inzercia, predaj, predám, bazár

Ruksak Affenzahn

Kategória: Školské potreby

Predam detsky ruksak znacky Affenzahn, je krasny a bez poskodeni.
Ruksak Affenzahn
Podobné inzeráty
Predam detsky ruksak Affenzahn líška Fiete
Predam detsky ruksak Affenzahn líška Fiete. Vo velmi dobrom stave, neposkodeny. Hlavné prednosti batôžku Affenzahn Fiete Fox large: vzhľad líšky ručne vyšívané detaily predné sieťované vrecko + 2 bočné sieťky na pitie (0,33 litrové fľaše) vyťahovací jazyk, kam môžete napísať meno a iné kľúčové údaje tlapky na suchý zips - možno ich pripnúť na rôznych miestach tajné vrecko na malé poklady reflexné materiály - bezpečnosť pri zníženej viditeľnosti pútko na držanie batôžku v ruke vystlané popruhy cez ramená farebné zacvakávacie spony vhodné pre deti výškovo nastaviteľný hrudný popruh pre presné usadenie interaktívne prvky trénovanie jemnej motoriky rozvíjanie fantázie vyrobené z recyklovaných PET fliaš
Affenzahn Detsky ruksak
Predam detske ruksaciky zn.Affenzahn Sova vhodne pre deticky na vylety, do skolky. Dlzka 27cm, sirka 19cm. Stav nového ruksaku , bez poskodeni. Cena za kus 20€.
Ruksaciky Affenzahn
Predam detske ruksaciky zn.Affenzahn (liska, tiger) vhodne pre mensie deticky na vylety pripadne aj do skolky. Dlzka 27cm, sirka 19cm. Su vo velmi dobrom stave, bez poskodeni. Cena za kus 20€. Moznost osobny odber BA -Petrzalka.
Školský batoh Coocazoo Polygon Brick,, certifikát AGR
Školský ruksak vhodný pre deti od 3 triedy ZŠ, ruksak je nielen do školy, ale aj na šport a voľný čas. Málo nosený, syn chcel iný ruksak.  Má  priedušné polstrovanie chrbtovej časti z penového Air Mash materiálu pre komfortné nosenie a pre optimálnu cirkuláciu vzduchu,  ramenné popruhy s reflexnými prvkami v tvare S bez švov (nerežú do ramien, dobre a pevne sedia na chrbte a ľahko sa s nimi manipuluje). Dokonale postrovaný chrbát, dľžkovo nastaviteľné polstrované popruhy zaručujú zdravý vývoj chrbtice dieťaťa, preto školské ruksaky CoocaZoo Evverclevver získali certifikát AGR.   Ruksak je kompatibilný s lifestylovým radom MAtchPatch (úchyty zipsov, pracky a logo na suchý zips môžete meniť na iné farebné kombinácie a tak získate unikátny ruksak, podľa vášho želania)   Batoh má dve veľké hlavné vrecká která poskytujú dostatok miesta pre knihy a zložky až do veľkosti A4, polstrovaný priečinok na notebook 15,6“,  vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby, karabínka na kľúče,  priestorné predné vrecko napr. na desiatový box,  dve bočné sieťované vrecká napr. na fľašku s nápojom a  tajné vrecko na zadnej strane ruksaku. - vodeodpudivé značkové zipsy YKK - výstup pre slúchadlá pre pohodlné počúvanie hudby - bočné sťahovacie popruhy - nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh s poistkou proti vyvlečeniu - odnímateľný bedrový popruh - reflexné prvky na všetkých stranách ruksaku pre väčšiu bezpečnosť - reflexná páska na prednej strane ruksaku pre pripnutie blikačky - 2 upevňovacie pásky na prednej strane ruksaku pre upevnenie napr. skateboardu, bundy alebo helmy - polstrovaná rukoväť, pútko pre zavesenie ruksaku - pevné, polstrované dno   Vonkajšie rozmery sú (š x h x v):30 x 20 x 45 cm, jeho objem je 30 l a hmotnosť 1200 g, nosnost je 10 kg. vyrobeny je z polyesteru.
Školský batoh Coocazoo Polygon Brick,, certifikát AGR
Školský ruksak vhodný pre deti od 3 triedy ZŠ, ruksak je nielen do školy, ale aj na šport a voľný čas. Málo nosený.  Má  priedušné polstrovanie chrbtovej časti z penového Air Mash materiálu pre komfortné nosenie a pre optimálnu cirkuláciu vzduchu,  ramenné popruhy s reflexnými prvkami v tvare S bez švov (nerežú do ramien, dobre a pevne sedia na chrbte a ľahko sa s nimi manipuluje). Dokonale postrovaný chrbát, dľžkovo nastaviteľné polstrované popruhy zaručujú zdravý vývoj chrbtice dieťaťa, preto školské ruksaky CoocaZoo Evverclevver získali certifikát AGR.   Ruksak je kompatibilný s lifestylovým radom MAtchPatch (úchyty zipsov, pracky a logo na suchý zips môžete meniť na iné farebné kombinácie a tak získate unikátny ruksak, podľa vášho želania)   Batoh má dve veľké hlavné vrecká která poskytujú dostatok miesta pre knihy a zložky až do veľkosti A4, polstrovaný priečinok na notebook 15,6“,  vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby, karabínka na kľúče,  priestorné predné vrecko napr. na desiatový box,  dve bočné sieťované vrecká napr. na fľašku s nápojom a  tajné vrecko na zadnej strane ruksaku. - vodeodpudivé značkové zipsy YKK - výstup pre slúchadlá pre pohodlné počúvanie hudby - bočné sťahovacie popruhy - nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh s poistkou proti vyvlečeniu - odnímateľný bedrový popruh - reflexné prvky na všetkých stranách ruksaku pre väčšiu bezpečnosť - reflexná páska na prednej strane ruksaku pre pripnutie blikačky - 2 upevňovacie pásky na prednej strane ruksaku pre upevnenie napr. skateboardu, bundy alebo helmy - polstrovaná rukoväť, pútko pre zavesenie ruksaku - pevné, polstrované dno   Vonkajšie rozmery sú (š x h x v):30 x 20 x 45 cm, jeho objem je 30 l a hmotnosť 1200 g, nosnost je 10 kg. vyrobeny je z polyesteru.
Detsky ruksak Mickey Mouse s prislusenstvom
Predam detsky ruksak s Disney motivom - Mickey Mouse Rusak s rozmermi 39 x 30 x 12 cm Zapisnik A4 Zapisnik A5 Peracnik 3 x Ceruzka 5 x Farbicka Pravitko Guma Struhadlo Ruksak je uplne novy, este nepouzivany, bola to vyhra v sutazi. Plati do zmazania. Iba VOLAT, nie SMS! Dakujem Osobny odber v Bratislave alebo Kvetoslavove. V pripade zaujmu sa vieme dohodnut na dovoze (BA a okolie)