inzercia, predaj, predám, bazár

Rozostavaná novostavba s Tepelným čerpadlom a Fotovoltikou

Kategória: Domy

EFEKT reality Vám ponúka už rozostavanú novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s Tepelným čerpadlom a Fotovoltaikou (s 3kW BATÉRIAMI ) nachádzajúceho sa v novovytvorenej lokalite ,, Za dvorom “ v blízkosti krajského mesta Prešov obec Župčany a je výbornou alternatívou z hľadiska dostupnosti aj pre klientov z vzdialenejších lokalít ako napr. Košíc, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domček.
Cesta z Košíc do Župčan po novom dialničnom obchvate trvá 30 minút.
Ďalšou nesmiernou výhodou lokality je napojenie domu na všetky inžinierske siete: elektrina, obecná kanalizácia a vodovod.
K pozemkom bude viesť asfaltová príjazdová cesta ohraničená obrubníkmi a taktiež verejným osvetlením. V obci je kompletná občianska vybavenosť ako škôlka, škola, potraviny, park, pizzeria a pod.

Túto rozostavanú stavbu domu je možné ihňeď zapísať do katastra a schváliť kúpu nehnuteľnosťi v banke formou úveru .
Jedná sa o 4-Izbovú novostavbu rodinného domu o rozlohe 100 m2 postaveného na pozemku o rozlohe 525 m2.
Dispozícia domu: zádverie, obývacia izba spojená s kuchyňou a špajzou, 2 x izba, spálňa, technická miestnosť + WC, kúpelňa + WC a terasa.
Dom je postavený z kalibrovanej pálenej tehly, plastové okná od firmy RI okná CZ, vchodové dvere, rozvody – voda, kanál, elektrina, kotol na uhrev vody, 2 x WC podomietkový systém GEBERIT, interiérové striekané sadrové stierky, hygienická biela maľovka, podlahové vodovodné kúrenie, betónový poter, vypínače na svetlenie a zásuvky na spotrebiče strednej triedy, zateplenie polystyrénom + silikónová fasáda – podľa vlastného výberu, strecha od firmy Mediteran, predpríprava na krb a bonus Tepelné čerpadlo s Fotovoltaikou a 3 kW Batériami (na na uloženie vyrobenej Elektrickej energie) na ohrev vody a podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje veľkú úsporu energetických nákladov a dom bude spĺňať ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT A0 .

Samozrejmosťou je súčinnosť a vybavenie kolaudácie domu.
Naša stavebná firma má viac ako 30 ročné skúsenosti v danom obore a máme všetký odborné – technické znalosti .
Termín ukončenia výstavby je približne 6 – 7 mesiacov od podpísania zmluvy o dielo a zaplatenia zálohy – v závislosti od počasia.
Predajná cena domu je fixná a garantujeme ju po celú dobu ukončenia výstavby, nebude sa meniť ani pri zvýšení cien stavebných materiálov.
V dome nebude dokončených 5-tich vecí a to:
– Interiérové dvere a zárubne
– plávajúca podlaha
– dlažba a obklady
– sanita a kuchynská linka.
V prípade záujmu si viete vybrať materiály na dokončenie u naších obchodných partnerov
za veľkoobchodné zľavy. Na práce s dokončením týchto 5-tich vecí, môžeme poskytnúť naších pracovníkov.
Zabezpečíme Vám financovanie nehnuteľnosti cez hypotekárny úver na postupné financovanie priamo naším certifikovaným finančným špecialistom.

VIDEO: VIRTUÁLNA PREHLIADKA:
Rozostavaná novostavba  s Tepelným čerpadlom a Fotovoltikou
Podobné inzeráty
Krásna novostavba 4i RD s tepelným čerpadlom
Krásna novostavba 4i RD s tepelným čerpadlom Popis: EXKLUZÍVNE iba u nás na predaj krásny, nízkoenergetický 4-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite, len pár minút jazdy autom od krajského mesta Trnava. Praktická novostavba rodinného domu typu bungalov bude postavená na pozemku o výmere 550 m². Podlahová plocha domu je 115,19 m² + čiastočne prestrešená terasa o výmere 22,28 m². Projekt domu je rozdelený na dennú a nočnú časť s dostatkom úložného priestoru. 1x spálňa s walk-in šatníkom; 2x detská izba; 2x kúpeľňa; technická miestnosť s tepelným čerpadlom, umývadlom a miestom pre práčku a sušičku; kuchyňa s komorou; jedálenský kút; obývačka s krbom a výstupom na terasu; terasa s prestrešením. » DISPOZÍCIA: • Prestrešený vchod do domu - 4,78 m² • Zádverie s priestorom na šatníkovú skriňu - 5,04 m² • Technická miestnosť - 4,13 m² • Priestranná chodba s miestom na šatníkovú skriňu - 11,20 m² • Kúpeľňa s umývadlom, sprchovacím kútom, wc a bidetom - 4,48 m² • Kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom a druhou toaletou - 7,19 m² • Veľkorysá spálňa - 12,45 m² so šatníkom - 3,68 m² • Izba - 14,85 m² • Izba - 11,61 m² • Veľká kuchyňa s oknom - 10,41 m² + špajza - 1,22 m² • Obývacia izba s krbom, východom na terasu a jedálňou - 24,15 m² • Čiastočne prestrešená terasa - 22,28 m² Dom bude dokončený do štádia holodom s terasou a parkovaním pre 3 autá, tepelným čerpadlom aj prípravou na solárne / fotovoltaické panely. Výhodou je aj príprava na exteriérové žalúzie, videovrátnika, alarm aj kamerový systém. Nová cesta, chodníky a inžinierske siete už sú vo finálnej fáze realizácie. Výstavba domu môže začať a Vy môžete bývať už o rok v čisto novom, krásnom dome podľa Vašich predstáv. » LOKALITA: Rodinný dom sa stavia v tichej ulici len pár minút jazdy autom od Trnavy, v obci Biely Kostol. V pešej dostupnosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Nájdete tu potraviny, materskú aj základnú školu, lekáreň, pizzeriu, kaviareň, záhradkárstvo, pneuservis, ai. Táto lokalita poskytuje široké možnosti na voľnočasové aktivity. V blízkosti nájdete rôzne športoviská, rybník, kúpalisko, golfové ihrisko, cyklotrasy. Na turistiku môžete využiť Malé Karpaty, ktoré sú vzdialené len 15 min. jazdy autom. » CENA a SLUŽBY: Cena 349 000 € je vrátane kompletného realitného a právneho servisu, vypracovania zmluvnej dokumentácie, prevodu vlastníckych práv, protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti a prepisu energií. Nehnuteľnosť Vám bude odovzdaná spolu s kompletnou projektovou dokumentáciou, revíznymi správami a energetickým certifikátom triedy A0. V prípade potreby Vám zabezpečíme aj financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru. Srdečne Vás pozývam na obhliadku, ktorá je možná 7 dní v týždni. ______________________ Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať. Veronika Dedáčková ☏ ✉ v.dedackova@ Počet
4-izb. HOLODOM, 500m2, Cestice, iba 15min od OPTIMA
Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení peknú tehlovú novostavbu moderného bungalovu nová tichá časť obce Cestice mimo hlavného cestného ťahu. IBA 15minút od OPTIMA Košice S TEPELNÝM ČERPADLOM + FOTOVOLTAIKA Výmera pozemku : 500m2 Miery pozemku : 20m šírka x 25m dĺžka Zastavaná plocha : 185m2 Úžitková plocha : 101m2 Teraska: 20m2 Stavebným materiálom je klasická tehla Leier, obvodové múry 30cm. Celoplášťové zateplenie polystyrén 20cm, styrodur na sokli. Strecha drevené trámová, strešná škridla betónová Terran vo farbe antracit. Okenné a dverové výplne izolačné 3-sklo slovenskej firmy Rakystav. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Komínový systém na krb Túma, vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom umiestneným v technickej miestnosti so zásobníkom TÚV. Na strešnom plášti budú umiestnené fotovoltaické panely, mesačné náklady na prevádzku domu budú do 50,-Eur. IS: vlastná studňa (vodovod je natiahnutý 50m od pozemku a čaká sa na dostavbu ďaľších domčekov), žumpa, optika Súčasťou predaja je aj oplotenie z troch strán pozinkovaným oplastovaným pletivom. Jeho výstavba je realizovaná v najvyššej kvalite, Pekná tehlová novostavba moderného bungalovu s tepelným čerpadlom, fotovoltaikou, A0. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Štádium predaja je Holodom, k finálnemu ukončeniu bude potrebné osadiť dvere a zárubne, zriaďovacie predmety v kúpelní a wc, sanitu, obklady, dlažby a podlahy. V prípade záujmu možnosť ukončenia aj Na kľúč za doplatok 20.000, v prípade nezáujmu o fotovoltaiku je možná dohoda na cene po jej odpočítaní. Ukončenie stavby – HOLODOM: Marec 2023 Bungalov je v novej časti obce Cestice, s dojazdom do Košíc do 12min. Celý dom je slnečný v tichej a novej lokalite, s dokonalým panoramatickým výhľadom, ide tak o kľudnú ulicu, vhodnú aj pre rodinu s deťmi, poprípade ľudí, ktorí hľadajú kľudné a nikým nerušené bývanie. Cestice sú je mladá rozvíjajúca sa obec a bez neprispôsobivých občanov. Cena : 255.000,-EUR HOLODOM s tepelným čerpadlom, zásobníkom TÚV, (fotovoltaika + 10.000,-€) Cena: 285.000,- EUR Na kľúč bez kuchynskej linky V cene Holodomu je aj vybetónová teraska. Informácie Vám poskytne: Mgr. Libor Soták, .
4-izb. HOLODOM, 500m2, Cestice, iba 15min od OPTIMA
Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení peknú tehlovú novostavbu moderného bungalovu nová tichá časť obce Cestice mimo hlavného cestného ťahu. IBA 15minút od OPTIMA Košice S TEPELNÝM ČERPADLOM + FOTOVOLTAIKA Výmera pozemku : 500m2 Miery pozemku : 20m šírka x 25m dĺžka Zastavaná plocha : 185m2 Úžitková plocha : 101m2 Teraska: 20m2 Stavebným materiálom je klasická tehla Leier, obvodové múry 30cm. Celoplášťové zateplenie polystyrén 20cm, styrodur na sokli. Strecha drevené trámová, strešná škridla betónová Terran vo farbe antracit. Okenné a dverové výplne izolačné 3-sklo slovenskej firmy Rakystav. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Komínový systém na krb Túma, vykurovanie podlahové teplovodné tepelným čerpadlom umiestneným v technickej miestnosti so zásobníkom TÚV. Na strešnom plášti budú umiestnené fotovoltaické panely, mesačné náklady na prevádzku domu budú do 50,-Eur. IS: vlastná studňa (vodovod je natiahnutý 50m od pozemku a čaká sa na dostavbu ďaľších domčekov), žumpa, optika Súčasťou predaja je aj oplotenie z troch strán pozinkovaným oplastovaným pletivom. Jeho výstavba je realizovaná v najvyššej kvalite, Pekná tehlová novostavba moderného bungalovu s tepelným čerpadlom, fotovoltaikou, A0. Interiérové omietky sadrové, vonkajšia silikónová. Štádium predaja je Holodom, k finálnemu ukončeniu bude potrebné osadiť dvere a zárubne, zriaďovacie predmety v kúpelní a wc, sanitu, obklady, dlažby a podlahy. V prípade záujmu možnosť ukončenia aj Na kľúč za doplatok 20.000, v prípade nezáujmu o fotovoltaiku je možná dohoda na cene po jej odpočítaní. Ukončenie stavby – HOLODOM: Marec 2023 Bungalov je v novej časti obce Cestice, s dojazdom do Košíc do 12min. Celý dom je slnečný v tichej a novej lokalite, s dokonalým panoramatickým výhľadom, ide tak o kľudnú ulicu, vhodnú aj pre rodinu s deťmi, poprípade ľudí, ktorí hľadajú kľudné a nikým nerušené bývanie. Cestice sú je mladá rozvíjajúca sa obec a bez neprispôsobivých občanov. Cena : 245.000,-EUR HOLODOM s tepelným čerpadlom, zásobníkom TÚV, (fotovoltaika + 10.000,-€) Cena: 285.000,- EUR Na kľúč bez kuchynskej linky V cene Holodomu je aj vybetónová teraska. Informácie Vám poskytne: Mgr. Libor Soták, .
predám RD s tepelným čerpadlom a fotovoltikou v Župčanoch
predám rodinný dom v Župčanoch, úžitková plocha 100m2, pozemok 525m2, materiál tehla Wienerberger, krytina Terran, teplovodné podlahové vykurovanie, tepelné čerpadlo, ktoré je napajané fotovoltíkou 3kW a batériou LiFe 5kW. dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. máme viac pozemkov na výstavbu.
Nadštandardná novostavba s garážou-pri RED OAK golf Lužianky
Na predaj moderný 4 izbový dom s prekrytou terasou, s garážou, s tepelným čerpadlom Dom postavený v malej slepej uličke, rovnakej architektúry, rovnakých materiálov. Domy vytvoria novú veľmi peknú vzdušnú ulicu s predzáhradkami. Takto vystavané, dizajnom jednotná ulica sú u nás zatiaľ výnimkou. rovinatý pozemok 900 m2, celková zastavaná plocha domu: 216m2 Novostavba typu bungalov, bude dokončená v štádiu štandard: dokončené exteriérové chodníky, vonkajšia terasa, oplotenie z 3 strán, predná strana oplotenie so vstupnou bránou na pozemok a do domu, úprava terénu interiér: dlažba v kúpeľni, vo WC, a garáži, ostatné priestory: plávajúca podlaha v kúpeľni a vo WC sanita, dvere s obložkami Dom s modernou technológiou na vykurovanie domu - tepelným čerpadlom, kde predpokladané mesačné náklady na vykurovanie domu sú 120 EUR mesačne. Dispozícia domu: 4 izbový dom s garážou, technickou miestnosťou, s komorou s prekrytou terasou: zádverie: 16,24m2 chodba: 6,67m2 obývacia izba : 49,49 m2 komora:5,40m2 garáž: 22,35m2 detská izba: 12,27m2 detská izba: 14,05m2 spálňa: 14,50m2 kúpeľňa: 7,80m2 wc:1,83m2 techn. miestnosť:2m2 terasa: 26,05m2 Základné technické parametre: Obvodové múry domu sú postavené z tehly Porotherm, vnútorné priečky sú tehla. Zateplenie 20cm polystyrén. Základová doska je zaizolovaná hydroizoláciou Sikkaton, po obvode ju izoluje IPA. Strecha je z betónovej krytiny Terran, izolovaná izoláciou Rockwool. Domy majú fasádu z omietky v kombinácii s obkladom. Interiér má vnútorné sadrové omietky s bielym náterom. Stropy sú zo sadrokartónu. Okná sú plastové, 6 komorové s izolačným troj-sklom s predprípravou na vonkajšie elektrické žalúzie. Vstupné dvere sú plastové. V dome bude nainštalované podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom. V obývačke je predpríprava pre krb s komínovým systémom Leier. V kuchyni je prípojka pre pripojenie indukčnej varnej dosky. RD má predprípravu na inštaláciu alarmu a klimatizácie. Podkrovie - možnosť využiť cca 50m² podkrovného priestoru ako odkladací priestor. Interiér domu: WC a kúpeľňa s obkladmi a základnou sanitou, interiérové dvere, podlaha, steny so stierkou a vymaľované. Pozemok je z troch strán oplotený betónovými panelmi. K domu vedie chodník zo zámkovej dlažby, ktorý pokračuje okolo celého domu. Plocha pre parkovanie pred domom je tiež zo zámkovej dlažby. Na terase za domom je mrazuvzdorná dlažba. Brána ktorá ohraničuje vstup na pozemok je na úrovni domu s predprípravou na elektrické otváranie. Kompletne vybudovaná infraštruktúra – asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie, kanalizácia, ku každému domu je prípojka na optické pripojenie internetu, prípojky, vody, elektriny a plynu. Každý dom má bleskozvod. CENA domu zahŕňa dokončený interiér domu, dokončený exteriér domu vrátane chodníkov, vonkajšej brány, oplotenia pozemku, osadenia brány, teré
Na predaj murovaná rozostavaná stavba 4-izb rodinného …
rodinný dom, Imeľ, Imeľ, Komárno - Na predaj murovaná rozostavaná stavba 4-izb. rodinného domu z pálenej tehly s garážou na pozemku 590 m2 v obci Imeľ. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 120 Plocha obytnej časti m2: 67 Výmera pozemku m2: 590 Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:169591 nájdete 14 fotografií vizualizácii, 8 fotografii vzorového domu a 25 fotografíi tejto nehnuteľnosti vrátane jej pôdorysu.. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj murovaná rozostavanú stavbu 4-izb. rodinného domu z pálenej tehly s garážou na pozemku 590 m2 v obci Imeľ. Rozostavaná stavba bola postavená v r. 2022 z pálenej tehly Porotherm 25 a je zateplená polystyrénom hrúbky 15 cm. Na prízemí sa podľa projektu nachádzajú: zádverie, chodba, kuchyňa spojená s obývačkou komora, 2x detská izba, spálňa, kúpeľňa, 2x WC, technická miestnosť., garáž. Stavba rozostavanej budovy sa aktuálne nachádza v nasledovnom technickom stave: jednopodlažná, železobetónový základ, betónová základová doska, obvodové múry tehlové, bez osadených výplní stavebných otvorov - dverí, okná a vchodové dvere do domu sú osadené, vnútorné omietky, vonkajšie zateplenie polystyrénom,, rozvody elektroinštalácie, rozvody podlahového kúrenia, rozvody vody a kanalizácie, rozvody káblov na: klimatizáciu, el. žalúzie, elektronické zabezpečovacie zariadenie, internet v každej izbe, videovrátnik. zastrešenie budovy je plochou železobetónovou strechou. Stavba rozostavanej budovy bola jej vlastníkom až do aktuálneho štádia , v ktorom sa aktuálne nachádza realizovaná bez výnimky pri dodržaní podmienok určených v Stavebnom povolení, v projektovej dokumentácii, ako aj pri dodržaní všeobecne záväzných právnych predpisov a platných technických noriem. Vykurovanie je podlahové s elektrokotlom a tepelným čerpadlom. Túto rozostavanú stavbu si môže jej nový majiteľ upraviť a dokončiť podľa svojich predstáv. Je možnosť vybrať si z 15 kombinácii v štandarte (podlahy, dvere, dlažby). Zastavaná plocha m2: 149 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Rok poslednej rekonštrukcie: 2022 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Rovná Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing.Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón: