inzercia, predaj, predám, bazár

Rýchlo a ľahko s oddelenou stravou - Johanna Handschmann

Kategória: Zdravý životný štýl

"Rýchlo a ľahko s oddelenou stravou - Johanna Handschmann" - slovenský. Ako nová.
CENA 2€
Pri kúpe 2 a viac kníh/časopisov znížim cenu, všetky moje inzeráty - v hotovosti a odber v Bratislava - Rača, Pekná cesta ALEBO platba vopred na účet aj s cenou poštovného.

Prosím, kontaktujte ma cez formulár. NEVOLAŤ na telefónne číslo uvedené v inzeráte, je vymyslené. V prípade osobného odberu pošlem do mailu telefónne číslo. Ďakujem za pochopenie
Rýchlo a ľahko s oddelenou stravou - Johanna Handschmann
Podobné inzeráty
Dobre jesť, dlho žiť (Všestranný sprievodca našou stravou)
Predám úplne novú knihu „Dobre jesť, dlho žiť (Všestranný sprievodca našou stravou)“ od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Kniha je zabalená v originálnej fólii, neotvorená, nepoškodená, vhodná aj ako dar. Popis knihy: Knižný sprievodca o správnom stravovaní, ktoré by nám malo predĺžiť život. Preložené z anglického originálu, 319 strán, farebné fotografie. Cena 10€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma.
Chutnou stravou proti vysokému tlaku
Predám novú knižku Chutnou stravou proti vysokému tlaku. Vhodná aj ako darček. Popis: Táto kuchárka plná lákavých receptov Vám vďaka vedecky overenej metóde vyvinutej v Spojených štátoch pomôže znížiť vysoký krvný tlak až o 10 percent. Kľúčom je nízky obsah soli. dostatok ovocia a zeleniny bohatých na draslík. Zároveň sa Vám zlepší stav cholesterolu a budete mať viac energie. Nechýba ani kapitola o tom. ako sa zbaviť stresu. Bežná cena: 40€ ( Martinus), ja ju predám za 12€.
DELENA STRAVA A DETOXIKACIA
REZERVOVANE 2 knihy od Kathryn Marsdenová: Velká kniha o dělené stravě Dvojdňová detoxikácia s oddelenou stravou Knihy su vo velmi dobrom, zachovalom a čistom stave, nepopisané. Cena platí pre obe knihy spolu. Osobný odber: Bratislava Pošta: zásielka s podacím číslom po úhrade na účet V PRÍPADE ZÁUJMU KONTAKTUJTE PROSÍM MAILOM. Pozrite si aj ďalšie moje knižné ponuky vrátane kuchárskych kníh: ->> kliknite na "Všetky inzeráty užívateľa"
Knihy so zdravou stravou
Lucia Wagnerova - Stihle recepty do 15 minut, 8 Milujeme sladke a slane, kus 10 eur Rychlo,zdravo a chutne - 15 eur Knihy v 100 % stave, vhodne ako darcek.
Rýchlo, zdravo a chutne
Predám knihy Rýchlo zdravo a chutne 1 a 2. Knihy su vo výbornom stave. Obidve výborný stav. Veľmi málo používané. Nevhodný darček. Rýchlo zdravo a chutne 1 - 12euro Rýchlo zdravo a chutne 2- 17euro + poštovné Okolie Prešova viem doviezť ďalej posielam kuriérom
Rýchlo, zdravo a chutne
Predám knihy Rýchlo zdravo a chutne 1 a 2. Knihy su vo výbornom stave. Obidve výborný stav. Veľmi málo používané. Nevhodný darček. Rýchlo zdravo a chutne 1 - 15euro Rýchlo zdravo a chutne 2- 20euro Okolie Prešova viem doviezť ďalej posielam kuriérom