inzercia, predaj, predám, bazár

Ryzovar

Kategória: Ostatné - biela

Máte radi ryžu, či už ako klasickú prílohu alebo ste milovníci sushi a radi si kúpite naozaj kvalitnú sypanú? Potom určite plne využijete ryžovar značky Nedis s ktorým bude jej príprava hračka. Prístroj zvládne počas jedného varenia pripraviť aj niekoľko porcií a vďaka nepriľnavej nádobe nemusíte mať obavy ani z údržby.
Kapacita ryžovaru je 0,6 litra, vďaka čomu dokážete uvariť niekoľko porcií výbornej ryže naraz. Hravo tak pripravíte prílohu na nedeľný obed napríklad pre celú rodinu. Súčasne nemusíte mať strach ani z rozvarenia ryže, prístroj sa sám automaticky vo vhodnej chvíli vypne a zapne funkciu udržiavania teploty.
Po dovarení stačí vnútornú nádobu vybrať a vďaka jej nepriľnavému povrchu ju veľmi ľahko umyjete. Súčasťou prístroja je aj sklenená pokrievka, s ktorou budete mať prehľad o priebehu varenia a nechýbajú ani lyžice a odmerka na miešanie, naberanie a odmeriavanie ryže. V neposlednom rade vám určite príde vhod aj naparovacia vložka pre zdravší spôsob varenia.

Použitá len raz je ako nova nakoľko my máme ešte jednu túto posúvam je skvelá na ryžu ale aj na zeleninu nakoľko je tam násada. Dá sa v nej variť ryža ale aj dusiť zelenina spolu je praktická.
Ryzovar
Podobné inzeráty
Ryžovar
Predám ryžovar Sencor SRM 0600WH pár krát použitý. Ryžovar je bez známok používania. Krabicu už k nemu nemám a z príslušenstva je k nemu aj odmerka. Dôvod predaja je, že som dostala druhý. Ryžovar je malý a veľmi dobre spratný.
Predam Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2 - malo použivany
Predam malo použivany Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2. Má kapacitu jeden liter alebo šesť šálok. Ryžovar RK102811 Classic 2 automaticky uvarí ryžu a po skončení varenia ju uchová teplú. Jednoduché & automatické varenie! Mechanický ryžovar, ktorý uspokojí každodenné potreby, uvarí ryžu a cereálnu kašu. Funkcia udržania teploty zachová jedlo teplé, do doby, než sa rozhodnete jesť. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o kúpu mi môžete napísať sms počas úradných hodín alebo zavolať mimo úradných hodín na uvedené telefónne číslo. Vďaka Pre viac informácií si pozrite fotky a odkaz prosim.
RUSSELL HOBBS - PARNÝ HRNIEC A RYŽOVAR
Predám malo používaný ryzovar . PARNÝ HRNIEC A RYŽOVAR POPIS: Povrch z matnej nerezovej ocele Objem 1,8 litra Sklenené veko Vyberateľná misa s nepriľnavým povrchom Funkcia automatického udržiavania teploty ryže Automatické vypínanie Prídavná tácňa na prípravu jedla v pare Vrátane misky s odmerkou a špachtle 700 W Rozmery: 282x282x229mm Hmotnosť výrobku vr. obalu: 2884g video::> Piste email najpvr, Tel cislo he vymislene Aktualne do zmazania inzeratu
Ryžovar
Zdravím, predám ryžovar ETA Grano 2139 90000. Ryžovar – maximálna kapacita 0.75kg ryže (hmotnosť pred uvarením), na jednoduchú prípravu všetkých druhov ryže, strukovín, polievok a cereálií, úplne automatická prevádzka, použiteľný objem nádoby 1l, vyberateľná nádoba z hliníka s nepriľnavým povrchom, sklenená pokrievka s otvorom na výstup pary, automatické udržiavanie teploty po ukončení varenia, praktické tepelne izolované rukoväte po oboch stranách a na pokrievke, bezpečnostný spínač – bez nádoby sa nedá spotrebič zapnúť, ochrana proti vyvretiu vody, svetelné kontrolky prevádzky a udržiavania teploty, tepelne izolovaný plášť/povrch, ON/OFF spínač, odnímateľný prívodný kábel na jednoduché uskladnenie, nerezové vyhotovenie, príkon 400W, príslušenstvo: odmerka 160ml, ryžová lyžica - dôvod predaja: nepoužíva sa - cena: 24€ + poštovné
Ryzovar Steba Germany
Ponukam pouzivany ryzovar. Ryžovar s kapacitou 1,8 l, sklenené veko so zámkom, vložka pre varenie zeleniny a rýb na pare, jednoduché „jedno-gombíkové“ použitie, funkcia udržiavania teploty, nepriľnavá povrchová úprava, vonkajší plášť z nerezovej ocele. Popis zo stranky:
ryzovar LAUBEN
Predam tento velmi pekny dizajnovy ryzovar znacky LAUBEN. - vhodny aj na robenie kasiciek pre deti, ma aj odlozeny start, low sugar funkciu, funkciu dlheho ohrevu bez pripalenia. - nevhodny darcek - napriek tomu iba jeden krat vyskusany. pekny kusok za super cenu - krabicu nemam, manzel to otvoril pripravil krabicu vyhodil :)