inzercia, predaj, predám, bazár

Šach - Predám originál House Of Staunton šachové figúrky

Kategória: Ostatné

Obsahuje 2 šach. dámy navyše!
Predám originál, ručne vyrábané House Of Staunton šachové figúrky, dovoz priamo od výrobcu v USA. Sú to originál šachové figúrky používané už 10 rokov na medzinárodných šachových turnajoch (Ako na obrázku). Majú zberateľskú hodnotu. Sú špeciálne vyvážené a navrhnuté tak aby sa s nimi dobre hralo aj pri rýchlostných partiách kde každá sekunda zohráva rolu. Cena figúrok je 129,- (možná dohoda) a zadarmo doprava.

Link na video kde s takými figúrkami hrajú: ako šampión!

Hrajte ako šampión s majstrovským šachom. Ide o presnú reprodukciu európskych šachových figurín, ktorá sa za posledných desať rokov používa pri každom veľkom šachovom šampionáte. Zoznam turnajov, ktoré využili tieto figúrky, zahŕňa The US Chess Championship, FIDE Olympiads, Linares, Dortmund, Wijk Aan Zee a mnoho ďalších.

Kompletná šachová súprava turnajovej veľkosti obsahuje 9,5cm kráľa so základňou s priemerom 4,13cm. Šachové figúrky sú ručne vyrezávané majstrovskými remeselníkmi a vyrobené z dreva najvyššej kvality. Šachové figúrky sú silne zaťažené luxusnými biliardovými podložkami a krásnym povrchom.

Rovnako ako všetky naše šachové súpravy, aj majstrovská séria Chessmen je príkladom dokonalej kombinácie výraznej krásy a funkčnosti. Bol navrhnutý tak, aby odolal nástrahám praktickej hry pri zachovaní elegancie, ktorá sa stala charakteristickým znakom šachovej súpravy House of Staunton. Dizajnom, kvalitou a remeselným spracovaním sa tejto zostave nevyrovná žiadna šachová súprava vo svojej cenovej kategórii. Nič sa ani nepribližuje!

Figuríny sú nové a každá sada obsahuje 34 figurín vrátane štyroch dám, čo je štandard, ktorý zaviedol The House of Staunton v roku 1993.

Kontaktovať poprosím sms-kou, WhatsApp alebo e-mailom.
Šach - Predám originál House Of Staunton šachové figúrky
Podobné inzeráty
Šachové knihy
1. přebor ČSR v korespondenčním šachu (1983-84)-Němec Boje o šachový trón-Kozma Ispytanie vremenem-Kasparov Kompletní soubor partií z XXII. mistrovství ČSSR Lázeňské rošády, Mistrovství ČR v šachu, Karlovy Vary 2005-Klíma Majstrovstvá Slovenska v šachu 1999-Horváth Malá encyklopedie šachu-Veselý Moderný šach, číslo 0-Huba Novi Sad ol 1990-Ftáčnik Novodobé šachové turnaje, 1.liga ČSFR družstev 90/91 Pravidla šachu a soutěžní řád-Faigl První mezinárodní šachový turnaj v Praze 1908-Kalendovský Ročenka ŠSČR 2006-Šach info Rošády pod Špilberkem, Mistrovství ČR v šachu, Brno 2006-Klíma Sizilianisch, Morra gambit bis Scheveningen-Polugaevsky Šach info 1-8 2006 Šachová olympiáda Novi Sad-Gross Šachová olympiáda Novi Sad 1990-Jansa Šachy na PC-Steinwender Šachy všech dob a zemí-Gižycki Šachový informátor 2, 14-47, 49 spolu 36 dielov Šachový informátor 52, 56, 74, 75, 80, 81, 89, spolu 7 dielov Predám šachové knihy. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam aj iné zaujímavé knihy. !!! NETELEFONOVAŤ!!! Telefónne číslo je vymyslené a neexistujúce. Odpovede píšte prosím len cez kontaktný formulár.
Drevené šachové figúrky
Predám ručne vyrobené šachové figúrky z dubu. Povrchovo sú ošetrené olejom a moridlom. Viac info na Alebo mi píšte volajte.
Šachové figúrky, drevené, retro
Predám zachovalé staré drevené šachové figúrky (najvyššia meria 7,5cm), celkovo 56 kusov, z toho je jeden set na hranie šachu, ostatné figúrky sú vhodné na doplnenie nekompletných šachových súprav.
šachove figurky
predam šachove figurky cenu ponuknite
Šachové figúrky
Predam šachové figúrky
Šach
Predám úplne nový, krásne a kvalitne spracovaný šach. Pôvodná cena bola 150€. Na vrchnej časti ochranné sklo, na spodnej časti každej figúrky je zelená tkanina, uľahčujúca pohyb po hracej ploche. Drevené vyrezávané figúrky, uložené v postranných šuplíkoch. Preferujem osobný odber, keďže je dosť veľký - cca 48x48 (merané z vonkajšej časti) Píšte prosím mail/sms - nie vždy môžem zdvihnúť.