inzercia, predaj, predám, bazár

Rýchlovarná kanvica Concept RK 2332

Kategória: Kávovary

Predám úplne novú rýchlovarnú kanvicu Concept RK 2332. Rýchlovarná kanvica, objem 1,7 l, nádoba s plochým dnom, kvalitný konektor, kontrolka prevádzky, praktické otváranie veka, 2-násobný bezpečnostný systém, automatické vypínanie, vodoznak, príkon 2 200 W, napätie 240V. Dôvod predaja: 2-násobný darček. Cena 15 eur + doprava.
Rýchlovarná kanvica Concept RK 2332
Podobné inzeráty
Rýchlovarná kanvica s nastaviteľnou teplotou
Nová ešte v záruke, nepoužívaná, PC 35e Rýchlovarná kanvica je vyhotovená v nadčasovom nerezovom dizajne a môže sa pochváliť niekoľkými vychytávkami, ktoré urobia prípravu teplých nápojov maximálne príjemnou a efektívnou. Umožňuje päť rôznych teplotných nastavení, vďaka ktorým nemusíte vodu ohrievať a následne chladiť, ak ju práve nepotrebujete vriacu. Pre maximálnu prehľadnosť sú jednotlivé teploty farebne odlíšené. Aby bola údržba čo najpohodlnejšia, filter proti vodnému kameňu je vyberateľný. Teplota na mieru Kanvica umožňuje jednoduchý výber medzi piatimi variantmi teploty. Vďaka tomu môžete dosiahnuť optimálnu teplotu na prípravu konkrétneho nápoja. Rôzne varianty sú pre maximálnu názornosť farebne odlíšené. Teplota na mieru Otočná základňa Nabíjací kábel
Rýchlovarná kanvica Orava
Rýchlovarná kanvica, Objem: 1700 ml, Materiál: plast, Príkon: 2000, Automatické vypnutie, Ochrana proti vyvar. vody, Ochrania proti prehriatiu.
De longhi rýchlovarná kanvic
Predám túto krásnu rýchlovarná kanvica aj s bločkom.Kupovane v auguste 2022. plne funkčná,len sme si zakúpili kávovar,takže kanvicu nám netreba.Cena bola 64€
Rýchlovarná kanvica
Kanvica je plne funkčná vo veľmi dobrom stave. Používaná par krát.
BOSCH Kanvica ComfortLine 1.7 l Nerez
Predám BOSCH KanvicU ComfortLine 1.7 l Nerez. Kanvica BOSCH TWK6A013 s objemom 1,7 litra je skvelým pomocníkom pri príprave obľúbených horúcich nápojov. S príkonom až 2400 W bude voda prevarená v priebehu okamihu. Nechýba 360° základňa. Súčasťou kanvice je odnímateľný filter, ktorý je možné umývať a vyčistiť. Kanvica má poistku proti prehriatiu a prevádzke bez vody. Dno kanvice je nerezové, pod ktorým je ukryté výhrevné teleso. Použitie minimálne. Čistič nerezových kanvíc 10€. Originálne balenie.
rychlovarna kanvica 900 W
Predám rychlovarnu kanvicu cena 10 E 100% stav v pripade zaujmu ma mozete kontaktovat na alebo mailom obchod.007@