inzercia, predaj, predám, bazár

Ruksak Arcteryx Blade 20

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám kvalitný čierny mestský ruksak Arcteryx Blade 20. Používaný, ale stále pekný a na 100% funkčný. Kupovaný v roku 2019 v Hudy Sport v Košiciach.

Teplom tvarovateľný chrbtový panel, tajné vrecko na zadnom panele, veľmi komfortné ramenné popruhy, možnosť plnenia batohu zo strany, vnútorné vrecko na 15"" laptop, predné vrecko s organizérom, pohodlné ucho na prenášanie.

Rozmery: 48 x 35 x 15 cm (v, š, h), hmotnosť: 1240 g, objem: 20 litrov. PC: 150 EUR. Dohoda na cene je možná.
Ruksak Arcteryx Blade 20
Podobné inzeráty
Predam original Porsche ruksak.
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e.
lenovo ruksak na notebook II dobry stav
lenovo ruksak dobry stav II Lenovo ruksak Ruksak na notebook značky Lenovo. 3 veľké priehradky na zips, vystužený chrbtový systém, bočné vrecká na zips.
Ruksak TRESPASS- 65L.
Predám nový, kevlarom presivany profi ruksak TRESPASS 65L.Ruksak je veľký, robustný, vhodný na vysokohorsku turistiku. Ruksak je výhra v sutazi. Dôvod predaja:ruksaky nenosím a len mi doma zavadzia, určite niekoho poteší. Na ruksaku je vyšité logo piva Coors Light, pozri obrázok. Cena je pevná, ďakujem.
Kenzo ruksak
Predám používaný Kenzo ruksak. Jedná sa o originál s výrobným číslom viď fotka. Ruksak bol cca rok používaný napriek tomu je veľmi zachovalý. Dôvod predaja - ruksak už nenosím a zaberá mi miesto v skrini.
Predám ruksak Quicksilver
Predám nenosený kvalitný ruksak Quiksilver v top stave. Pôvodná cena vyše 40 eur, teraz 25 Eur. Vhodný aj aj office ruksak. Prikladám aj link
Smart inteligentny ruksak
Predam XD Design ruksak. Dvakrat pouzity. Je to inteligentny ruksak, moznost nabijania mobilu alebo ineho zariadenia, zabudovany USB kabel, specialny system zipsu proti zlodejom, vrecko na notebook a mobil + dalsie skryte vrecka. Sucastou ruksaku je zlty plast ktory je skryty v ruksaku proti dazdu.