inzercia, predaj, predám, bazár

Rušička GSM, JAMMER, ochrana pred odpočúvaním

Kategória: Ostatné

Predám ochranné púzdro na mobil \\\"Faradayova klietka\\\".

Ochrana pred odpočúvaním a sledovanim cez mobilný GSM telefón, 3G, ochrana platobných kariet, magnetických nosičov, pasov, JAMMER , rušička GSM, GPS mobilných telefónov, ...

Popis:
Púzdro blokuje všetky bezdrôtové signály ako sú GPS trackers, GSM trackers, 3G mobilný telefón trackers, mobilný telefón atď.

Oblečte svoj telefón do neprežiariteľného púzdra a okamžite zabránite, aby ste boli odpočúvaný cez Váš mobilný GSM telefón.
Všetci dobre poznáme, že cez mobilný telefón je možné sledovať Vašu polohu, no dnes už nie je problém, ani po nahratí určitých programov do Vášho telefónu Vás aj na diaľku odpočúvať, špehovať. Zabráňte tomu ako sa len dá. Je to na Vás.

Taktiež ochráňte svoje osobné dokumenty, pas, občiansky preukaz, vodičský alebo kreditné karty voči odkopírovaniu.
Legálny blokovač – JAMMER frekvencií GSM a GPS.
Vložíte Váš mobilný telefón do daného púzdra a jeho signály budú uväznené v púzdre. Všetky volania na daný mobilný telefón budú zablokované.
Chráňte sa aj vy pred neoprávneným odpočúvaním alebo sledovanim Vašej polohy.

Vhodné pri business poradách, ak chcete mať istotu, aby Váš telefón zrazu nezazvonil, alebo sa len na neho niekto napojil a odpočúval Vaše okolie, alebo sledoval kde sa pohybujete.

Ak nechcete prijať telefónny hovor stačí Váš mobilný telefón vložiť do vnútorného vrecka.
Naše vrecko ochráni aj Váš dátový nosič pred neoprávneným vymazaním dát.
Bankové karty, či Váš cestovný pas budú odteraz úplne v bezpečí pred neoprávneným vymazaním, alebo aj proti neoprávneným odčítaním dát z Vašej bankomatovej karty.
Vnútorná časť vrecka je potiahnutá pomocou nano-materiálov, ktoré úplne pohlcujú VF a magnetické žiarenie.
Atenuláror o intenzite až 90 dB, čo je účinnosť až 99,9%.
Oblasť pôsobnosti: mobilné telefóny, GPS, digitálne fotoaparáty, pamäte a ďalšie prenosné elektronické výrobky a doklady...
Cena vratane poštovného na dobierku, alebo platba na účet

POZOR
Vonkajší povrch puzdra je vyrobený z koženky
Rozmery: vonkajší: 140 × 95 mm, vnútorný: 125 × 80 mm
Vhodné pre telefóny do uhlopriečky 4 palce
Farva: čierna

ak potrebujete púzdro na mobil skúste_
Rušička GSM, JAMMER, ochrana pred odpočúvaním
Podobné inzeráty
EO-2 PRO prenosná rušička odpočúvania
Zariadenie je odskusane, pouzite 2-3 krat, bez znamok pouzivania. Viac info najdete na stranke vyrobcu: eshop./p/rusicka-odpocuvania-eo-2-pro Originalne balenie obsahuje nabijacku, kufrik, zariadenie a doklad o kupe. Prenosná rušička odpočúvania a ploštíc EO-2 PRO vás dokonale ochráni pred všetkými typmi odpočúvania. Jej veľkou prednosťou je zabudovaná batéria, ktorá vydrží až 4 hodiny prevádzky. Rušičku môžete použiť napríklad v aute, v kaviarni alebo kdekoľvek inde. Jej dosah je 3-20 metrov. Ultrazvukový šum zahltí mikrofóny a ploštice do 3 metrov. Akustický šum vás ochráni pred odpočúvaním cez stenu, okno alebo treťou osobou až do vzdialenosti 20 metrov. Môžete nastaviť rôznu intenzitu generovania ultrazvukového a akustického šumu. Zaručí dokonale bezpečnú schôdzku. Rušičku môžete prenášať kamkoľvek so sebou, vydrží až 4 hodiny prevádzky a dobijete ju ľahko napríklad v aute. Ideálna rušička odpočúvania pre všetkých, ktorí sa veľmi často zúčastňujú schôdzok na cestách a chcú mať istotu, že ich nebude počas hovoru nikto odpočúvať. Prenosná rušička odpočúvania EO-2 PRO vydrží až 4 hodiny prevádzky na batériu. Dokáže generovať nepočuteľný ultrazvukový šum, ktorý zahltí mikrofóny v okruhu do 3 metrov. Ak ale chcete mať dokonalú ochranu, môžete využiť tiež akustický šum. Kombinácia týchto dvoch ochranných vrstiev zamedzí akémukoľvek spôsobu odpočúvania. Digitálne a analógové diktafóny Diktafóny v mobilných telefónoch Laserové odpočúvanie na diaľku cez okná Vstavané a smerové mikrofóny Odpočúvanie cez stetoskop Funkcia ultrazvuku Generuje uchom nepočuteľný ultrazvukový šum, ktorý zahltí mikrofóny v dosahu rušičky. Chráni pred odpočúvaním pomocou mikrofónov, predovšetkým pred plošticami, ale aj pred záznamom pomocou inteligentných telefónov alebo hodiniek. Generovaný ultrazvukový šum nijako nenarušuje priebeh schôdzky a vaši partneri rušičku ani nepostrehnú. Akustický šum Chráni pred odpočúvaním cez stenu pomocou stetoskopického mikrofónu a dokonca zamedzí odpočúvaniu cez okenné tabule pomocou laserového mikrofónu. Akustický šum poskytuje ďalšiu úroveň ochrany pred odpočúvaním založeným na inej technológii ako klasické mikrofóny. Chráni napríklad pred treťou osobou, ktorá by vás mohla odpočúvať z diaľky. Akustický šum rôzne generuje hlasy, ktoré si do rušičky môžete tiež nahrať. Tie potom prekrývajú samotný rozhovor - sú teda počuteľné pre ostatných. Jednoduché používanie Prenosnú rušičku odpočúvania EO-2 PRO nemusíte konfigurovať ani inštalovať. Jednoducho ju zapnete alebo vypnete pomocou spínača. Samotnú intenzitu generovania šumu nastavíte pomocou úrovne otočenia. Ak je rušička aktívna, spoznáte to podľa červeno podsvieteného nápisu modelu EO-2.
GSM alarm na 4čísla, 2xSMS zabudovaný GSM modul + mikrofón
GSM brana - alarm, 4čísla, 2xSMS zabudovaný GSM modul + mikrofón GSM STAR verzia „A“ Základný model so vstavaným mikrofónom. Cena vrátane DPD dopravy. Je vybavený 4 vstupmi, z ktorých 2 sú volacie a 2 umožňujú odoslanie SMS GSM STAR verzia „A“ Základný model so vstavaným mikrofónom. Je vybavený 4 vstupmi, z ktorých 2 sú volacie a 2 umožňujú odoslanie SMS. Po zavolaní z oprávneného čísla je možné odpočúvať chránený priestor. Toavar bol vymontovaný s funkčného alarm systému, kde posielal SMS správy + správy zaplavenia. Externá anténa k dispozícii. Mám aj jeden modul úplne nový v sume 65,-€ ktorý mal byť montovaný do výťahu ako alarm v sume 65,-€ Všetko v rátame DPD poštovného. GSM SUPERGATE je zariadenie, zabezpečujúce možnosť diaľkového prenosu stavov z max. štyroch vstupov na váš mobilný alebo iný telefón alebo diaľkové ovládanie max. dvoch zariadení (verzia „B“). Je priamym nástupcom GSM GATE a rozširuje jeho možnosti, súčasne zjednodušuje obsluhu a konfiguráciu. Signál (oznamovanie) sa môže prenášať maximálne na 4x4 telefónne čísla + 4x2SMS. Výhodou sú malé rozmery zariadenia, jednoduchosť pripojenia, spoľahlivosť a takmer nulové prevádzkové náklady. Na vstup je možné pripojiť prakticky ľubovolný dvojstavový snímač (snímače, maximálne štyri) alebo výstup(y) zo zabezpečovacej ústredne. GSM SUPERGATE je plne samostatným celkom a môže slúžiť ako jednoduchá zabezpečovacia ústredňa. Je vhodné pre zabezpečenie ochrany bytov, rodinných domov, chát, garáži, motorových vozidiel ale aj rôznych objektov firiem. Je to ideálny doplnok zabezpečovacích ústrední. Vo verzii „B“ je možné diaľkovo ovládať dva výstupy GSM GATE pomocou SMS správ. Chránený priestor je možné navyše diaľkovo odpočúvať zavolaním na GSM GATE (len verzia „A“) z oprávneného tel. čísla. Verzia „C“ dokáže nahradiť jednoduchú zabezpečovaciu ústredňu, ku ktorej je možné priamo pripojiť snímače a ovládať ju diaľkovo. Základné vlastnosti: 1. po aktivácii niektorého vstupu zavolá až na 4x4 prednastavené telefónne čísla alebo odošle až 2x4 rôzne SMS 2. diaľkové odpočúvanie sledovaného priestoru (len z oprávneného čísla uloženého pod menom „CNIN11“ na SIM karte, len verzia „A“), 3. zariadenie môže plne nahradiť jednoduchú zabezpečovaciu ústredňu (najvhodnejšia verzia „C“) 4. možnosť diaľkového ovládania dvoch nezávislých el. zariadení (napr. kúrenie, čerpadlo – verzia „B“) 5. možnosť priameho pripojenia sirény a jej aktivovanie pri narušení chráneného priestoru (verzia „C“) 6. pripojenie takmer ľubovoľného snímača (magnetický, PIR, atď.), 7. môže pracovať ako USB GSM modem (na objednávku) 8. dokáže simulovať analógovú telefónnu linku (verzia E) 9. vysoká spoľahlivosť zariadenia, 10. nie je potrebné použiť
Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M
Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M PL - VYLEPŠENÁ VERZIA 2020! 40 infračervených diód 940nm (ľudským okom neviditeľné) - záznam v náročných svetelných podmienkach Rozlíšenie fotografie - 16MPIX - 4608x3456 Nový model antény a diaľkového ovládača Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M PL Prečo sa oplatí zvoliť fotopascu HC-300m? HC-300M má zosilnenú externú GSM anténu, ktorá je bezproblémová, čo sa týka dosahu v zariadení. GSM modul zabudovaný v zariadení umožňuje užívateľovi komunikovať s kamerou. Toto zariadenie určite poslúži v lese na pozorovanie zveri, sledovanie pytliakov, zlodejov stromov, vandalov. Okrem toho je ideálnym riešením v miestach, kde nie je možné použiť štandardný monitoring, ako sú parcely, staveniská a pod. Kryt kamery bol navrhnutý tak, aby bol v lesnej oblasti úplne nepovšimnutý. Farby krytu kamery majú byť v danom prostredí maskovacie, navyše je kryt prístroja vodotesný, vďaka čomu je prístroj odolný voči všetkým poveternostným vplyvom. Zaznamenaný obraz je navyše osvetlený infračervenými diódami - obraz zaznamenaný v noci je teda rovnako viditeľný. PIR senzor (možno nastaviť 3 úrovne citlivosti) zodpovedný za detekciu pohybu pracuje pod väčším uhlom, než je uhol objektívu – preto zariadenie zaznamenáva nahrávky a fotografie skôr, ako sa objekt objaví v zábere. Ovládanie zariadenia pomocou SMS príkazov nám umožňuje diaľkovo ovládať zariadenie a vykonávať ľubovoľné nastavenia zariadenia podľa vlastných potrieb. Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M PL USB konektory Čo sa zlepšilo vo verzii 2020? HC300M bol vybavený novým a vylepšeným typom GSM antény, vďaka čomu boli odstránené problémy s pokrytím u starších modelov. 40 LED namiesto 36 - lepšie pozorovanie v noci - kvalitnejšie fotografie a videá! Rozlíšenie fotografie až 16 Mpx VÝHODY: Fotopasca má PIR SNÍMAČ Pripojenie zariadenia k sieti GSM Zariadenie má 40 infračervených diód, tieto diódy fungujú dobre v náročných svetelných podmienkach Obrázok sa ukladá na pamäťovú kartu SD do veľkosti 32 GB (pamäťová karta nie je súčasťou balenia). Pri detekcii pohybu – zariadenie odošle MMS správu na telefónne číslo používateľa zariadenia. Ďalšia forma prijímania fotografií a videí - e-mail. Obrazovka 2". Vstavaný mikrofón. Detekcia pohybu Menu v poľštine. Prevádzka v 2G sieti Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M PL Full HD kvalita záznamu Fotopasca Lesná kamera GSM MMS SMS HC-300M PL Dosah viditeľnosti v noci 20 m KONŠTRUKCIA ZARIADENIA Najnovší model GSM antény (vylepšený dosah) 9V napájací konektor (napájací adaptér nie je súčasťou balenia) 2" farebný LCD displej 40 LED IR BLACK 940NM (dosah až 20m) Senzor súmraku Montážna konzola - 1/4" závit PIR senzor 90° - dosah až 15m LED signalizačná dióda / vedľa IR diódy na diaľkové ovládanie / nad laserovým zameriavačom 60° šošovka Vstavaný mikrofón Spodná
gsm ovladanie
Predam nove nepouzite dialkove ovladanie spotrebicou cez gsm sim kartu, ovladac je novy nepouzity Sluzi na zapinanie a vypinanie el.spotrebicou pomocou hovoru sim karty Smart remote gsm controller Predám CL1-GSM Controller otvárač, ktorý sa používa na autorizovaný prístup k dverám, ovládaniu brán, prepínaniu diaľkových zariadení atď... Otvárač GSM môže byť použitý na miestach, ktoré vyžadujú zapnutie / vypnutie systému, strojov, zariadení na diaľku s bezplatným hovorom z mobilného telefónu. Stačí vytočiť z autorizovaného čísla, potom sa otvorí bariéra a dvere, alebo zariadenie je zapnuté / vypnuté otváračom GSM. Neexistujú žiadne náklady na hovor, otvárač GSM odmietne hovor z autorizovaného čísla a potom vykoná akciu zapnutia / vypnutia. Základné funkcie: 1. konfigurácia až 5 autorizovaných telefónnych čísel 2. dva digitálne vstupy pre snímač dverí, snímače pohybu alebo iné senzory na ochranu dverí a okien - keď sa spustí ktorýkoľvek z nich, okamžite odošlú SMS výstražný signál 3. jeden výstup s reléovým hodnotením 3A/240V AC na pripojenie spínača dverí alebo strojov 4. akcia prenosu vráti potvrdenie SMS vlastníkovi, túto funkciu je možné upraviť používateľom 5. na základe GSM siete aplikovanej na mnoho aplikácií. Špecifikácie štandardného napájacieho adaptéra GSM Gate Opener DC: Frekvenčný rozsah DC12V/1A: Dvojpásmové 900/1800 MHz alebo 850/1900MHz SIM karta: Podpora 3V SIM karty7
gsm ovladanie
Predam nove nepouzite dialkove ovladanie spotrebicou cez gsm sim kartu, ovladac je novy nepouzity Sluzi na zapinanie a vypinanie el.spotrebicou pomocou hovoru sim karty Smart remote gsm controller Na youtube je vela videi ako ovladac funguje Predám CL1-GSM Controller otvárač, ktorý sa používa na autorizovaný prístup k dverám, ovládaniu brán, prepínaniu diaľkových zariadení atď... Otvárač GSM môže byť použitý na miestach, ktoré vyžadujú zapnutie / vypnutie systému, strojov, zariadení na diaľku s bezplatným hovorom z mobilného telefónu. Stačí vytočiť z autorizovaného čísla, potom sa otvorí bariéra a dvere, alebo zariadenie je zapnuté / vypnuté otváračom GSM. Neexistujú žiadne náklady na hovor, otvárač GSM odmietne hovor z autorizovaného čísla a potom vykoná akciu zapnutia / vypnutia. Základné funkcie: 1. konfigurácia až 5 autorizovaných telefónnych čísel 2. dva digitálne vstupy pre snímač dverí, snímače pohybu alebo iné senzory na ochranu dverí a okien - keď sa spustí ktorýkoľvek z nich, okamžite odošlú SMS výstražný signál 3. jeden výstup s reléovým hodnotením 3A/240V AC na pripojenie spínača dverí alebo strojov 4. akcia prenosu vráti potvrdenie SMS vlastníkovi, túto funkciu je možné upraviť používateľom 5. na základe GSM siete aplikovanej na mnoho aplikácií. Špecifikácie štandardného napájacieho adaptéra GSM Gate Opener DC: Frekvenčný rozsah DC12V/1A: Dvojpásmové 900/1800 MHz alebo 850/1900MHz SIM karta: Podpora 3V SIM karty7
Nové Špionážne GSM zariadenie na odpočúvanie N9+
Predám úplne novú, nikdy nepoužitú GSM plošticu N9+ na odposluch priestorov. Tento model GSM N9+ má v sebe ukryté dva mikrofóny, ktoré dokážu zachytiť čistý zvuk pri automatickej detekcii hlasu. Vďaka svojim malým rozmerom, ktoré sú menšie ako zápalková krabička je zariadenie vhodné pre odposluch akýchkoľvek priestorov. GSM PLOŠTICA / GSM ODPOSLUCH N9+ / PLOŠTICA S DETEKCIOU ZVUKU Popis✅ GSM ploštice umožňujúce skryto monitorovať vybraný priestor s výhodou, že takto môžete učiť odkiaľkoľvek na svete! Dosah GSM ploštice nie je nijako obmedzený a odposluch je možné vykonať z ľubovoľného mobilného telefónu. Na jedno nabitie vydrží prístroj odpočúvať až cez 1 hodinu v kuse, či 2-3 dni v pohotovostnom režime Do zariadenia je možné vložiť ľubovoľnú SIM kartu českého/zahraničného operátora a po vytočení jej čísla môžete začať ihneď odpočúvať priestor až do vzdialenosti cca 7 metrov od ploštice. ✅Umožňuje odpočúvať priestory na neobmedzenú vzdialenosť ✅miniatúrne rozmery (menšie ako krabička od zápaliek) ✅automatická aktivácia hlasom s možnosťou zapnutia/vypnutia tejto funkcie na diaľku pomocou SMS. Obsah balenia: *ploštica GSM N9+ *napájací USB kábel *slovenský manuál