inzercia, predaj, predám, bazár

Ruksak taška kabelka batoh

Kategória: Ostatné oblečenie

Úplne nový krásny ruksak, detský ruksak, batoh, plecniak. Dievčenská taška, batoh pre dievča.

Minnie mouse Disney, značka H&M. Krásny látkový, dve ramená, otváranie na zips.

Druhý ruksak s bábikou, batoh svieti, bliká.

Oba ležia nevyužité.

Každý 5 eur
Ruksak taška kabelka batoh
Podobné inzeráty
Detský batoh
Predám tieto krásne detské batohy cena je 25e kus pri rýchlom jednaní dohoda možná , zabalené v originálnom obale nerozbalené... Sú to veľmi kvalitné ruksaky. Nastaviteľné ramienka. Pre deti od 1-12rokov. Osobne alebo poštou. Píšte sms keď, budem môcť zavolám (mám pohyblivú pracovnú zmenu ) Ruksak/batoh/vak/vačik/taška
Prebaľovacia taška Mamas&Papas
Na predaj taška prebaľovacia vo veľmi dobrom stave bez známok poškodenia . Mamas & Papas Prebaľovacia taška Štýlová a paktická prebaľovacia taška Mamas & Papas ponúka dobre organizovaný vnútorný priestor pre uloženie všetkých nevyhnutností pre prechádzky a výlety s dieťaťom. Súčasťou tašky sú vnútorné a vonkajšie vrecká, farebne zladená prebaľovacia podložka a termoizolačný obal na fľašu. Vodeodolná tkanina ochráni obsah tašky aj v nepriaznivom počasí. Tašku je možné nosiť v ruke, cez rameno i na chrbte ako batoh.
Star Wars taška pre deti / Star Wars táska gyermekek számára
Malá štýlová taška pre deti. Má dostatok priestoru a najlepšie je, že sa zmestí kamkoľvek. Je v krásnom stave, takmer nepoužívaná. Môj osobný názor : Táto taška sa mi páči, je veľmi pekná a úplne štýlová. Vaše dieťa by si jednu z nich určite zamilovalo. Kis stílusos táska gyerekeknek. Rengeteg hely van benne, és a legjobb, hogy bárhol elfér. Gyönyörű állapotban van, alig használt. Személyes véleményem : Szeretem ezt a táskát, nagyon szép és teljesen stílusos. Az Ön gyermeke biztosan imádna egy ilyet.
Angry Birds taška / Angry Birds táska
Bočná taška v super stave. Vyrobená hlavne pre deti, ale môžu ju používať aj starší ľudia. Je používaná, ale v dobrom stave a má dostatok priestoru. Veľmi pohodlná a vyrobená z kvalitného materiálu. Vo vnútri má niekoľko vreciek. Môj osobný názor : Výborná a myslím si, že je to pekná taška. Oldaltáska szuper állapotban. Főként gyerekeknek van gyártva, de az idősebbek is használhatják. Használt, viszont jó állapotban van és elegendő hely van benne. Nagyon kényelmes és jó minőségű anyagból lett készítve. Több belső zsebe is van. Saját vélemény : Kiváló és szerintem egy szép táska.
Kabelky a taska cez rameno so sovickami
Modra Kabelka a taska cez rameno so sovickami za 5€/ks zlata Damska mini kabelka nova 10€
Kabelky a taska cez rameno so sovickami
Modra Kabelka a taska cez rameno so sovickami za 5€/ks zlata Damska mini kabelka nova 8€