inzercia, predaj, predám, bazár

rôzne hry

Kategória: Hračky

dostihy a sázky boli používané, rybičky sú ešte stále zabalené v darčekovej fólii, inzerát je platný do zmazania
rôzne hry
Podobné inzeráty
Lego Minecraft Korálový útes - nove, nerozbalene
Priveďte obľúbenú hru Minecraft™ do skutočného sveta prostredníctvom praktickej súpravy korálového útesu (21164) zo série LEGO® Minecraft. Obsahuje nekonečne prispôsobiteľné LEGO kocky, takže tvorivá zábava pri stavaní sa nikdy neskončí.Autentické akčné hry v podmorskom dobrodružnom svete MinecraftDeti sa môžu pridať k odvážnej Alex z hry Minecraft a pod hladinou mora na korálovom útese hľadať skrytý poklad. Súprava obsahuje množstvo nápaditých prvkov z hry Minecraft vrátane ryby štvorzubca, ktorý deti prekvapí vnútri truhlice s pokladom. A ako vo všetkých vzrušujúcich príbehoch z hry Minecraft nechýba ani napínavý súboj mečov so zombie utopencom. Súprava korálového útesu (21164) z LEGO® Minecraft™ privádza podmorské dobrodružstvá z hry do skutočného života prostredníctvom nekonečne prispôsobiteľných LEGO® kociek a je praktickou odmenou pre hráčov hry Minecraft. Trvácna LEGO® Minecraft™ súprava s obľúbenou postavou z hry, Alex, potápačskou helmou, kúzelnými nohavicami a mečom, utopencom, 2 rybami štvorzubcami (jednou nafúknutou a jednou normálnou) a doplnkami. Deti sa môžu pridať k odvážnej Alex z hry Minecraft a pod hladinou mora nakorálovom útese hľadať skrytý poklad. Musia však zároveň odraziť aj nečakaný útok utopenca. Pre deti vo veku od 7 rokov. Potešte Minecraft™ hráčov stavebnicou, ktorý bola touto hrou inšpirovaná. Dokonalé prekvapenie pre deti, ktoré chcú posunúť svoje Minecraft™ hry na novú úroveň. Súprava meria vyše 7 cm na výšku, 10 cm na šírku a 10 cm do hĺbky. Je tak dostatočne malá na to, aby sa zabavili i menšie rúčky, no zároveň dosť veľká, aby vynikla ako výstavný kúsok.
Predám kartovú spoločenskú hru Secret Hitler Red
Predám novú zabalenú kartovú spoločenskú hru Secret Hitler v červenej krabici. Secret Hitler je neobvyklá kartová hra odohrávajúca sa v predvojnovom Nemecku. Hrať ju môže 5-10 hráčov, z ktorých sa stanú liberáli a fašisti a jeden z nich dostane rolu Hitlera. Role sú prísne tajné a hráči si ich medzi sebou nesmie ukazovať. Liberálna strana má síce početnú prevahu, ale fašisti majú jednu veľmi dôležitú výhodu. Na rozdiel od liberálov totiž o sebe vedia. Môžu teda najrôznejšími spôsobmi blafovať ohľadom svojej straníckej príslušnosti. Samotný priebeh hry je potom veľmi jednoduchý. Na začiatku hry sa náhodne vyberie prezident, ktorý si zvolí svojho kancelára. Kancelár musí byť odsúhlasený väčšinou hráčov pri stole a ak sa tak nestane, presúva sa úlohy prezidenta podľa hodinových ručičiek k nasledujúcemu hráčovi. Ak je ale voľba úspešná, vytiahne si prezident tri karty z balíčka zákonov, jednu z nich skryto odhodí a zvyšné dve odovzdá kancelárovi. Ten potom jednu vyberie a vyloží ju na stôl. Úloha prezidenta sa následne presunie k ďalšiemu hráčovi, ktorý opakuje rovnaký postup. Zákon môže byť buď liberálne (modrá) alebo fašistický (červená) a podľa toho, aké karty hráči vykladajú a aké odovzdávajú ostatným hráčom, sa dá postupne odhaliť ich stranícka príslušnosť. Fašisti ale často blafujú, klamú o svojich kartách a najrôznejšími spôsobmi sa snažia predstierať, že sú stopercentne liberálne. Niekedy tak môžu nastať skutočne komické situácie. Postupne sa tiež dostávajú do hry rôzne ďalšie pravidlá, ktoré umožňujú súčasnému prezidentovi nahliadnuť na prvé tri karty v balíčku zákonov, pozrieť sa na stranícku príslušnosť ľubovoľného hráčov či dokonca jedného z hráčov zastreliť a vyradiť ho tak z hry. Zastrelený hráč ale nesmie nikomu prezradiť svoju stranu. Aka hra končí? Sú dva rôzne konce: Liberáli vyhrajú, keď je vyložené päť liberálnych zákonov, alebo je zastrelený Hitler. Fašisti vyhrajú, ak je vyložené šesť fašistických zákonov, alebo je Hitler v určitej fáze hry zvolený kancelárom. Osobný odber v Pezinku, Bratislave alebo možnosť zaslať poštou na dobierku za poplatok 4€.
Predám kartovú spoločenskú hru Secret Hitler široký obal
Predám novú zabalenú kartovú spoločenskú hru Secret Hitler v originálnom farebnom obale. Secret Hitler je neobvyklá kartová hra odohrávajúca sa v predvojnovom Nemecku. Hrať ju môže 5-10 hráčov, z ktorých sa stanú liberáli a fašisti a jeden z nich dostane rolu Hitlera. Role sú prísne tajné a hráči si ich medzi sebou nesmie ukazovať. Liberálna strana má síce početnú prevahu, ale fašisti majú jednu veľmi dôležitú výhodu. Na rozdiel od liberálov totiž o sebe vedia. Môžu teda najrôznejšími spôsobmi blafovať ohľadom svojej straníckej príslušnosti. Samotný priebeh hry je potom veľmi jednoduchý. Na začiatku hry sa náhodne vyberie prezident, ktorý si zvolí svojho kancelára. Kancelár musí byť odsúhlasený väčšinou hráčov pri stole a ak sa tak nestane, presúva sa úlohy prezidenta podľa hodinových ručičiek k nasledujúcemu hráčovi. Ak je ale voľba úspešná, vytiahne si prezident tri karty z balíčka zákonov, jednu z nich skryto odhodí a zvyšné dve odovzdá kancelárovi. Ten potom jednu vyberie a vyloží ju na stôl. Úloha prezidenta sa následne presunie k ďalšiemu hráčovi, ktorý opakuje rovnaký postup. Zákon môže byť buď liberálne (modrá) alebo fašistický (červená) a podľa toho, aké karty hráči vykladajú a aké odovzdávajú ostatným hráčom, sa dá postupne odhaliť ich stranícka príslušnosť. Fašisti ale často blafujú, klamú o svojich kartách a najrôznejšími spôsobmi sa snažia predstierať, že sú stopercentne liberálne. Niekedy tak môžu nastať skutočne komické situácie. Postupne sa tiež dostávajú do hry rôzne ďalšie pravidlá, ktoré umožňujú súčasnému prezidentovi nahliadnuť na prvé tri karty v balíčku zákonov, pozrieť sa na stranícku príslušnosť ľubovoľného hráčov či dokonca jedného z hráčov zastreliť a vyradiť ho tak z hry. Zastrelený hráč ale nesmie nikomu prezradiť svoju stranu. Aka hra končí? Sú dva rôzne konce: Liberáli vyhrajú, keď je vyložené päť liberálnych zákonov, alebo je zastrelený Hitler. Fašisti vyhrajú, ak je vyložené šesť fašistických zákonov, alebo je Hitler v určitej fáze hry zvolený kancelárom. Osobný odber v Pezinku, Bratislave alebo možnosť zaslať poštou na dobierku za poplatok 4€.
Predám rôzne hry/ hračky
Predám rôzne hry/ hračky/ spoločenské hry. Autá niektoré úplne nove, prípadne málo hrane a hrané. 30€ Spoločenské hry, klavír,kocky - 25€ Garáže ( jedna z toho vyhráva, vydáva zvuky),auta -30€ Skladačky, labyrint a iné - 35€
Predám rôzne hry/ hračky
Predám rôzne hry/ hračky/ spoločenské hry. Autá niektoré úplne nove, prípadne málo hrane a hrané. 20€ Spoločenské hry, klavír,kocky - 20€ Garáže ( jedna z toho vyhráva, vydáva zvuky),auta -20€ Skladačky, labyrint a iné - 30€ PRÍPADNE DOHODA MOŽNÁ!
Spoločenské hry
Predám spoločenské stolové hry na fotke. Hry sú vo výbornom stave. Thorn Ball Clusters - 6 eur (dieliky: modrá farba 38 ks, zelená farba 51 ks, fialová farba 54 ks, žltá farba 45 ks, červená farba 46 ks, biela farba 49 ks, čierna farba 38 ks ) Medvedík Pú baví a učí - 5 eur Magic summer - 4 eurá Hop & Flop - 5 eur Guess Who ? - 6 eur (U hry chýba jeden malý dielik - viď foto, ktorý ale nemá vplyv na funkčnosť samotnej hry) Pri odbere všetkých hier 10 percent zľava z celkovej ceny.