inzercia, predaj, predám, bazár

rozplet ku mixpultu

Kategória: Zvuková technika

Ponukam na predaj rozplet s multipinom ILME 108, osadeny konektormi neutrik odsadenymi
4x jack 6.3
8x xlr samica
20x xlr samec

mam k nemu aj druhu stranu kde je zvysok (cca 2M 24 paroveho kablu.

predam len spolu, za 100eur (cena xlr konektorov...)
rozplet ku mixpultu
Podobné inzeráty
rozplet ku mixpultu
Ponukam na predaj rozplet s multipinom ILME 108, osadeny konektormi neutrik odsadenymi 4x jack 6.3 8x xlr samica 20x xlr samec mam k nemu aj druhu stranu kde je zvysok (cca 2M 24 paroveho kablu. predam len spolu, za 110eur (cena xlr konektorov...)
Mixpult Spirit XL7 + CASE + príslušenstvo
Predám poctivý analógový mixpult Spirit XL7. K mixpultu pridám case v hodnote 300€. Ďalej mixpultu pridám externú efektovú jednotku a externý EQ. Cena 299€. Cena za VŠETKO. Rušenie skúšobne.
Midas MR12 Digitálny mixpult
MIDAS M32 úplne predefinoval všetko čo je možné z digitálneho mixpultu - a výsledky sa tešia tisícom používateľov. Teraz je táto technológia zabudovaná do malého, ale výkonného mixpultu pre montáž do racku MR12, ktorý navždy zmení spôsob záznamu a prehrávanie živej hudby. Za posledných pár rokov zaznamenal svet nahrávania a zvukového výkonu zásadný posun v paradigme, ktorý si vyžaduje, aby hudobníci aj výkonní umelci využívali výhody nových technológií, ktoré ponúkajú flexibilitu a jednoduché použitie. MR12 je 12-vstupový prenosný mixér v robustnom prevedení stolného boxu pre použitie s tabletmi iPad a Android. Je ideálne vhodný pre živé aj štúdiové aplikácie vďaka 4 oceneným mikrofónovým predzosilňovačom Midas PRO, integrovanému modulu Wifi pre bezdrôtové ovládanie, MIDI I / O - a konektoru USB na ukladanie súborov alebo nahrávanie a prehrávanie nekomprimovaných stereofónnych súborov WAV . Bezplatné aplikácie pre iOS, Android a PC vám umožňujú pohybovať sa po dejisku alebo monitorovacej miestnosti a manipulovať so všetkými parametrami vášho mixu. Účinkujúci majú slobodu dial-in pre zdieľaný mix monitorov. Kombinácia pokrokového inžinierstva a dôkladného dizajnu poskytuje výkon na profesionálnej úrovni a pôsobivú cenovú dostupnosť - MR12.
Mixpult DNA MC08X
stav ako novy dovod predaja - nevyuzity cena nového 120e DNA MC08X je 8-kanálový analógový audio mixpult so vstavaným audio rozhraním od DNA. Konzola je vybavená 8 linkovými vstupmi (4 mono a 2 stereo), 2 symetrickými XLR výstupmi s prvotriednymi predzosilňovačmi, USB výstupom, +48V fantómovým napájaním (samostatné pre každý kanál!) a rozsiahlym efektovým procesorom (DSP). Okrem toho boli kanály 7 a 8 rozšírené o cinch zásuvky, vďaka ktorým môžeme ku konzole pripojiť ďalšie periférne zariadenia. Operátor môže ovládať pásmo vysokých a nízkych frekvencií, úroveň zosilnenia signálu (GAIN) a množstvo prekrývania jedného zo 16 vstavaných efektov na danom kanáli. Vedľa každého kanála je LED dióda PEAK boost. Keď sa rozsvieti, môžeme rýchlo reagovať na príliš vysokú vstupnú úroveň a znížiť GAIN. Veľkou výhodou mixpultu je vstavaný USB port, vďaka ktorému je možné signál zo stereo výstupu posielať do počítača. DNA MC08X je ľahko použiteľné zariadenie a jeho pevné kovové puzdro a nízka hmotnosť ho predurčujú na malé živé vystúpenia, prácu v domácom štúdiu alebo skúšobni a všade tam, kde je potrebné pripojiť malý počet periférnych zariadení. DNA je značka pódiového vybavenia, ktorá spája vysokú kvalitu za najnižšiu cenu z hudobného obchodu Music Express! Technické špecifikácie: Frekvenčná odozva: +0,5dB/-0,5dB (20Hz až 20kHz) THD + N: 0,01 % @ + 8 dBu (20 Hz až 20 kHz) THD+N: 0,003 %@+18dBu (1kHz) Ekvivalentná hlučnosť: -128dBu Presluchy (1kHz)*2: -88dB Vstupné kanály: 4 mono (MIC/LINE), 2 stereo, 2 RCA Výstupné kanály: 2 stereo XLR, 1 slúchadlový (jack) PAD: 26 dB HPF: 80 Hz, 12 dB/okt Eq High: Zosilnenie +15dB/-15dB; frekvencia 10 kHz Eq Low: Zosilnenie +15dB/-15dB; frekvencia 100Hz Peak LED: monitoruje úroveň vstupného signálu Gombík LEVEL: Úroveň [PEAK(+11),+6,+3,0,-3,-10,-20dB] Napájací adaptér: MU 18 (DC 12V/1,5A) Príkon: 18W Fantómové napájanie: +48V Vnútorný efekt: 16 druhov digitálnych efektov Kompatibilita: Windows (PC) Rozmery zariadenia: 24,5 x 21 x 6 cm Rozmery krabice: 38 x 26 x 8 cm Čistá hmotnosť: 1,5 kg Hrubá hmotnosť: 2 kg
DOPYT Pioneer DDJ-400
Mal by som zaujem o kupu mixpultu/konzoly Pioneer DDJ 400 za rozumnu cenu. Nemusi byt nova a v zaruke ale idealne plne funkcna. Osobne alebo uhradim dopravne naklady. Vdaka za kazdu ponuku.
dj lampa do mix
Predám úplne novú ešte zabalenú lampičku do mixpultu.