničmi, ktoré zaisťujú komfort vášho dieťaťa. Stolička sa veľmi jednoducho skladá a nastavuje. Charakteristika: - možnosť nastavenia výšky do 7 polôh - odnímateľná, nastaviteľná dvojdielná tácka ponúka mnoho príležitostí na využitie - 5-bodové bezpečnostné pásy a odnímateľný istiaci medzinožný pás zaručuje bezpečie dieťaťa - nastaviteľné operadlo (3 úrovne) a opierka nôh (3 úrovne) umožňujú prispôsobiť stoličku potrebám dieťaťa - kolieska a protišmykové nožičky zaisťujú ľahké premiestňovanie a zároveň stabilitu - stolička je vybavená dvomi kolieskami s brzdou a dvoma gumovými nožičkami - sedadlo je vybavené mäkkým umývateľným poťahom z ekokože - konštrukcia na báze robustného rámu zaručuje stabilitu a bezpečie - v súlade s normou EN 14988: 2017 - váha cca 8,4 kg - rozmery stoličky: vxšxh: cca 123x60x37 cm