inzercia, predaj, predám, bazár

Rozne TP-Link routre

Kategória: Wireless, WiFi

Predam tieto routre TP-Link, vsetky su funkcne ale nemaju zdroj. Najlepsie vsetko spolu
Rozne TP-Link routre
Podobné inzeráty
Wifi routre
Predám tieto 2 wifi routre. V zelenej krabici TP-LINK TL-WR841N cenaje 10 eur za kus, ďalší čierny je tiež za 10 eur. Routre sú v bezchybnom stave, len ich nepotrebujem.Osobne alebo po prevode na účet.
wifi 6 ax, routre s usb, switche, printserver, wifi usb
Predam : Foto 1.) wifi router Zyxel black nbg4615 netusb, krabica, manual, gigabit porty. Router ma 2x usb port (printserver) na pripojenie napr. tlaciarne cim vznikne sietova tlaciaren, kde mozete tlacit alebo skenovat z viacerych pocitacov v byte alebo dome na jednej tlaciarni alebo pripojenim externeho hraddisku vznikne sietovy disk a tiez tam mozete ukladat veci z viacerych pc v domácnosti, mam 2 ks, cena 40 eur za kus. Foto 2.) wifi router Zyxel white nbg418n, krabica, manual, router ma 2 anteny a silne pokrytie wifi signalom v byte ci dome, cena 20 eur. Foto 3.) mini router TP-Link, maly sikovny router do vrecka, vhodny na cestovanie, cena 15 eur. Foto 4.) switch Edimax, ma 8 portov v bielej farbe, mam 3 ks, cena 7 eur za kus alebo 15 eur za vsetky 3ks spolu Foto 5.) switch TP-Link, ma 8 portov v modrej farbe, cena 7 eur. Foto 6.) wifi usb kluce do pocitaca alebo notebooku, mam 4 ks, cena 10 eur za kus. Foto 7.) wifi usb asus, cena 10 eur. Foto 8.) spolu dve routre a jeden extender značky TP-Link - AX50, AX20 a RE580D, cena 150€ za vsetky pripadne dohodou, vsetky su komplet v krabici, pokryje to Wi-Fi 6 cely byt aj dom Foto 9.) xiaomi Wi-Fi router AloT3600, novy v krabici, cena 80 eur. Kontakt sms alebo emailom.
TP-Link Archer AC2300
Predávam router TP-Link Archer AC2300 v dobrom stave v kompletnom balení, s adaptérom, anténami (3x), návodom na použitie a krabicou. Kontaktujte ma prosím výlučne mailom, telefón je vymyslený: peter7lukac@ Tovar odosielam aj cez Packetu Popis: Wi-Fi gigabitový router TP-Link Archer C2300 zaistí dvojpásmovú bezdrôtovú sieť pre rýchle prenosy dát. 5 GHz pásmo poskytuje rýchlosť 1625 Mb/s a 2,4 GHz pásmo rýchlosť 600 Mb/s čo činí celkovú rýchlosť až 2,25 Gb/s. Výkonné spracovanie zabezpečuje 2-jadrový procesor s frekvenciou 1,8 GHz, ktorému asistuje koprocesor. Vyznačuje sa technológiou MI-MIMO pre pripojenie viacerých zariadení bez obmedzenia rýchlosti prenosu. Technológia Range Boost, zosilňovač výkonu a tri antény sa postarajú o veľký dosah signálu. Podpora servera OpenVPN a PPTP VPN a technológia VPN Acceleration zrýchľujú VPN na ultra úroveň. Podporuje VPN server a Smart Connect. Dvojpásmové pripojenie: Vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie Wi-Fi teraz môžete mať v celom dome. Pokročilá technológia NitroQAM dokáže dosiahnuť routeru TP-Link Archer C2300 Wi-Fi rýchlosť až 1625 Mb/s v pásme 5 GHz a 600 Mb/s v 2,4 GHz pásme. Hravo zvládne vaše obľúbené činnosti ako je hranie online hier, sledovanie filmov vo vysokom rozlíšení 4K online alebo zdieľanie veľkých súborov. Router je ideálny pre súčasné pripojenie streamovania v rozlíšení 4K a hrania online hier. Výkonné jadro: O chod routru TP-Link Archer C2300 sa postará procesor Broadcom so základnou frekvenciou 1,8 GHz, ktorému asistuje koprocesor pre rýchlejší routing. Skvele koordinuje všetky procesy, čo je zárukou rýchleho prenosu dát a pripojenia viacerých zariadení a aplikácií, ktoré si vyžadujú vysokú prenosovú rýchlosť. Router TP-Link Archer C2300 je vybavený operačnou pamäťou RAM o veľkosti 512 MB a flash pamäťou s kapacitou 128 MB. Technológia Mu-Mimo: Vďaka technológii Mu-Mimo môžete pripojiť viacero zariadení ku routru TP-Link Archer C2300 a zároveň sa zvyšuje priepustnosť a znižuje latenciu. Nie len vy, ale aj ostatní užívatelia siete si užijete internetové pripojenie naplno bez nežiadúcich spomalení. Každé zariadenie dokáže mať skvelé pripojenie v rovnakom čase. Router TP-Link Archer C2300 vysiela dáta do zariadení súčasne a nestrieda kanály ako bežný router. Range Boost: Sieťový router TP-Link Archer C2300 disponuje trojicou vysoko výkonných antén s výkonovým zosilňovačom, ktoré vytvárajú silné pokrytie Wi-Fi signálomv celom vašom dome. Technológia Range Boost sa vyznačuje zlepšením schopnosti detekcie vzdialenejších zariadení alebo zariadení s nižším výkonom a vďaka tomu bude mať vaša sieť ešte väčší dosah. Range Boost poskytuje špičkové pokrytie bezdrôtovým signálom, aby každé zariadenie v sieti malo rovnaký signál a rýchlosť prenosu dát bez rozdielu na vzdialenosť od routra.
Predám TP-link
Predám TP-link len osobný odber Ste unavení z pomalého a nestabilného pripojenia k internetu vo vašom dome alebo kancelárii? Viete, aké frustrujúce je, keď sa snažíte sledovať svoj obľúbený film, pracovať na dôležitom projekte alebo hrať online hry a neustále čelíte prerušeniam a zasekávaniu? Tento problém vás môže spomaľovať, znižovať vašu produktivitu a dokonca aj ovplyvniť vaše vzťahy s rodinou a priateľmi, keď sa všetci snažia zdieľať jedno slabé pripojenie. Predstavte si, ako by ste sa cítili, keby ste museli neustále čakať na načítanie stránky alebo videa, zatiaľ čo vaše deti alebo kolegovia sa snažia robiť to isté. Ako by ste sa cítili, keby ste premeškali dôležité online stretnutie alebo šancu získať nového klienta kvôli pomalému internetovému pripojeniu? Ako by ste reagovali, keby ste museli znova a znova vysvetľovať svojim blízkym alebo kolegom, prečo nemôžete urobiť to, čo potrebujete urobiť, kvôli technickým problémom? Toto všetko môže viesť k zvýšenému stresu, frustrácii a pocitu bezmocnosti. Riešenie: Našťastie existuje riešenie, ktoré vám môže pomôcť zbaviť sa týchto problémov a zlepšiť vaše pripojenie k internetu - TP-link. TP-link je špičkový sieťový produkt, ktorý vám poskytne rýchle, stabilné a spoľahlivé pripojenie k internetu vo vašom dome alebo kancelárii. S jeho pomocou budete môcť sledovať svoje obľúbené filmy a seriály bez prerušenia, pracovať na svojich projektoch bez zbytočných oneskorení a hrať online hry bez zasekávania. TP-link je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý na inštaláciu a používanie. Jeho kompaktný dizajn znamená, že ho môžete umiestniť kamkoľvek vo vašom dome alebo kancelárii, a jeho vysoký výkon zaručuje, že budete mať dostatok signálu pre všetky vaše zariadenia. Navyše, TP-link ponúka širokú škálu funkcií a nastavení, ktoré vám umožnia prispôsobiť svoje pripojenie podľa svojich potrieb a požiadaviek. Nenechajte sa viac trápiť pomalým a nestabilným internetovým pripojením. Zvoľte TP-link a zažite rýchle, stabilné a spoľahlivé pripojenie, ktoré vám umožní užívať si svoje obľúbené aktivity bez obmedzení. Zadovášte si TP-link ešte dnes a zmeňte svoj život k lepšiemu!
Predam rozne wifi routre
Predam rozne wifi routre, switche niektore nepouzivane, niektore zalozne, ako nove v 100% stave. Ceny dohodou.
Predam routre Dlink 2ks
Predam routre D-link 2 ks cena za 2ks 15€