inzercia, predaj, predám, bazár

ROZNY NABYTOK

Kategória: Starožitnosti

Predam nabytok na vid.obrazkoch,vhodny na okamzite umiestnenie do interieru.Po obhliadke a dohode odvoz .aj na tele.cisle
ROZNY NABYTOK
Podobné inzeráty
Predám rôzny starý kovový, železný nábytok
Predám rôzny starý kovový, železný nábytok z predošlej éry. Mám k dispozícií jeden jedálenský stôl, 2 veľmi staré nočné stolíky, jedna skleneno - kovová polička a jeden kus stojanu na kvety alebo malý stolík. Ceny sú nasledujúce: Jedálenský stôl 90 eur/kus, nočny stolik 30 eur/kus skleneno-kovová polička 20 eur/kus a stojan na kvety 20 eur/kus. V prípade odberu všetkého naraz dohoda na cene. Sú to všetko veci, ktoré je už ťažko zohnať a ktoré najmä holandsky, anglicky a belgicky obchodnícy vo veľkom vykupujú prerábajú a doma predavaju za astronomické sumy.
Rôzny retro nábytok, retro lampy, doplnky...
Vypratávam sklad a výhodne predám rôzny retro nábytok: halabala gramofóny, jiroutek stolík, kresielka, stolík halabala pavúk, retro svietidlá NDR 70-roky... Prosím len vážni záujemci, písať najprv správu a skontaktujeme sa. Ceny dohodou.
ROZNY NABYTOK
PREDAM ROZNY NABYTOK NA VID..
retro nabytok
predam rozny retro nabytok.cena dohodou.
ROZNY NABYTOK
Predam nabytok na vid.obrazkoch,vhodny na okamzite umiestnenie do interieru.Po obhliadke a dohode odvoz zabezpecim.
Nábytok do spálne
Predám starý drevený nábytok do spálne kupovaný cca okolo roku 1950. Nábytok pozostáva zo: - Zrkadla + malé stolíky (vrch stolíkov pokrytý kameňom) - Veľká skriňa na oblečenie so zrkadlom - Jeden nočný stolík - Manželská posteľ (nie je na fotkách) Všetky kusy nábytku patria do rovnakej "sady" (kupované spolu). Nábytok nepredávam na kusy, iba ako celok. Najlepšie vidieť. Osobný odber Stará Ľubovňa a okolie. Po kliknutí na moje meno uvidíte všetky moje inzeráty.