inzercia, predaj, predám, bazár

Sacko

Kategória: Obleky, Saká

Veľkosť 38 stav nového
Sacko
Podobné inzeráty
5 x prechodne sako
7 x prechodne sako -tmavo zelene sačko, hrube, Zara , vel M, dl 50, š 40( merané v pase pri zapinaní, zapinanie na 1 hačik, cen 8 - tmavohnede sako Mango, vlnené,, dl 72, pas 47, ako nove, cena 15 -sačko hrube čierne s bielym, Weill Paris, 60% vlna, 40% viskoza, dl 55,š 41( gombiky sa daju prešiť ), cena 7 - tmavohnede elegantne sačko bez zapinania s aplikaciou , Country Casuel, UK, 80%bavlna, 20%modal, ako nove, dl 52, 47, cean 6 -šedé bolerkové sačko , na chrbte guma, Veromoda, vel S-M,cena 8
Sačko - bundička ONLY veľ. M
Ponúkam vymakané značkové sačko s kopou zaujímavých detailov (hlavne na rukávoch) v top stave bez poškodení. Pieskovo béžová farba (nie tak sýta ako na foto) s jemným pásikom, trochu vojenský military štýl. Sačko má ženský vypasovaný strih, nastaviteľné patenty na bokoch, olemované je kvalitným menžestrom. Plus poštovné.
Nové sako na zips lemované koženkou, Bodyflirt veľ.36
Pevné sáčko na zips Bodyflirt, petrolejovej farby s čiernymi koženkovými lemami a falošnými vreckami. Materiál je zvnútra čierny, lícová strana má buklé povrchovú úpravu, celkovo je sako tuhé ako z neoprénu. Sáčko je nepodšité, jednovrstvé. Dá sa prať v práčke. Zloženie 80% polyester, 20% bavlna. Veľkosť 36 ale bude vyhovovať aj 38. Rozmery: ramená 36 cm, prsia 92 cm, pás 83 cm, boky 90 cm, dĺžka saka vpredu 57 cm, 52,5 cm vzadu. Dĺžka rukáva 60 cm. Sáčko je nové, nenosené, v top stave. Poštovné alebo Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred. Na dobierku posielam len po platbe poštovného na účer, pretože si zákazníčky nevyzdvihujú balíky.
Chanelovské sáčko - kabátik Páva vel.XL
Kárované sáčko zn. Páva, jednoduchého strihu - mierne vypasované, bez goliera, do guľatej záložky, teplejší skoro až kabátikový materiál 94% polyester, 4% spandex. Farby kára - fuksiová, červená a žĺtkovo žltá, dohromady krásne svietia. Podšívka ružová. Sáčko je nosené, ale bez vád. Veľkosť uvedenú nemá, tipla by som to na 42, ale radšej sa pýtajte na rozmery. Odoslanie poštou, Zásielkovňou. Cenu odoslania napíšem do správy.
Vzorované sačko
Predám, vzorované sačko veľkosti S. Sako je veľmi málo nosené. Nepoškodené. Je kratšieho strihu. Cena za sako 7€+ poštovné. Pre viac info alebo fotku na postave mail príp. sms
Štýlové dámske sačko-veľkosť M
Krasne, kvalitne a stylove damske sacko univerzalnej hnedej farby by nemalo chybat v satniku ziadnej zeny, nakolko sa hodi k mnozstvu outfitov. Rozmery:cez prsia cca 2x42cm, dlzka sačka je cca 66cm a dlzka rukava je cca 63cm. Posielam po uhradeni platby na ucet!