inzercia, predaj, predám, bazár

Rozprávková chalupa v Petrovciach

Kategória: Domy

Adriana Ondová z Reality Zemplín, ponúka na predaj rozprávkovú, zrekonštruovanú chalupu vhodnú aj na celoročné bývanie v nádhernom lesnom prostredí v dedinke Petrovce pri Sobranciach.



Lokalita:

Obec sa nachádza iba 13 minút cesty autom od Sobraniec, 28 minút cesty od Michaloviec, hodinu a pol od Košíc. Petrovce majú potraviny s pohostinstvom a detské ihrisko.

Táto nedotknutá príroda je výbornou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú dokonalo zrelaxovať, vypnúť, byť v absolútnom tichu a skoro na samote s knihou alebo pohárom vína. Erb obce vystihuje, že sa tu výborne darí čerešniam a oblasť je známa ako najvýchodnejší sad jedlých gaštanov.

Raritou obce sú dva vodovody, okolité lesy a lúky ponúkajú výborné možnosti rekreácie.



Exteriér:


Na pozemku sa nachádza hlavný rodinný dom typu rovná chyžka, samostatný hosťovský domček, dvor a kryté parkovacie miesto pre jedno auto.


Rovná chyžka:

Hlavným vstupom sa ocitneme vo vstupnej predsieni. Po ľavej strane sa nachádza veľkorysá kuchyňa, ktorá je vybavená linkou, sporákom a miestom pre jedálenskú časť. Hneď oproti vstupu je kúpeľňa s klasickou vaňou, umývadlom, toaletou, elektrickým bojlerom, miestom pre práčku a toaletou.

Po pravej strane pokračujeme do príjemnej obývacej časti s murovaným krbom, ktorý dotvára príjemnú atmosféru pri dlhých zimných večeroch.

Posledná izba je spálňa s miestom pre manželskú posteľ a skrine.

Veľkým benefitom je takmer kompletná rekonštrukcia, ktorá v posledných rokoch prebiehala postupne. Vykurovanie je pomocou gamatky a krbom s prieduchmi vedenými po celom dome. K ďalším štandardom patrí plechová strecha a zateplenie.

Nehnuteľnosť má elektrickú prípojku, plynovú prípojku, čističku a vlastnú studňu. V blízkosti pozemku sa nachádza kanalizácia.

Podlahová plocha hlavnej chalupy je 71,67 m², hosťovského domčeka 30 m² a pozemok je o celkovej výmere 651 m².



Samostatný hosťovský domček disponuje kuchynskou časťou s linkou, kachľou a prístelkou. Ďalej útulná obývacia izba so vstupom na budúcu terasu.



Cena 56 500 €



ID: 1048226

Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Rozprávková chalupa v Petrovciach
Podobné inzeráty
Na predaj Výnimočná chalupa / rodinný dom s priestranným poz
Super ponuka romantický rodinný dom - chalupa o výmere 127m², ktorá sa nachádza v pokojnej, podhorskej obci Nová Baňa. Čiastočne zrekonštruovaný 2 - izbový rodinný dom / chalupa celoročne obývateľná, sa nachádza na pozemku s rozlohou 3136m². Rodinný dom - chalupa je vhodný aj na trvalé bývanie. Dispozícia RD: vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné priestranné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou. Technická miestnosť. Kamenný rodinný dom / chalupa prešla pred 10 rokmi rekonštrukciou: menená celá strecha a komín. V roku 2017 bola robená rekonštrukcia z vnútra – drevené podlahy, dlažba na chodbe a v kúpeľni, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom (s bojlerom + pripojenie na práčku). Nové rozvody vody a nová elektrina. Okná sú smrekové drevené. Odpad je vedený do žumpy na pozemku. Voda je zo studni na pozemku - vyhĺbená vrtom do hĺbky 50m, Kúrenie je na pevné palivo (pec, krb). Na rozsiahlom pozemku za domom je umiestnená malá podpivničená kôlňa na náradie. V záhrade nájdete ovocné a listnaté stromy, ako aj rôzne okrasné kry a porasty. Záhrada bola navrhnutá záhradným architektom. Samotný pozemok vás očarí v momente ako naň vstúpite. Má mierne svahovitý ráz. Chalupa/ dom, je ihneď obývateľný, vhodný ako víkendová chalupa ako aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza tichej časti obce, mimo hlavnej cesty, čo poskytuje oddych a relax od rušného života. Obec Nová Baňa disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Je turistami vyhľadávaná oblasť plná aktivít na lyžovanie - lyžiarske stredisko Drozdovo, hubárčenie, turistiku, kúpanie, prepletená cyklo trasami, tajchy v Novej Bani, Zveropark v Žarnovici a ďalšie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť. Odporúčame obhliadku. Celková cena zahŕňa 173 990 € - províziu pre RK, právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - znalecký posudok v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnute
NA PREDAJ CHALUPA PRI RUŽÍNE, OPÁTKA
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj časť chalupy v pôvodnom stave v obci Opátka, len 30minút cesty od Košíc pri vodnej nádrži Ružín. VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Chalupa sa skladá z dvoch častí a taktiež z dvoch súpisných čísel, so samostatnými vchodmi. Na výber je možnosť odkúpiť celú chalupu, avšak teraz vám ponúkame možnosť kúpiť len jednu časť. Unikátna chalupa s históriou, ktorá siaha až do 18. storočia, v sebe skrýva pôvodné prvky, ktoré vám vyzaria dych. Jej podlahová plocha sa rovná 200m2 čo je bohatý priestor na realizáciu vašich tážob. Táto časť je v pôvodnom stave a pri rekonštrukcii sa bude očakávať vaša kreativita, čo je však veľká výhoda, pretože si môžete vyskladať chalupu ako z rozprávky, kde budete utekať pred rušným mestom. K tejto časti chalupy patrí aj pozemok s výmerou 750m², z čoho zastavaná plocha je 106m². Tým pádom máte k dispozícii vyše 600m² krásneho pozemku, kde môžete postaviť altánok, z jednej strany vás bude ohraničovať obecný potôčik. Dispozične sa chalupa skladá zo vstupnej chodby s pieckou, veľkej haly s nádherným krbom a ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako kuchyňa. Na poschodí sa nachádza otvorený priestor, kde sa už kreativite medze nekladú, no bez problémov sa tu zmestia 3-4 izby, herňa, či obývacia časť. Táto časť chalupy môže byť zaujímavá pre tých, ktorým rozpočet nedovoľuje si zakúpiť celú chalupu či plánujú v tejto obci výstavbu vlastnej chalupy. Chalupa je postavená s kameňa, avšak poschodie a podkrovie je už nadstavba. Pred pár rokmi bola kompletne vymenená strecha, okná sú pôvodné aj s okenicami. Chalupa sa nachádza v tichučkej doline Volovských vrchov, len 5 minút od vodnej nádrže Ružín. Tu zažijete čo znamená úplny pokoj. Tak si ho doprajte. Táto časť chalupy je na predaj za 99 900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo .
Na predaj rodinný dom, chalupa myjavské kopanice
Ponúkame na predaj chalupu z roku 1901 v krásnom prostredí, v kopaničiarskej obci Košariská na Myjave (iba pár kilometrov od Brezovej pod Bradlom). Ide o chalupu, s kamenným základom, pálená a nepálená tehla, ktorá je suchá a vhodná na rekonštrukciu. Chalupa je komplet vyprataná a na pozemku je už osadená nová žumpa, nie je však pripojená do domu. Cena je vrátane komplet projektu a štúdie od renomovaného archikteta, vrátane povolenia na stavebné práce, ak by budúci vlastník mal záujem. Chalupa je napojená na obecný vodovod, momentálne uzavretý, nakoľko je chalupa neboývaná. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Pozemok má plochu 306 m2, v rohu pozemku je osadená chalupa o ploche 91m2, ktorá má kuchyňu, kúpeľňu, WC, 2 izby a 1 hospodársku časť, ktorá je vhodná na prerobenie na ďalšiu izbu. Chalupa nemá žiadne iné prístavby a prístrešky navyše. Projektant vo svojom návrhu navrhuje zobytnenie aj podkrovia. Rekonštrukcia nutná, nie je vhodná hneď na bývanie. Zľava možná.
Rozprávková chalupa v Petrovciach pri Sobranciach
Adriana Ondová z Reality Zemplín, ponúka na predaj rozprávkovú, zrekonštruovanú chalupu vhodnú aj na celoročné bývanie v nádhernom lesnom prostredí v dedinke Petrovce pri Sobranciach. Lokalita: Obec sa nachádza iba 13 minút cesty autom od Sobraniec, 28 minút cesty od Michaloviec, hodinu a pol od Košíc. Petrovce majú potraviny s pohostinstvom a detské ihrisko. Táto nedotknutá príroda je výbornou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú dokonalo zrelaxovať, vypnúť, byť v absolútnom tichu a skoro na samote s knihou alebo poharom vína. Erb obce vystihuje, že sa tu výborne darí čerešniam a oblasť je známa ako najvýchodnejší sad jedlých gaštanov. Raritou obce sú dva vodovody, okolité lesy a lúky ponúkajú výborné možnosti rekreácie. Exteriér: Na pozemku sa nachádza hlavný rodinný dom typu rovná chyžka, samostatný hosťovský domček, dvor a kryté parkovacie miesto pre jedno auto. Rovná chyžka: Hlavným vstupom sa ocitneme vo vstupnej predsieni. Po ľavej strane sa nachádza veľkorysá kuchyňa, ktorá je vybavená linkou, sporákom a miestom pre jedálenskú časť. Hneď oproti vstupu je kúpeľňa s klasickou vaňou, umývadlom, toaletou, elektrickým bojlérom, miestom pre práčku a toaletou. Po pravej strane pokračujeme do príjemnej obývacej časti s murovaným krbom, ktorý dotvára príjemnú atmosféru pri dlhých zimných večeroch. Posledná izba je spálňa s miestom pre manželskú posteľ a skrine. Veľkým benefitom je takmer kompletná rekonštrukcia, ktorá v posledných rokoch prebiehala postupne. Vykurovanie je pomocou gamatky a krbom s prieduchmi vedenými po celom dome. K ďalším štandardom patrí plechová strecha a zateplenie. Nehnuteľnosť má elektrickú prípojku, plynovú prípojku, čističku a vlastnú studňu. V blízkosti pozemku sa nachádza kanalizácia. Podlahová plocha hlavnej chalupy je 71,67 m², hosťovského domčeka 30 m² a pozemok je o celkovej výmere 651 m². Samostatný hosťovský domček disponuje kuchynskou časťou s linkou, kachľou a prístelkou. Ďalej útulná obývacia izba so vstupom na budúcu terasu. Cena 60 000 € ID: 1048226 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Rozprávková chalupa v Petrovciach
Adriana Ondová z Reality Zemplín, ponúka na predaj rozprávkovú, zrekonštruovanú chalupu vhodnú aj na celoročné bývanie v nádhernom lesnom prostredí v dedinke Petrovce pri Sobranciach. Lokalita: Obec sa nachádza iba 13 minút cesty autom od Sobraniec, 28 minút cesty od Michaloviec, hodinu a pol od Košíc. Petrovce majú potraviny s pohostinstvom a detské ihrisko. Táto nedotknutá príroda je výbornou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú dokonalo zrelaxovať, vypnúť, byť v absolútnom tichu a skoro na samote s knihou alebo poharom vína. Erb obce vystihuje, že sa tu výborne darí čerešniam a oblasť je známa ako najvýchodnejší sad jedlých gaštanov. Raritou obce sú dva vodovody, okolité lesy a lúky ponúkajú výborné možnosti rekreácie. Exteriér: Na pozemku sa nachádza hlavný rodinný dom typu rovná chyžka, samostatný hosťovský domček, dvor a kryté parkovacie miesto pre jedno auto. Rovná chyžka: Hlavným vstupom sa ocitneme vo vstupnej predsieni. Po ľavej strane sa nachádza veľkorysá kuchyňa, ktorá je vybavená linkou, sporákom a miestom pre jedálenskú časť. Hneď oproti vstupu je kúpeľňa s klasickou vaňou, umývadlom, toaletou, elektrickým bojlérom, miestom pre práčku a toaletou. Po pravej strane pokračujeme do príjemnej obývacej časti s murovaným krbom, ktorý dotvára príjemnú atmosféru pri dlhých zimných večeroch. Posledná izba je spálňa s miestom pre manželskú posteľ a skrine. Veľkým benefitom je takmer kompletná rekonštrukcia, ktorá v posledných rokoch prebiehala postupne. Vykurovanie je pomocou gamatky a krbom s prieduchmi vedenými po celom dome. K ďalším štandardom patrí plechová strecha a zateplenie. Nehnuteľnosť má elektrickú prípojku, plynovú prípojku, čističku a vlastnú studňu. V blízkosti pozemku sa nachádza kanalizácia. Podlahová plocha hlavnej chalupy je 71,67 m², hosťovského domčeka 30 m² a pozemok je o celkovej výmere 651 m². Samostatný hosťovský domček disponuje kuchynskou časťou s linkou, kachľou a prístelkou. Ďalej útulná obývacia izba so vstupom na budúcu terasu. Cena 60 000 € ID: 1048226 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Predaj starší rodinný dom na samote s veľkým pozemkom Veľké
Realitná kancelária Prom real ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj starší poschodový rodinný dom – chalupu s veľkým pozemkom situovanú „na samote“ neďaleko obce Veľké Kostoľany v blízkosti železničnej stanice. Celková výmera pozemku je 2 712 m2, pričom v časti 876 m2 ide o zastavané plochy a v časti 1 836 m2 je pozemok určený ako záhrada a orná pôda – možnosť pestovania plodín. Súčasťou predaja sú ďalšie dve nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva, a to tzv. maštaľ o rozlohe 129 m2 (v súčasnosti využívané ako šopa na skladovanie) a letná kuchynka o rozlohe 29 m2. Ide o staršiu chalupu s veľmi zachovalými ošetrenými drevenými podlahami, v časti chalupy boli vymenené okná za plastové zvukovo-izolačné, v časti chalupy smerujúcej do dvora sú pôvodné drevené okná. Vykurovanie je vlastným kotlom na tuhé palivo (uhlie), v izbách sú radiátory resp. možnosť využiť kachle na dokurovanie. Voda je napojená na vlastnú studňu. Odpad je riešený dvoj komorovou žumpou. V súčasnosti je chalupa využívaná na trvalé bývanie, časom nutná čiastočná rekonštrukcia. Predáva sa čiastočne zariadená, resp. na dohode s kupujúcim. DISPOZÍCIA CHALUPY: Chalupa má celkovo 3 obývateľné izby plus príslušenstvo. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, veľká obývačka, spálňa, kuchyňa s jedálenskou časťou a vlastnou tzv. pecou, komora na skladovanie potravín, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sa využíva 1 izba ako detská spálňa (kompletne zrekonštruovaná) a dve menšie priestory ako odkladacie. Súčasťou chalupy je kotolňa, prístupná z dvora resp. z kuchyne. Na dvore je umiestnená samostatná pivnica, chalupa nie je podpivničená. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *výmera pozemku: 2 712 m2 *zastavaná plocha domu: 160 m2 *úžitková plocha domu: cca 200 m2 (plus možnosť rozšírenia podkrovia o ďalšie izby) *zastavaná plocha hospodárskych budov: 129 m2 (maštaľ - šopa), 29 m2 (letná kuchyňa) *chalupa = tehlová stavba *zachovalé ošetrené drevené podlahy *vlastná kotolňa na tuhé palivo – uhlie *nepodpivničená, pivnica samostatne na pozemku *vlastná studňa, 2 x žumpa (prepojená) *záhrada 680 m2 plus orná pôda na pestovanie plodín 1156 m2 *možnosť využitia na víkendovú chalupu, celoročné bývanie ale aj ako firmu so skladovacími priestormi, resp. malé hospodárstvo. CENA: 169.000,- EUR ale aj možnosť dohody na cene! Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. CELKOVÝ DOJEM: Klasická veľmi zachovalá čiastočne upravená chalupa s možnosťou okamžitého bývania a postupnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, s veľkým pozemkom využiteľným aj na pestovanie plodín, pre milovníkov koní, resp. ako menšie hospodárstvo. Nakoľko je situovaná „na samote“ kúsok od bývalej železničnej stanice nikoho nerušíte a nikto neruší vás. Výborná dostupnosť z diaľnice D1, le