inzercia, predaj, predám, bazár

s.r.o. platca DPH na predaj

Kategória: Sprostredkovateľské služby

Predám spoločnosť založenú 16.11.2021 s prideleným IĆ DPH. Nevykonávala žiadnu podnikateľskú aktivitu a má čistú a transparentnú históriu, je bez akýchkoľvek záväzkov.
s.r.o. platca DPH na predaj
Podobné inzeráty
Ready-made SRO PLATCA DPH
Dobry den, predam novozalozenu sro-platca dph, datum zapisu 19.1.23, platca dph od 15.2.23 Firma je cista, bez pohladavok a podlznosti, bez otvoreneho bankoveho uctu. Viac info tel.
s.r.o. na predaj, platca dph
Predám spoločnosť založenú v r. 2020 bez akýchkoľvek záväzkov (zmluvná garancia). Spoločnosť nevykonávala žiadnu činnosť. Plnila si všetky povinnosti voči finančnej správe. Cena zahŕňa vypracovanie zmluvnej dokumentácie potrebnej k prevodu obchodného podielu advokátom. Pre viac info ma kontaktujte telefonicky.
predaj Spoločnosti s ručením obmedzeným
Predám Spoločnosť s ručením obmedzeným s 25 - ročnou históriou, so splateným základným imaním, s jediným spoločníkom. Spoločnosť má registrovaných 10 predmetov činnosti, je registrovaná ako platca DPH, nemá žiadne záväzky, predávam ju bez aktív, pasív a bez cudzích zdrojov. Kontakt:
s.r.o. na predaj, platca dph
Predám spoločnosť založenú v r. 2020 bez akýchkoľvek záväzkov (zmluvná garancia). Spoločnosť nevykonávala žiadnu činnosť. Plnila si všetky povinnosti voči finančnej správe. Cena zahŕňa vypracovanie zmluvnej dokumentácie potrebnej k prevodu obchodného podielu advokátom. Pre viac info ma prosím kontaktujte telefonicky.
Predám čistú s.r.o., platca DPH od 2/2023
Spoločnosť nevykonávala žiadnu činnosť, založená bola v r. 2020. Pre bližšie info ma prosím kontaktujte. Spoločnosť má sídlo v okrese BR na súkromnej adrese; bude potrebná zmena sídla! V prípade potreby je možné stretnúť sa osobne v Bratislave.
Darčekové EXKLUZIVNE VIANOCNE BOXY s DAKOVNYM LISTOM
Ponúkame vám krásne exkluzívne vianočne boxy naplnené výhradne najlepšími výberovými slovenskými domácimi výrobkami. Je to vynikajúci darček pod stromček alebo tiež skvelý darček pre firmy pre svojich zamestnancov alebo pre obchodných partnerov, aby ste im ukázali, ako si vážite vašu spoluprácu. Súčasťou boxu je rovno aj POĎAKOVANIE vo vašom mene. Boxy robíme s láskou a s možnosťou odpočtu DPH:) Pre viac info volajte alebo píšte prajeme vám Krásne Vianoce :) Ceny: veľký box : 182 eur s dph stredný box : 137 eur s dph menší box : 69 eur s dph