inzercia, predaj, predám, bazár

Rôznorodé knižky

Kategória: Ostatné

Ponúkam dohodou rôzne odborné knihy: psycho - sociálno... Mám toho omnoho viac, píšte mi mail, pošlem vám zoznam.


Krabica: 3

1. Základy supervízie a supervízia v praktickej výučbe v sociálnej práci.
2. Jak přijít ke štěstí, jak získat peníze...
3. Application Form nad the First Information on the Competition for the National Quality Award of the Slovak Republic 2011. Journey towards excellence.
4. Youth activation. Myšlienky a návrhy týkajúce sa aktivácie a emancipácie mladých ľudí v Európe.
5. Efektívna výučba sociálnoprávnej ochrany na prahu 21. storočia.
6. Kvalita života. Teoretická a metodologická východiská.
7. Aplikovaná etika v sociální práci.
8. Die wirtschafliche entwicklung europaischer regionen in der ausbildungs – und arbeitsmarktpolitik – ubergange und strategien III. Zborník.
9. Die wirtschafliche entwicklung europaischer regionen in der ausbildungs – und arbeitsmarktpolitik – ubergange und strategien II. Zborník.
10. Manželstvo a rodičovstvo z aspektu sociálnej práce.
11. Identita slovenskej sociálnej práce.
12. Legislatívnej a inštitucionálne aspekty pomoci osobám so zdravotným znevýhodnením.
13. Sociální patologie rodiny.
14. Seniori v spektre súčasného sveta.
15. Pečovatelská služba a individuální plánovaní. Praktický pruvodce.
16. Chudoba, prostitúcia, drogy a samovraždy – príčinné súvislosti.
17. Komparácia sociálnych služieb v ČR, v SR a v Talianskej republike.
18. Vzdělávání v sociální práce. Zborník.
19. Realita a vízia sociálnej práce. Zborník.
20. Od teorie k praxi od praxe k teorii. Zborník sociálnej práce.

22. Jak se vyrábí sociologická znalost.
23. Ako spracovať výskum. Manuál pre študentov psychológie.
24. Integrovaný přístup v sociálně vědním výzkumu.
25. Realita a vízia sociálnej práce. Zborník.
26. Spolupráce v sociální práci. Zborník.
27. Úspěšný návrh výzkumu.
28. Praktický manuál sociálneho pracovníka v azylových zariadeniach na Slovensku.
29. Implementační příručka k systému Olina. Pokyny k použití systému Olina – online nástroje pro řízení kvality v organizacích zájmového a neformálního vzdelávání.
30. Služby zamestnanosti a vybrané aspekty sociálnej práce s nezamestnanými.
31. Úvod do kulturní a sociální antropologie.
32. Lidé periferie.
33. Dni sociálnej práce. Zborník sociálnej práce.
34. Dni sociálnej práce. Zborník sociálnej práce.
35. Mládež a spoločnosť.
36. Sborník II. studentská konference na téma sociální práce v zařízeních výkonu trestu.


Rôznorodé knižky
Podobné inzeráty
Molitanový matrac, Knihy Thorsten Hanever, rôzne
Predám nový vrchný molitanový matrac 200x90x5cm cena 20€, raz použitý čajník s píšťalkou 1,8l luxusný nerezový čajník s bodkami úžitkový objem 1,5l cena 15€,tri knižky Thorsten Hanever raz prečítané ako nové v super stave vhodné aj ako darček, cena je uvedená spolu za všetky tri 15€,druhá fotka štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 4€,muži sú z Marsu predaná, tri nové Lidl knižky v top stave,jedna zabalená vo fólii vhodné aj ako darček, cena za všetky spolu 15€, jedna 5€,pri odbere všetkých naraz darček minútka časovač do kuchyne,nová kniha Zamlčované tajomstvá Vatikánu cena 5€, dve k Naj svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne, cena za jednu 4€,osobný odber v DK.
Predám "knižky"
Predám tieto "knižky" (testovania 9/5/stredoškolské ,slovniky) Knižky sú vhodné pre piatakov až deviatakov a stredoškolákov 1,5€ kus Viac info mail alebo tel číslo
Mix kníh
Ponúkam na predaj nepoškodené knižky, väčšina nebola ani raz čítaná: 1. Oscar Wilde - Dorian Grey (ENG) - PREDANÉ 2. Charles Dickens - Great expectations (ENG) - PREDANÉ 3. Veronica Roth - Experiment (SK) - 2ks 4. Anton Lauček - Opušťák (SK) 5. Anton Lauček - Keď lastovičky nemôžu lietať (SK) 6. Harriet Griffey - Chci žít bez stresu (CZ) - PREDANÉ 7. Elizabeth Gilbert - Jedz, modli sa a miluj (SK) - PREDANÉ 8. Meghan O'Rourke - The long goodbye - a memoir (ENG) 9. Igor Bukovský - Miniencyklopédia prírodnej liečby (SK) 10. Paulo Coelho - Like the flowing river (ENG) - mierne použitá Knižky nemajú vopred určenú cenu, navrhnite. Cieľom je, aby ešte niekomu poslúžili a nesadal na ne prach na poličke. Poštovné dohodou, prípadne osobný odber v Žiline. V prípade vzájomnej dohody možná aj výmena knižky za knižku.
Invalidný vozík, knižky, plienky,
Predám skladací invalidný vozík Meyra má pár poškodení no ako prvá pomoc kým schváli poisťovňa ešte poslúži cena 20€, dve knižky Najlepšie svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne,cena za jednu 4€, štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 4€,plienky fialové 15€,plienky modré 20€,Moli čare čistiaca pena 400ml dve nové Jena načatá 12€,osobný odber v DK.
Mikina,knižky,plienky, regál
Predám nová mikina veľkosť M 10€,regál na hračky cena 15€, dve knižky Najlepšie svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne,cena za jednu 4€, štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 3€,muži sú z marsu predaná, plienky fialové 15€,plienky modré 20€,Moli čare čistiaca pena 400ml dve nové jedna načatá 12€,osobný odber v DK.
Knižky 3 ks 4,50€
Predám 3 veľmi pekne zachovale knižky. Prvá má trošku zožltnuté strany, ostatné sú úplne v super stave. Knižky majú na prednej strane na boku pod prebalom a na každej stej strane podpis meno aj priezvisko aj s adresou. 2 sú romány a 1 psychotriller.