inzercia, predaj, predám, bazár

Ryžovar Tefal Classic 2

Kategória: Ostatné - biela

Predám ryžovar Tefal Classic 2. Presné špecifikácie nájdete na . Ideálny je osobný odber v ZA, ale viem poslať aj cez Packetu (+3,6€).
Ryžovar Tefal Classic 2
Podobné inzeráty
Predam Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2 - malo použivany
Predam malo použivany Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2. Má kapacitu jeden liter alebo šesť šálok. Ryžovar RK102811 Classic 2 automaticky uvarí ryžu a po skončení varenia ju uchová teplú. Jednoduché & automatické varenie! Mechanický ryžovar, ktorý uspokojí každodenné potreby, uvarí ryžu a cereálnu kašu. Funkcia udržania teploty zachová jedlo teplé, do doby, než sa rozhodnete jesť. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o kúpu mi môžete napísať sms počas úradných hodín alebo zavolať mimo úradných hodín na uvedené telefónne číslo. Vďaka Pre viac informácií si pozrite fotky a odkaz prosim.
TEFAL teplovzdušná fritéza Actifry Genius FZ760030
Predám TEFAL teplovzdušnú fritézu Actifry Genius FZ760030. Raz použitá. Fritéza s maximálnym obsahom 1,2 kg a 9 automatickými programami. Tefal FZ760030 Actifry Genius dokáže pripraviť rôznorodé vyprážané pokrmy s minimom oleja, prípadne aj úplne bez oleja. Technológia Dual Motion sa postará o chutné jedlá automaticky, bez vášho dohľadu. Klúčové vlastnosti Tefal FZ760030 Actifry Genius Technológia Dual Motion Odložený štart 9 automatických programov Tefal FZ760030 Actifry Genius Koniec nekonečnému postávaniu pri fritéze Technológia Dual Motion vo fritéze Tefal FZ760030 Actifry Genius zaistí vždy dokonale chrumkavý výsledok vďaka kombinácii horúceho vzduchu a automatického jemného miešania úplne bez vášho zásahu. Tefal FZ760030 Actifry Genius S Tefal FZ760030 Actifry Genius nepotrebujete olej Fritéza ActiFry Genius XL ponúka 9 automatických nastavení pre najrôznejšie vyprážané pokrmy a dokáže s minimom oleja, prípadne celkom bez oleja pripraviť zdravé a chutné jedlá. Koniec pripálenému oleju, vychutnajte si jedlo bez zbytočného tuku! Tefal FZ760030 Actifry Genius Vlastnosti Príprava pokrmov i bez oleja 300 receptov v aplikácii ActiFry cez mobilný telefón Fritovanie horúcim vzduchom Vyberateľná a umývateľná nádoba Časovač Technické parametre Príkon 1 350 W Obsah nádoby 1,2 kg Teplovzdušný áno Vyberateľná nádoba áno Multifunkčný áno Dĺžka prívodného kábla 1 m Rozmery 26 × 39,1 cm (v × š) Farba biela Cena novej 200€.
Ryžovar Tefal Calssic 2  (RK102811)
Predám nový, nepoužitý ryžovar značky Tefal typ Classic 2 (RK102811). Dôvod predaja, nevhodný darček. Špeciálny elektrický hrniec Tefal určený na varenie ryže, s príkonom 500 W. Kapacita hrnca je 3 l, čo je dostačujúce na prípravu viacerých porcií jedla. Výhoda tohto ryžovaru spočíva v tom, že ak ryžu nechcete okamžite konzumovať stačí využiť funkciu a jedlo bude príjemne teplé aj neskôr a vy ho nemusíte opätovne zohrievať. Váš pokrm bude teda aj dlhšiu dobu pripravený na konzumáciu. Aby sa vám jedlo vždy podarilo tak je vnútro hrnca vybavené nelepivým povrchom. Spolu s hrncom dostanete aj praktickú odmerku a lyžičku, a preto si môžete jednotlivé prísady presne odmerať. Praktická sklenená pokrievka je samozrejmou súčasťou spotrebiča. Parametre: - Príkon: 500 W - Objem: 3 l - Počet programov: 3 - Automaticky uvarí ryžu až je dokonale mäkká - Jednoduché a automatické varenie po jednom stlačení tlačidla - Parný kôš - súčasťou balenia - Automatická funkcia "Udržiavanie horúce" - Po skončení varenia automaticky udržuje jedlo teplé, kým nezačnete jesť - Jednoduché čistenie - Odnímateľné časti sa ľahko umývajú v umývačke - Ľahké skladovanie - Malé rozmery umožní skladovanie v malom priestore - Príslušenstvo: Parný kôš, lyžica na ryžu, odmerná nádoba Cena je pevná. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť poslať poštou na dobierku pri zaplatení zálohy za poštovné 5€ predom na účet.
Predam Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2 - ako novy
Predam Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2 ako novy
Ryžovar
Predám ryžovar Sencor SRM 0600WH pár krát použitý. Ryžovar je bez známok používania. Krabicu už k nemu nemám a z príslušenstva je k nemu aj odmerka. Dôvod predaja je, že som dostala druhý. Ryžovar je malý a veľmi dobre spratný.
Sendvičovač Tefal SW614831 Breaktime
Predam Sendvičovač Tefal SW614831 Breaktime, model 8710s2, ciernosiva farba, je uplne novy, este nebol ani vybaleny zo skatule. Kupovany 11/2022. Po dohode viem poslat postou, moznost platby cez PayPal. Info: • príkon 700 W • 3 sady vymeniteľných platní • tvorba sendvičov, vaflí i panini • nepriľnavý povrch • ľahké čistenie • platne je možné vložiť do umývačky • svetelný indikátor prevádzky a zahriatia • možnosť skladovania vo zvislej polohe • navíjanie kábla Multifunkčný pomocník do kuchyne Tefal SW614831 Breaktime vám pomôže vytvoriť lahodné pokrmy pre celú rodinu. Na raňajky, obed aj večeru môžete pripraviť chutné sendviče, zapečené plnené panini alebo napríklad neodolateľné sladké vafle s ovocím a šľahačkou. Prístroj pracuje s príkonom 700 W. Rýchlo sa zahreje, aby ste mali jedlo na stole v rekordne krátkom čase. Spolu s ním dostanete v balení tri súpravy platní s nepriľnavým povrchom, ktoré v tele prístroja meníte podľa potreby podľa toho, aký typ pokrmov chcete pripraviť. Po skončení používania je možné dosky vybrať a vložiť do umývačky, čo vám uľahčí čistenie. Prístroj je možné skladovať vo zvislej polohe, takže vám v skrinke alebo na poličke nezaberie takmer žiadny priestor. Viac info: #Tefal SW614831 # Sendvičovač Tefal SW614831 Breaktime #Sendvičovač SW614831 Breaktime